7 dagar kvar!

Sorry for the bad update you guys! Men jag är verkligen riktigt sjuk.. de har nu gått 3 dagar sen jag blev sjuk och de två första dagarna så hade jag 40graders feber! Idag har jag haft lägre temp på febern men fy satan vad jag har ont i halsen och öronen!! Så imorgon ska jag till vårdcentralen och jag hoppas verkligen att jag hinner bli frisk! Hörs mer när jag mår bättre! Pusspuss <3

Sjukling!

Det blev bara en halv dag på jobbet idag! Ligger hemma med feber nu  sjukt tråkigt! Det började igår natt då jag vaknade med världens frossa, helt sjukt! Jag hade på 2 laget kläder plus massa täcken. Fyyy för att vara sjuk nu igen!!! Hoppas bi läsare har en mycket bättre dag i detta fina väder! PUSS PÅ ER!

10 dagar kvar!

Dagens outfit.. brukar inte göra detta ofta men idag vart det en :D Har på mig en top från Nelly, jeansshort från Levis(Pappas gamla jeans som jag har klippt), jacka från H&M(mammas gamla) och skor från Topshop!
PUSSPUSS

Glad Påsk!

Hej söta ni, ska strax iväg och jobba! Hann gå ut en sväng med syrran och vi köpte hem ett nytt party spel! :D
Hörs mer sen!
PUSS

Påskmiddag!

Halloj, middagen var såå god :) och jag vart såååå mätt hahaha! Riktigt roligt sällskap också! Vi är nu hemma och tittar på filmen "Lottery ticket".

Ha en bra kväll!
PUSSPUSS

MOJITO <3

Godmorgon godmorgon! Idag blir det ut i det fina vädret igen.. jag hänger med lilsyrran och Timo till hennes pojkväns syrra som har påskmiddag ikväll! MYS :D btw.. glömt att tala om att jag har påsklov denna vecka hahah.. därför vill jag passa på att göra så mycket som möjligt! Inte för att det har hindrat mig att inte göra något de andra dagarna men det känns bättre när man vet att det är lov ;P
Har även börjar gräva lite djupare om vad jag ska hitta på för nytt när jag är i DC.. det finns så grymt MYCKET men för lite tid. De första 4 dagarna ska spenderas men vänner och fira 2 födelsedagar( Min och min vän Octavian), rehearsal dinner(låter fel när jag översätter eller vad heter det på svenska?) och bröllopet. Men det ska hinnas med mycket mer än det! Jag vill prova på massa nya restauranger när jag är där! Hittade "Dean and Deluca" och "Cuba Libre" som jag jätte gärna vill till och jag hoppas vi har tid att göra det :) Jag vill till de här platserna för att ena har varit med på Oprah(hahahaha jag vet men jag vill!!) och det andra sägs ha det bästa Mojitos i DC!
Ha en underbar dag fina läsare!
PUSSPUSS

Liptint

Jag var förbi centrum en sväng och kom hem med lite nytt och ett av sakerna var denna läppfärg på bilderna :) Liptint från Maxfactor! Den var helt ok.. lite jobbigt att måla på för att den är som en penna och det tar en stund att få en bra färg men den känns bra på!

Arbetsintervju på DS

Halloj, har precis kommit hem från Danderyds sjukhus! Jag var där för en arbetsintervju för att förhoppningsvis få jobba där nu i sommar :) Det kändes bra och jag får svar under nästa vecka! Wish me luck! Jag har varit så nervös inför arbetsintervjun men det gick super och bättre än vad jag hade förväntat av mig själv. Sååååå är nu hemma men ska strax ut i solen igen.. :D ME LOOOOOVE!
Vad ska ni hitta på den soliga dag? JAG VET.. GÅ UT OCH NJUUT AV SOLEN ;P

Ha en underbar dag sötaste!
PUSSPUSS

BÄSTA! <3


Vattkoppor en andra gång!

Jahapp.. har precis kommit hem från husläkaren och jag har tydligen haft vattkoppor.. herregud.. jag som har trott att jag fick en allergisk reaktion av något.. jag var ju heeeelt fel hahha.. de är ju borta nu men jag har fula prickiga ärr över hela kroppen! :(
Nu blir det frukost och sen ska jag se om jag hittar nå roliga serier! Men på eftermiddan så måste jag plugga! Har slappat alldeles för mycket med det!!!

