2012

Ni får bild på hela outfiten sen :-) jag kör på helsvart och guldiga smycken!


GOTT NYTT ÅR <3

Håller på och gör mig i ordning nu :-) ska träffa Elin på stan innan vi tar tåget mot Eskilstuna!

Jag hoppas att ni läsare får en underbar dag med nära och kära! Det känns skönt med nytt år! Dags att släppa det förflutna och göra nästa år till ett mycket bättre år :-)) Har ni nå nyår löfte?

Massa pussar <3


Lady Godiva

Nytt nagellack från ESSIE


30 december 2011

Hej, nu är allt som skulle handlas klart :-) har ett par ärenden kvar. Sitter hemma och vilar just nu.. kollar på Ellen show! Efter så ska jag och Timo förbi jobbet för att lämna lite papper :-)

Hörs laaaater aligaaatoooor <3


Elin <3

Wohuuuu min fina vän Elin ska med till Eskilstuna :-)) HAPPY! <3

Idag har varit en rätt så bra dag! Jag har hunnit träna, plugga, jobba och sola! :-D nu är det kväll och jag är lagom trött.. ska strax ta ut Timo på en promenad och sen blir det sängdags för mig! Imorgon ska jag handla lite inför lördagen och sen försöka hinna men allt som ska vara klart innan mamma drar iväg till jobbet.

Hörs mer imorgon! Pusspuss


29 december 2011

Nu är det bestämt och tågbiljetten är köpt så till nyår åker jag och firar med kusinerna och deras vänner i Eskilstuna :-))


Träna

Är så jäkla trött men ska iväg och träna nu :-))

Haha kolla mina ögon.. Svullna som bara den och mörk under ögonen är man också!

Hörs mer sen! Puss


......

Letting go and moving on is my goal from now on!


28 december 2011

Halloj, sitter hemma nu och är helt slut i kroppen och huvudet! Jag kunde inte riktigt somna till igår fast jag tog en sömntablett :-( kl.02 var jag fortfarande vaken och jag hade satt mitt larm vid 5.30 så när larmet gick kom ångesten och jag kände hur kroppen inte ville upp.. jag var ju sjukt trött! Men det var bara att gå upp och ta ut Timo, käka frukost sen fixa sig någorlunda till jobbet! :-p jag vaknade till när jag började cykla till jobbet för det blåste kalla vindar :-p jobbet gick bra och nu är jag klar med mina intro pass.. väntar bara med att få prata med min chef nu för att se hur det blir framöver. För er som inte vet så jobbar jag som undersköterska :-))

Efter jobbet så var jag och träffade Ferial i centrum.. kollade runt en snabbis och sen var vi och handla lite på Ica!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik.. har inte ork till något än så jag ligger bara och vilar :-))


Första intro pass

Har snart jobbat klart mitt första intro pass på nya jobbet :-) det har gått super och imorgon kör jag ett morgon pass.. börjar redan så tidigt som 7! Wish me luck!



27 december 2011

Hade sjukt kul med allihopa igår! Vi vart fler än väntat med det vart bara roligare :-)) så först när vi möte upp kusinerna så drog vi på fridays vid Sture för att käka för alla var hungriga! Sen efter så möte vi upp en till kusin som sedan hängde med oss runt och kolla.. vi delade upp oss en stund för att grabbarna ville kolla på teknik saker och vi tjejer på kläder.. de tog ju sån tid för att det var FULLT med folk :-)) och massor med rea öveeerallt! Senare på kvällen försökte vi hitta ett café för alla 10pers och hamnade på ett fik vid Kulturhuset :-) heldag men underbara kusiner vilket var riktigt mys :-))

Åhhhh jag hittade jackan som jag funderade på innan.. Den svarta fuskpäls jackan på Zara. Det var den sista i min storlek :-)) WOHUUU plus att det var på rea!!


Mellandagsrean har börjat!!

Hej fina, är på väg in till stan med systrarna och Charlie. Ska träffa Malik, Toto, Andreas och Theresa på stan :-) lite shopping och käk. Jag är så jääävla hungrig nu.. hade inte tid att käka imorse så de blir nå gott på stan istället!
Sen ikväll ska jag försöka plugga och sen hinna träna med Gulistan!

Puss


Egypten 13-20 mars!

