31/5

Hej söta, hur har ni haft det idag? Själv så har man tagit det lungt hemma med syrran :D Vi har varit ute i solen och haft det mysigt.. köpte glass och passade på att sola lite! Jag är fortfarande blek :p har äntligen sett filmen "Meet the parents little fockers". Den var rolig och en ok film att se på! Jag och syrran var även förbi thai restaurangen här i berga och de har grymt god mat! Vi provade på 4 olika rätter och de alla var sjukt goda! :D YUMMI YUMMI!
Det blir strax en film till :) får se om det blir en lång promenad senare för att möta upp mamma som jobbar kväll!
Har tyvärr inga roliga bilder från idag!
HÖRS MER IMORGON!
PUSS <3

forts. på dagen :-)

Hej på er söta, har haft en riktig mysig dag på stan med mamma och syskonen :D Vi var och åt på Friday´s där vi även träffade på Berna som jobbade! God mat blev det och sen så drog vi vidare och kollade runt på stan.. köpte ett par saker som behövdes hemma och en mjölk skummare från Nespresso :D Syrran har velat ha en länge nu och då vart det en den här gången.
När vi kom hem vart det film och vi såg på "Unknown". En helt ok film!

Hoppas ni har haft en bra dag i detta regniga/soliga dag!
PUSS PÅ ER <3

HAPPY MOTHERS DAY!

Jag ska strax iväg in till stan och fira mors dag med min älskade mamma och syskonen :) Hörs lite senare! <3

HA EN BRA DAG SÖTA NI!
PUUUUSSSS

Lördag!

Halloj första dagen på jobbet gick super. Jag är nu klar med inskolningen och fick gå själv första gången igår :) får dock inte sticka med nålar än :P men snart hoppas jag!

Team Pink! :D

Vårruset gick super! Jag och ferial joggade på 37min.. sedan väntade vi in syrran och J och då blev det picknick med hela gänget på bilden :)

Shopping pics!

Hej, kom på att jag inte visat vad jag har köpt för kul när jag var i DC så jag tog lite bilder med luren tidigare idag!
De ser röda ut på bilden men de är korall färgade! Från Steve Madden
Lite nya smycken. Det vänstra är från BCBGMaxazria, ring från Forever21 och det ena halsbandet är från Accesorize
Vita converse som jag hittade innan jag skulle åka.. de gick på 250kr :D Sjukt bra pris!
Massa nya undies från Victorias Secret
Köpte denna som är bra och ha i väskan när man behöver fräscha till sminket. Från ID bareMinerals

STARBUCKS <3 Köpte kaffebönor!
Red Velvet mix! Haha när man inte hinner eller baka något komplicerat så har vi detta hemma! Tar bara några minuter och blanda ihop! :)
IPAD 3G VIT <3 <3 <3
PUSS <3

Change of plans!

Change of plans! Jag och systern åkte hem till J istället och grillade! Gryyyyyymt god mat och jag är riktigt mätt! Vi köpte glass till efterrätt men den åt vi inte.. Jag somnade typ efter maten haha. Vi är hemma nu och snart är det sängdags för mig för imorgon ska man upp 5 på morgonen!
NATTINATTI! PUSS <3

Mot stan!

Ska strax in till stan med J och förhoppningsvis så hinner syster också komma! Hon jobbar nämligen just nu men ville gärna med.. så just nu väntar jag på samtal från henne sen så åker vi :)




Vårruset närmar sig

Nästa vecka på onsdag så är vårruset.. hoppas verkligen att det ska bli kul.. vart lite taggad nu när man fick hem brevet :) däremot blir det inge tävlande direkt.. ska bara jogga i min egen takt! Jag har tyvärr inte haft chansen till att träna mycket innan men skitsamma.. ska bli kul att se alla som kommer att delta :) WOHUUU!

Shooting range

Nu har jag provat på och skjuta ett vapen och fyfan vad rädd jag var. Jag var där under min resa i DC. Men nu är det gjort och jag tror inte jag kommer att göra om det igen! Hahaha ett av de sakerna jag verkligen är rädd för är vapen och det låter ju sjukt högt även om jag hade de där öron grejjerna :) Det är jag med flätan i håret och sista bilden är Mihaela som var raka motsatsen.. hon hade sjukt kul och var hur grym som helst haha!

Ännu mer bilder :D


18/5

Halloooj, hur mår ni? Själv så känns det lite bättre nu när man har fått en del gjort! Jag hade min andra dag på hjärtkliniken och de har gått bra :-) jag kan däremot säga att jag har en del att lära mig när det gäller hjärtat! Men annars så tycker jag att det har varit kul och en del nya saker har man lärt sig men jag har mycket kvar!
Imorgon blir det min tredje dag och sen blir det raka vägen hem för att plugga!
Sängdags för mig nu.. Ska nämligen upp 5 på morgonen! NATTINATTI!
PUSS <3

Busy week!