Hoppas ni har en bra dag!
PUSS PÅ ER!

18/4 --> 16 dagar kvar!

Hallo söta :D Hur har ni haft det idag? Själv så har man tagit det lungt hemma och haft besök från J sedan har jag varit ute en del i solen :) Kom precis hem från en promenad med tjejerna nu.. det var lite kallt nu på kvällen men skönt var det iaf!

Jag och Timo ute i solen tidigare idag! Passade på och solade lite.

Jag fick hemma denna benvita klänningen idag från H&M och den ska jag ha på mig på bröllopet jag ska på den 4:e maj! Skorna är fortfarande oklart men jag har ett par här hemma som passar till mig vill jätte gärna ha ett par nya :D får se vad jag hittar när jag är framme i DC!
Målade även naglarna i denna enkla beiga färgen.. ME LIKE :D
Nu blir det ett avsnitt av "Kourtney and Kim take NewYork". En realityserie om Kardashian systrarna :)
Ha en bra kväll!
PUSSPUSS

Bilder!

Mer bilder!
HAHAH FAIL! Jag försökte verkligen men de gick inte.. ser helt mongo ut!
En del av det vi grillade :D jag är så mätt just nu! Snart blir det även choklad sufflé som min lillsyrra och mamma håller på med just nu!
Igår kväll så tog jag och min prins en tur till centrum för att hämta upp mamma.. var bara tvungen och visa denna bild för han ser så underbart söt ut :D

Lovely day!

MYYYYS SÄGER JAG BARA! Det är så himla härligt väder och till middag så ska vi grilla igen! WOHUUU ;P Efter mitt korta jobb pass på morgonen så möte jag upp lillsyrran och hennes kille för att titta runt lite.. sen så kom mamsen och då handla vi massa gott som ska grillas senare! Nu marineras allt :D Sen efter det så drog vi alla ut till fårhagen här i berna för att Timo ska kunna springa runt och det VAR SÅ HIMLA SKÖNT OCH BARA SITTA DÄR I SOLEN! Jag har VERKLIGEN saknat värmen!
Hoppas ni haft en skön dag!
Hörs mer sen!
PUSSPUSSS
Jag gjorde ett par försök med att stå på händerna men resultatet ser ni på bilden.. det gick tyvärr inte så bra hahaha.. snacka om dålig balans!

16/4

Börjar längta mer och mer.. och börjar bli lite crazy här! Vill jätte gärna att dagarna ska gå lite fortare så jag kan åka! Vore sjukt kul om jag hade kunnat stannat kvar lite längre men 1 veckas semester blir det iaf! Im happy with what I get! :) I WANT TO BE THERE SO BAD ALREADY!

Igår åkte jag och Timo hem till Berna för middag och film vilket var mys!! Innan det så var jag runt lite på stan med mamma innan hon skulle iväg till sin syster! Riktigt skön dag igår med solen! Man blir så glad :D Idag så händer nog inget speciellt.. kanske plugg? ;P Det blir ingen sen kväll för imorgon jobbar jag ett tidigt pass.



PUSS




H&M i berga

Halloj, hur mår ni? Hoppas ni är ute och njuter av den underbara solen idag :D var så skönt att inte behöva ha på sig nå tjocka lager med kläder och solen värmde verkligen!
Nu på morgonen så gick jag och lillsyrran på H&M öppningen här i centrum.. de första 100 fick presentkort på 200kr :) haha perfekt för mig som typ är pank. Tyvärr så hittade jag inget roligt och var lite besviken på utbudet av Concious Collection. De hade inte allt och plaggen jag provade satt tyvärr inget bra! Det jag hittade var 2 söta skärp som kan vara bra att ha för att piffa upp lite mer!
Ikväll så hoppas jag att det blir någon rolig film :)
Hörs mer sen söta!
PUSS

Just nu..

..blir det Ben and Jerrys!
Har ni testat nån av dem här?

<3

Cupcake?

Snart så ska min bday firas och jag vill ha en riktigt god efterätt :) känner inte att jag har någon lust att baka så jag kanske ska beställa hem cupcakes från Cupcake STHLM. Vad tycker ni? Jag var där förra året med syrran och J. De var riktigt goa! YUMMIYUMMI! Älskar verkligen efterätt hahaha.. jag är en riktig gottegris ;P
Bild lånad av Cupcake STHLM

Print

Ett av mina sysslor idag.. har haft en riktig lat dag och hållt mig inomhus.. men städ och plugg blev det iaf! :)
Hoppas ni haft en bra dag!
PUSS

Ray-Ban

Resan börjar närma sig och en av sakerna jag längtar till är shoppingen!! :D Jag hoppas jag hittar ett par fina solglasögon och dessa två är några från min wishlist ;P
21 DAGAR KVAR!