Btw, så glömde jag skriva att Brigette nu har fått sin julklapp från Berna och hon fick en resa till Egypten i mars :-) jag är en av de som ska med. Vi blir 4 tjejer som åker! Ska bli kul att komma iväg till värmen så den 13 mars åker vi bort en vecka! :-D


25 december

Har haft en mysig helg med familjen :) har käkat massa good mat och är så äckligt mätt. Igår så var det jag, Lora, föräldrarna och mormor här hemma och idag så kom även Sophie och Charlie över :) så det vart två middagar med massa god julmat! Det var kul att se när alla fick sina julklappar och jag har även fått massa fint :D Tack så mycket Lora, Soph, Charlie! <3

Här har ni lite bilder ifrån helgen :)
Hoppas ni haft det super
Hörs mer sen
puss <3













......

Talked 2 you in my dream last night and waking up this morning was painful :-(
I really wish it was real eventhough the dream was bad..because when I woke up and noticed it was a dream, it was worse!

I haven't heard a word. Are you ok?


MERRY CHRISTMAS

Puss på er söta! Hoppas ni har en underbar dag med nära och kära! <3


I get stuck in those thoughts I would rather avoid.. but i can´t.

Nu är kvällen här och imorgon är det julafton :-)) ska blir riktigt mysigt! Vår mormor kommer hit imorgon eftermiddag och ska fira med oss sen blir hon kvar till måndag :-) Längtar till maten haha!!!

Menmen.. idag har jag haft en del att göra vilket är skönt men det är ofta när kvällen kommer det blir jobbigt..jag börjar tänka på sånt jag helst inte vill göra!! :-( ska försöka somna tidigt för imorgon jobbar jag 8-13! Efter jobbet blir det raka vägen hem för att hjälpa till me maten.
Jag hann även sola tidigare idag.. Haha finally :-p jag är ju så blek.. måste nog göra det nån gång till för att jag ska få en bra färg. Blek vill jag iaf inte vara!
Hoppas ni läsare har en bra kväll!
PUSSPUSS <3

Pysslar

Fick hem bilderna jag tog på mammas orkidéer :-) så nu ska jag pyssla med detta och lägga in dem i de nya vita tavlor jag köpte på Ikea här om dagen! De ska upp i köket sen :-) någon som vill komma över och spika i vägen hahaha.. är inte så bra på det :-p


23 december 2011

Godmorgon söta! Jag var uppe redan vid 8 och var ute med Timo.. nu har jag även fått i mig en ordentlig frukost :-) samtidigt som jag ser på filmen "snygg, sexig och singel". Gammal och rolig film :-p

Idag så blir det massa pyssel med Timo.. jag ska duscha och klippa hans klor.. och det hela tar sin tid för att när man fönar och borstar honom efter så tar det evigheter innan han blir helt torr.. men han blir så fin och fluffig efter! Sen blir det nog lite plugg :-)

Puss <3


Tired

Too tired to update :-( hörs mer imorgon! Puss <3


22 december 2011

Nu: på stan med Lora. Käkar frukost på Waynes coffee :-)


Happy birthday daddy <3

Idag så fyller pappa år :-)) och då blir det massa god mat till middag och gott vin till :-))

Jag och mamsen var i centrum och handlade lite julklappar så vi är strax klara. Imorgon så ska jag och Lora in till stan för att fixa nya glasögon till mig sen så ska jag hjälpa henne med de sista julklapparna.. Sen så måste all julmat handlas.. ska bli kul för då har jag en hel del att göra :-))

Snart så kommer Ferial över och då blir det plugg. Klarade tyvärr inte det sista provet :-( så jag får göra om den nästa månad! Skit tråkigt men det är inget mer jag kan göra än att bara kämpa på så att jag får det gjort!

Puss så länge :-))



Gotta keep busy

Hallo, ännu en ledig dag :S börjar kännas lite jobbigt men till nästa vecka så ska det börjar med lite mer jobb.. thank gooood! Jag har svårt att planera in saker och få det att passa ihop men så igår så gick det super när man är iväg och gör saker. Idag så blir träffen med Berna inte av så idag blir det kanske träning.. men resten av dagen har jag ingen aning om.
Hörs mer sen!
PUSS

20 december 2011

Tjaba, dagen har spenderats med vänner :-) alltid lika mysigt! Jag var och fixade en ram till Lora's feta målning som hon köpte för ett tag sen! Det är bilden nedan :-) skiiiit snygg! Hon som har målat den heter Lovisa Burfitt. Hon har flera som är fina och storleken som Lora köpte var perfa till hennes rum. SKIT SNYGGT! Vill också ha en nu :-p

 


........