Hallo söta, har en tuff vecka framför mig och ska försöka uppdatera bloggen så gott jag kan! Sorry u guys.. Känner mig sjukt stressad och vet inte riktigt hur jag ska jag hinna med allt men jag måste!
Idag var jag och träffade min fina vän Hengameh som gjorde mig sällskap till en hälsokontroll.. Måste göras innan man jobbar på DS.. :-) söta hon hittade stället vilket var tur för om jag hade varit själv så hade jag nog tappat bort mig!
Sitter hemma nu och har precis börjat plugga lite.. Somnade efter jag åt middag för jag inte sov så bra i natt heller! Dålig sömn förstör verkligen min dag för jag behöver verkligen sömn för att orka plus att jag är en person som blir sjukt seg! Men Men jag har tagit mig igenom det som ska göras idag.. eller nästan.. men det går bra än så länge!
Hörs mer söta ni! pusspusspuss

Mer bilder!

MER BLANDADE BILDER!



Svar på kommentar!

Fick en anonym kommentar ett par dagar sen och jag har glömt att svara.. SORRY!
Personen skrev:
Anonym om YESTERDAY!:
Är det En Louis Vuitton Neverfull MM du har på axeln?
Hur många GB är din iPad 2, e d bara wifi elr. Med 3G?

SVAR: Hej anonym :) yes box att LV väskan är en Neverfull MM som är lånad av min syster! Min Ipad 2 är en vit 32GB med 3G och den är jag SUPER NÖJD med! Har inte riktigt haft ork att leka med den rikitgt men jag har laddat ner en del :)

****************************************
Idag har verkligen varit en seg dag.. JETLAG! Har försökt komma igång med allt jag missat men tyvärr så är det så mycket! :( Innan resan så var jag ju sjuk och det gjorde att det blir mer för mig att göra nu när jag är hemma!

BTW.. vet inte om jag har sagt detta ännu men jag fick jobbet på Danderyds sjukhus och ska jobba på hjärtavdelningen :D jag börjar inskolningen nästa vecka redan! SJUUKT KUL! Försöker vila upp mig nu för att hinna med allt det sista med skolan! ALOT TO DO AND SO LITTLE TIME! Wish me luck :)

PUSSPUSS <3

12/5

Hallo, ville bara tala om att jag är hemma nu! Resan gick bra med den var lång tråkig och jag ville helst stanna kvar :(



HÄR KOMMER LITE MER BILDER FRÅN BRÖLLOPET!
Klänningen och halsbandet kommer ifrån BCBG och skorna från Steve Madden :)
Utomhus bröllop i DC!
FINA Mihaela hade också en klänning från BCBG
SÖTASTE :P På bilden är det ringbäraren och brudnäbben! Sjukt söta.. dansade med varandra hela tiden och lekte runt.. de skämdes inte alls.. de var så söta när de posade för en också :)
BRUDPARET <3
Halsbandet jag har på mig är även från BCBG. ÄLSKAR BUTIKEN! Mihaela fixade så att jag kunde gå förbi en BCBG butik där hennes vän är chef och hon tog fram alla möjliga klänningar som hon tyckte passade bäst med smycken osv. Sjukt roligt för jag behövde bara vänta och så sprang hon runt och valde ut allt och allt var verkligen jätte fint men jag valde denna svart tajta klänningen med det guldiga halsbandet :) Grym service och jag hittade precis det jag ville ha!

TIME FOR ME TO SLEEP! PUSSPUSS <3

YESTERDAY!

Hej söta ni! Igår så var vi runt och försökte hitta en vit iPad and guess what? I FOUND ONE :-D vi chansade med den närmaste Apple butiken och de hade tyvärr inte fått någon iPad leverans så när vi var i den butiken så ringde vi runt! Vi fick tag på en butik som hade några kvar men kunde inte lova att det skulle finnas några kvar innan vi kom så vi körde raka vägen dit och jaaaaa DUMMA TRAFIK! Sen så ringde jag även till tysons Apple butik men de hade inte hunnit öppna leveransen vilket var tur för jag ville chansa på tysons istället för stället som hade några kvar! Men anyways.. Nu har jag en och är riktigt nöjd.. Det blev den vita med ett rosa skydd :-) efter det så åkte vi vidare till en outlet mall där jag handlade klart det mesta! Sen till middag så firade vi min sena födelsedag! Det var hur mysigt och trevligt som helst.. Vi var på cheesecakefactory och så fick jag ännu en present från Mihaela och hennes man! Sjukt roligt par och hur trevliga och underbara som helst!

Idag så är det vilodag men jag har inte shoppat klat än hahah.. Kanske ska iväg till Hooters och käka.. Har alltid velat se hur det är där!

Menmen.. Här kommer lite bilder från gårdagen!












XOXO <3

SUNDAY = RESTING DAY!