12/4 <3



Godmorgon :) Vaknade inte för så länge sen.. känns skönt att få sova ut lite! Jag jobbar kväll idag så därför kunde jag det.. menmen.. jag vaknade av att jag fick ett samtal och har nu bokat in en intervju för att kanske få jobba på Danderyds sjukhus nu i sommar! Jag hoppas :) Vore sjukt kul!
Sorry för den sega uppdateringen på senaste men jag har varit rätt så trött! Igår så jobbade jag ju morgon sen efter cyklade jag hem direkt och chillade en stund sen så var jag och Sophie ute med Timo för att få lite sol.. SÅ SKÖÖÖNT! Vi stannade till en stund för att värma upp oss och sen gick vi vidare till centrum och så köpte syrran en hel sån där GB glass låda med massa glassar i :D YUMMI!
NU blir det en promenad med Timo sen så ska jag äta frukost!
Ha en bra dag sötaste!
PUSSPUSS


Underbara sol :)

Hur skönt är inte denna dag idag? Tyvärr så har jag jobbat och missat att vara ute i solen.. jag kom precis hem och ska få i mig lite mat innan jag drar iväg för att köra ett spinning pass med Ferial! Vår sista tränings dag på SATS är imorgon och jag kan tyvärr inte då för jag har både jobb och skola! Menmen.. så fort lillsyrran blir frisk så hoppas jag att vi kan börja springa ute :) Jag gillar inte att träna själv.. mycket roligare med sällskap!
Så ikväll blir det bara vila och sen ska jag även orka plugga :P får se hur det blir!
NJUUUT AV SOLEN NU NÄR DEN ÄR FRAMME!
Hoppas ni har en bra dag!
PUSS!

Just nu..

..en STOR kopp blåbärs te och mys med familjen! Ska se filmen "Due Date".
Ha en bra kväll :D
PUSS

8/4 Fredags mys!

Idag blir det ingen träning.. kroppen säger ifrån och jag har sån träningsvärk så träningen blir flyttad till imorgon istället :) Jag har precis kommit hem från skolan och ska strax äta lunch! På väg till skolan var det ju hur fint och soligt som helst och sen på väg hem så börjar det regna.. WOOOHUU(NOT!!!) Jag cyklade också vilket inte var kul för ingen mössa eller vantar på mig heller. ISKALLT VAR DET!
Idag blir det mys.. vad jag ska hitta på vet jag inte riktigt än.. kanske någon film? :) Har ni några roliga planer idag?

Puss


Windy day!

Hallooj, hur har er dag varit? Själv så har man haft det ganska lungt :) har hunnit med en del iaf! Men shiieet va det blåste på idag.. man flög ju med vinden typ :P och snacka om pollen chock! Jag nös ju arslet av mig hela tiden.. de tog aldrig slut hahahaha.. dags för pollen medicin!! Menmen..vi prövade ju på Combat idag på Sats och det var varken min eller Ferial´s grejj.. det var ganska svårt :P det var så pinsamt för jag såg helt lost ut och gjorde fel hela tiden hahaha.. det slutade med att vi var med i cirka 20min och var typ helt oseriösa för att vi knappt hängde med och garva åt oss själva! Så vi bestämde oss för att lämna passet och köra på maskinerna istället! Så medan syrran var kvar med hennes vän så körde vi på löpbandet!
Efter det så var det raka vägen hem för vi alla var helt slut :)
Ehm jaa.. brudarna på bilden var ju jätte villiga på att vara med på bild så denna vart det :P haha skoja men det vart så när jag började ta bilder.. försökte ta lite i smyg men de gick inte så bra hahaha!

Imorgon så blir det skola och sen ett spinning pass igen :D

Hörs imorgon! GODNATT SÖTA!
XOXO

Godmorgon!