I'm far away from being ok. I'm trying so hard and I still don't understand why?


MÅÅNDAG!

NY VECKA NYA TAG! Idag blir det städ här hemma och fixa i ordning överallt. Det är lika bra att få det gjort idag nu när man är ledig plus att vädret inte är någon höjdare att vara ute till.

Så vi hööörs mer sen!
PUSS <3

19 december 2011

SORRY SORRY SORRY :) jag vet att jag lovade men det var fullt upp igår med! Men nu så tänkte jag iaf uppdatera er med lite bilder :)
Fredag:
Var med J och hennes familj på Mercedes Benz i Akalla och på Ikea Barkarby :)
Satt i denna bil medan Stefan tog den på provkörning
ehhm ja jag vill ha :P den kosta runt 2 miljoner kronor!
Efter vi var och kollade på bilar så drog vi vidare till Ikea :) vi testade julbordet där som var helt ok!
Lördag:
William, min guddotter och hennes familj var här till lunch :) hade mys med massa mat och tittade på film. Gjorde även pepparkaks hus med Claudia och William <3
Söndag:
Jag och Lora var på födelsedags firande borta hos vår kusin. Det lagade så sjuuukt god mat :) ni ser själva på bilderna!! Efter kalaset så vart vi hämtade vid gullmars och fick skjuts hem och då vart det film igen.. haha bara en massa film tittande i helgen men det har varit kul :)

18 december 2011

Sorry för de dåliga uppdateringen igår men jag lägger upp helgens bilder i kväll :-)

Nu: mot Tyresö med Lora


.....

...and now im back to where i was in beginning.

.......


Busy fun day

Tjaba, sitter och vilar hemma nu :-) haft fullt med saker att göra idag vilket är riktigt skönt för nu är kroppen slut på ett bra sätt :-)

Jag vart hämtad av J och hennes familj sen så var vi förbi och kollade på bilar i Akalla efter det så drog vi vidare till Ikea :-) köpte tavlor, mattor, servetter och lådor! Man kan alltid hitta något på Ikea :-) sen så prövade vi även julbordet där.. helt ok! Påväg hem så somnade jag en stund i bilen :-p men så fort jag kom hem vart det en kort runda med Timo sen raka vägen till gymmet med Gull.. Det vart ingen lång träning men det kändes bra! Det vart ganska stressigt för Lora kom fram till berga tidigare än vad jag trodde! Menmen.. så efter träningen var det raka vägen till Ica för att handla till lunchen imorgon! Jag hann med allt jag ville ha gjort vilket känns super!!

Imorgon så kommer min söta guddotter och hennes familj :-) vi ska ha mys lunch! Så vi hörs mer imorgon!!

Puss <3


16 december 2011

Tjaba, träningen är flyttad till kvällen för nu så ska jag iväg till Ikea med J och hennes familj :-))


SAHAR <3

HAPPY BIRTHDAY HUN! I LOVE AND MISS YOU SOOOOO MUCH! <3
Bild tagen på en klubb i DC - dec 09 om jag kommer ihåg rätt :P

15 december 2011

Ligger i sängen och har mys ;-) ska strax sova!

Hörs mer imorgon! Godnatt! Puss <3


Tryffles

För er chocolate lovers så mååååste ni testa denna! Den är SÅÅÅ GOD :-p köpt på Hemköp :-D


Chris Medina

Hej söta, är hemma nu :) haft en ganska bra dag! Först så var jag på skolan och hade mitt sista prov.. får resultatet nästa vecka! HOPPAS verkligen på att jag klarar den.. vill inte ha några rester! Men efter skolan så åkte jag direkt till Täby centrum och var runt och kollade en stund sen så kom tjejerna :) Chris Medina uppträdde ju och han var jätte duktig :) älskar han låt "what are words"...den är såååå fin :)
Här är två korta videosar på när han sjunger.. man ser knappt honom men man hör honom jättebra :D Hope its ok!

Söta Gulistan och jag :D
Imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att träna igen.. måste bara säga att jag ALDRIG haft sån här träningsvärk som jag har nu.. jag kan ju inte gå normalt för att jag har sån värk.. hahaha.. hoppas på att det blir bättre till imorrn för då ska jag och gull köra för fullt ;P
Hörs mer sen!
PUSS

Godnatt!