Hey you guys! Sorry for the lousy update but the past days we have been really busy! I never got to go to the wedding rehersal because I got sick so i stayed back at the hotel to rest up for the wedding the next day! Thankfully I felt alot better the next day and I got to go. So it all started with waking up really early and pack all of my things to leave so that I could get a ride to where the limo was picking us up. The groom had rented a  white limo for us girls to ride around in! So we took the limo to the hairsalon and we all got out hair done! :D It was SOOO COOL.. haha my first limo ride! The guys got a black hummer limo! After that we went to the hotel where the actuall wedding was taking place and had a suit to get ready in! We girls had so much fun.. it was so nice to surprise the bride when we picked her up with the limo.. she got so surprised.. we also had champange to calm her down.. hahaha wedding nerves :p IN THE END IT ALL WENT WELL AND IT WAS BEAUTIFUL! SHE WAS BEAUTIFUL!


The reception was so nice and it was fun to meet everyone! We were all so tired after so when we got home it was just straight to bed!


Today we went out to pick up the wedding couple and then dropped them off at the airport.. they are flying to Florida for their honeymoon :) after that we went to IHOP to get some breakfast and then we stopped by Fairoaks Mall again! I have also been trying to get an IPAD but they keep on getting sold out in here.. ALWAYS so packed in the apple stores.. it's insane! I asked how to get one and they said that they get shipments almost everyday but they never know how many they get so they said to get one you have to be there early.. because litterally there are people standing in line everyday to get one! That's how crazy people are about it! Hahaha.. really hope I can get one!

I have so many pictures to show you guys but for now ill just show you a couple from my phone.. sorry i forgot my cam cable in sweden! I promise ill show you guys as soon as I get to upload them.. me and my friend Mihaela were like paparazzis so i'll have alot to show you guys!


TODAY:






WEDDING:

No makeup pic... just got my hair done first :)


THE BRIDE - JANICE!




XOXO



Happy bday Octavian!

Hey you guys! Yesterday was SOOO MUCH FUN! As I said on my last blogpost I was waiting to get picked up and when we got to the mall we just grabbed lunch quick and then the guys had to leave for work which left me alone to go shopping for a couple of hours! I found a bunch of stuff.. ill show you guys later! :)


After the shopping we had to go straight to the restaurant to celebrate a friends birthday.. met up with all the friends including the couple thats getting married on saturday! We went to a place called "The melting pot". It's a fondue restaurant and we got to dip food in cheese and chocolate and then boil our own foods. I got so confused with the menu so I just grabbed what ever sound the best hahaha.. so first we all had veggis and bread dipped in cheese then we all got salad to eat after.. after that one I got a bunch of seafoods,chicken and meat to boil in a stock that they made infront of us... i mean they where puttin the ingredients in the pot! And the last was IN MY OPINION the BEST.. we got to dip brownies,fruits,cake,crackers in WARM MELTED CHOCOLATE!! I really liked the place and the food was good but it just takes time to get everything done!
At the top floor at Pentagon Mall!
I went VS shopping for my sisters, mom and me :D
MELTING POT!

Truly happy!

Hey you guys! I'm finally here and I can definetly say that I'm happy! I got here yesterday and we just decided to relax because I was really tired from the flight... and OMG the long flight was a WHOLE 9 HOURS LONG! I don't know why I picked that flight because I don't remember it saying to be that long BUT WHATEVER i'm here now!
The plan today is waiting to get picked up from the house around lunch so I can go to Pentagon Mall! WOHUU FOR SHOPPING! :D and then later today we are heading out to eat dinner with friends! Excited to see everyone again!
I had sushi for dinner yesterday and we went to my FAVORITE place called Matsui Sushi! IT'S THE BEST!!! We also stopped by a grocery store the get a bunch of small things I need.. haha I love their grocery stores in here.. it's like a never ending store with food. They have so much to choose from hahahha :D I LOVE FOOOD!
Check in later.. ill try to take some pics at the mall!

XOXO

Im leaving!

Åker i morgon bitti! Ska upp strax efter 03 vilket är om bara några timmar! SORRYSORRY FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN men jag har verkligen mått dåligt nu när jag har varit sjuk och jag har verkligen bara försökt att vila för jag vill inte vara sjuk när jag är i DC! Vilket jag typ fortfarande är :( har den dumma hostan kvar! Men tyvärr kan jag inte göra något och nu åker jag!
Det ska bli skönt att få komma iväg nu igen och jag LOVAR att jag bloggar när jag är därborta! Så kika in söta ni :)
Några bilder jag tagit under den tid jag inte bloggat:
Syrran fick locka mitt hår med en ny locktång hon köpte! Funkade rätt så bra för mitt hår är typiskt asiat hår.. SPIKRAKT! :P
Lillsyrran bakade en riktigt god jordgubbstårta till min födelsedag! <3
Provade marabou kakor! YUMMI!
Jag under de första dagarna med feber.. jag LOVAR att varenda kroppsdel gjorde ont! Hade mössa och solglasögon för de kändes bättre och min morgonrock för det var iskallt! Jag var ju grymt skum när jag hade den höga febern hahaha :P
Fick dollar i present av syrran! Thanks sis <3
VI HÖRS MER SNART! PUSSPUSS <3

RSS 2.0