Ska strax gå och lägga mig för imorgon har jag prov! Wish me luck! :-)

Btw så kommer Chris Medina till Täby centrum imorgon eftermiddag och ska uppträda :-) jag ska dit med Ferial och titta! Kom och titta ni med!!

Nattinatti <3


hahahahha


More memories <3


14 december 2011

The hardest part of dreaming about someone you love is having to wake up!


Little black dress

Klickade precis hem denna klänning från Nelly.se

Träning!

Ska strax iväg och träna! Wish me luck haha för det var ett bra tag sen jag var på gymmet :-))


Memories <3

Hej underbaraste läsare!

Jag var och hämtade paketet med syrran och nu har jag jackan :) är happy med den.. skönt att ha en tunnare vinterjacka! :) I lådan så fanns även min gamla dagböcker där :) hade dom där borta av massa anledningar och han är en av dem få jag verkligen kan lita på! <3 men nu är de tillbaka! hahahah de är ju sjukt pinsamt och roligt att läsa vad vad man höll på med förr.. och alla BILDER! Dessa ska sparas :D De är så fina.. fick dagböckerna av Vanina varje år när hon åkte på semester i sitt hemland!
Här är bara ett FÅTAL av alla bilder jag har :P
Min dunjacka i marinblå färg :D

Paket på posten :-)

Åhh glömde säga att mitt paket från USA kom fram igår.. Har dock inte hunnit hämta den ännu men idag så kommer jag få se min jacka från abercrombie :-)) Wohuu, längtar!

Puuuuuss


12/12

Måste bara säga igen hur mycket jag hatar denna blogg app.. då går sällan att lägga upp ett inlägg med fler än en bild! Man blir så irriterad!

Dagen startade med en promenad med Timo.. Blev väckt av honom :-) han är så sööt för han hoppar upp i sängen och så ska han gosa med en tills man vaknat.. sen så när man har vaknat till så springer han till ytterdörren och väntar på att man ska ut med honom! <3 menmen.. efter promenaden så kom ferial över och då drog vi till centrum och handlade. Så när vi kom hem så vart det brunch med Lora :-)) vi vart så sjukt mäta men efter det så satte vi igång med plugget!

Nu så sitter jag och Lora och tittar på premiären av Teen mom!


Fur jacket

Funderar på att köpa denna jacka :) vad tycker ni?

12/12

Tjabaaa, sitter hemma med Ferial och pluggar :-) lovar att jag lägger upp ett inlägg lite senare idag!

Puss så länge!
<3


11 december 2011


The help

Rekommenderar denna film!


10 December 2011

The one love that I cannot have is the love that lasts the longest, hurts the deepest and feels the strongest


Julklappar

Hej, sitter hemma och slår in julklappar :-) tycker om att göra dem fina fast än pappret och allt slängs! Jag tycker de är roligare att öppna då haha. Sååååååå vad händer ikväll!?? Vet inte vad jag ska hitta på :-S


One day

Nu blir det film med syrran


Fredags mys

Nu blir det mys med mamsen :-) ska se på film sen när syrran kommer också!

Hörs mer sen! Hoppas ni har trevlig fredags kväll!
Puss <3


Twilight nerd :-p

Har haft denna bok att läsa de senaste dagarna :-p har gett mig på den igen för att jag glömt vad som händer i andra delen.. och vad jag längtar till sista delen av filmen!!!! Hoppas den blir lika bra som boken.. har snart läst ut den! :-))


8/12

Hade min skrivning idag och jag trodde det gick åt skogen men jag fick ett mail av läraren som meddelade att jag klarade den! THAAANK GOOD! Vart så glad när jag fick reda på det för jag hade panik efter.. hade total blackout under provet.. FAAAIL.. MEN jag klarade mig! WOHUU! Nu så försöker jag plugga till ett till prov imorgon men det går tyvärr inte så bra för jag har alldeles underbara grannar som står och bankar och håller på med massa oväsen.. HÖR INTE ENS MINA EGNA TANKAR!

Så nu ska jag ut och promenera med Ferial!
Hörs mer sen!
Puss <3


Mamma <3

Idag så fyller min älskade mamma år!!! <3 <3 <3 Wohuuuuu! :-D Grattis på födelsedagen! Du är världens bästa och jag älskar dig så otroligt mycket!!

Mamsen jobbar kväll idag så hon fick sin present igår kväll :-) Hon önskade sig en kitchen aid bakmaskin och den fick hon! Hon är så söt för när jag kom hem i från skolan idag så hade hon redan använt den :-p


.....

What do you do when the only person who can stop your tears is the one who's making you cry


7 december 2011

Tjaba, sitter hemma och pluggar lite smått inför min skrivning imorgon! Just nu så känns det som om jag kan en del men jag får se imorgon! :-)

Har inte haft så mycket för mig idag.. jag var förbi skolan tidigare idag för att se till att något blev gjort.. jag hittar nämligen alltid på massa annat när jag försöker sitta hemma och plugga så en sväng förbi skolan hjälpte!

Ska strax ut i kylan med Timo sen så ska jag bara ta de lugnt :-)


6 december 2011

Wanting him is hard to forget..loving him is hard to regret..losing him is hard to accept.. but even with all the hurt I've felt, letting go is the most painful yet.


Zara

Vill ha!


Victorias Secret show 2011

Har ni inte sett showen så är det ETT MÅÅÅÅSTE.. så jäkla heta brudar :) de har alltid så häftiga och roliga ideer till deras modevisningar! LOVE LOVE LOVE! <3

Sömnparalys

Bläääääh, vaknade i natt för att jag kände att någon hade händerna runt om min hals och att jag hade svårt att andas.. Jag vaknade till och öppnade ögonen men såg inget där fast det kändes som om något var runt halsen på mig! FICK PANIK! Jag försökte röra mig och skrika men NADA.. Kunde inte röra eller säga ett ord.. Kände hur jag tog i med magen men inget kom fram.. Jag lugnande ner mig efter ett tag men jag tror jag höll på i minst 10min för jag var ju alldeles svettig efter! Sen så efter det så hade jag svårt att somna om! USCCCH SÄGER JAG BARA :-(

Sitter på tåget mot tekniska nu och ska till Karolinska för att kolla upp mitt ärr! Trött som satan :-p

Hörs mer sen!
PUSS


The old you..

...said that you'll be there for me no matter what. That's a lie! I don't even feel like I have you there as a friend! So what now?


5/12

Hej ville bara lägga upp en bild på vår fina julgran :-)


2:a advent

Tjaba, nu ska jag sitta och titta på Lora när hon gör jul knäck och kola :-) samtidigt som jag ska smaska på goda ballerina kakor!

Vi var förbi Täby centrum idag och då hittade jag ännu en julklapp! :-) snart är man klar med julklapparna.. känns skönt för då slipper jag stressa dagarna innan jul!

 

 


What to do?

Skulle egentligen ha träffat Elin idag men de blev ändrade planer så vi ses nästa helg istället! Så vad ska man hitta på ikväll då? :-)

Vad gör ni för kul idag?


<3 <3 <3


Mys middag :-)

Det blir stekt oxfilé med potatis och sallad :-) hoppas köttet blir bra! Haha de är första gången jag gör detta :-p


Ferial <3



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BEAUTIFUL! HÄR HAR NI EN AV MINA UNDERBARASTE VÄNNER.. HON FINNS ALLTID DÄR FÖR EN OCH JAG ÄLSKAR HENNE MED HELA MITT HJÄRTA! DU ÄR BÄST BABE!!!!

PUSSPUSS <3 <3 <3





Goodiebag

H&M eventet var helt ok :-) och vi köpte hem lite mer jul saker och nya kudd fodral till vardagsrummet!

Här är iaf en bild på vad vi fick i våra goodiebags :-)


1/12

Fatta att det är 1:a december och fortfarande ingen snö! Skönt enligt mig men de vore mysigt för de hör ju till julen :-) menmen.. jag och mamma ska strax iväg till Tyresö för att fira mormor sen så ska vi in till stan för ett H&M home event! Lora, J och Nomi ska också med på eventet! Sen blir det raka vägen hem för att säga hejdå till Hengameh som flyttar till NY <3 Åhhhh vad jag är avis och vill med!

HÖRS MER SEN! PUUUUSS


Skjortor

Jag var och handlade lite på H&M igår och köpte hem de här 3 plaggen :-) den svarta är mer som ett linne och så är de typ en urringning där bak!


HAPPY BIRTHDAY LOLA

<3

RSS 2.0