Man säger aldrig nej till sov morgon som man fick idag :) det var syrran som var ute men Timo och då passade jag på att sova ut! Kroppen mår bra idag och jag känner inte av träningsvärken! Så idag är det bara och ladda inför ett till tränings pass :D
Innan träningen så ska jag bara plugga och försöka bli klart med det som ska vara klart! :P
Så vi hörs mer sen!
Ha en bra dag!
PUSS

6/4

Hej, träningen idag var helt sjukt jobbigt men det var så jävla skönt att man klarade av passet! Jag och Berna kämpade på och det gick jätte bra! Det vart en rejäl träning med massa svett! :P Vill jätte gärna köra ett spinning pass igen så vi får se om jag hinner med det under en veckas träning. Efter träningen så drog vi vidare till ett café på sture och hade en grymt god kräftstjärt sallad med bulgur.. yummiyummi!
Hem resan var jobbig för jag var helt slut.. men träningen är inte över än för imorgon blir det combat med syrran och Ferial :D Nu är det bara att köra på.. det känns bra och jag hoppas jag blir piggare av det!

Ha en bra kväll!
PUSS

Spinning!

Nu blir det Spinning med Berna :)

Wedding invitation

Fick hem bröllops inbjudan från paret som ska gifta sig i DC :)

Själva bandet så finare ut än på bilden, det är jag som inte vet hur man knyter en bra rosett som den var innan :P Måste börja leta klänning som jag ska ha på bröllopet :) och skor! Ska bli så kul! Jag längtar verkligen!!

Första tränings passet!

Halloj, träningen idag var sådär! Jag tyckte det var lite svårt att hänga med jämfört med förra gången jag var där och provade på! Menmen.. kul hade vi iaf :) sen så körde vi lite med maskiner efter!
Det kändes så bra efteråt och mer blir det! :D I morgon ska jag och Berna iväg och träna igen och då blir det cykling i 45min! Vi kör ett tidigt pass där vid lunch nångång och sen så måste jag hem för då blir det tvätt och sen skola på kvällen!
Bilden är lånad av Berna!
Det är jag och Lora på bilden :)


Hoppas ni haft en bra dag!
Hörs mer sen! Nu ska jag ta och se på serien "Off the map".

XOXO

KS

Godmorgon :) Ska strax iväg till karolinska för att få mitt ärr kollat upp och ikväll blir det zuumba baaaby :P Hörs mer sen!


Iphone upgrade!

Hej allihopa :) Sorry för den sega uppdateringen men jag har helt enkelt inte haft ork! Men nu är det en ny vecka och denna vecka så ska jag, syrran och 2 tjejkompisar träna som bara den på SATS :P vi har nämligen fått en veckas gratis träning av syrran och nu ska vi köra på! Så imorgon blir det zumba och sen så onsdag blir det dubbelpass med combat och sen zumba! WOOHUUU :D Nu jävlar ska jag komma igång! Jag fick även ett mess om att jag nu är anmäld plus många fler till Vårruset så nu är det bara att få igång konditionen!
MEN HALLÅ.. det jag ville vänta med att säga tills jag köpt den var att jag nu har Iphone 4 istället för Iphone 3G! Jag är super duper nöjd.. orkar inte vänta tills de kommer någon vit version så det blev den svarta och ett enkelt svart skydd till :) Mamsen och lillsyrran har även skaffat 4:an nu :D Iphone family!

Hörs mer imorgon!
XOXO

Högskoleprovet!

Halloooj, är nu hemma efter en lång dag på tibble för att göra högskoleprovet! Det kändes sådär efter att jag hade gjort det :S jag svarade på allt men jag vet inte! Jag får se hur de gick sen :) menmen nu har jag iaf prövat på det och vet hur det ser ut! Är helt slut för jag bara fick ett par timmars sömn och jag var redan uppe 6 imorse! Nu ikväll så blir det middag hemma hos min vän Alexandra som fyllde år igår! Så myspys blir det ikväll sen så imorgon bitti kommer jag vara uppe igen för då jobbar jag!
BUSY BUSY WEEKEND! ;P
Pssst.. de kanske blir ett nytt roligt köp för mig imorgon eller på måndag! Vad det blir säger jag inte förens jag har gjort det :) ingen big deal men det ska bli kul om jag skaffar en :P hahaha
Hörs mer sen!
XOXO

April fools! :)

Någon som lurat er idag? Inte på mig iaf.. vilket är tur för jag går på allt så jäkla lätt men man märkte av att det var många på facebook som hade roliga statusar som man inte riktigt tyckte stämde men man vet aldrig :P De kanske bara är av en slump att det händer massa kul idag haha!
SÅÅÅ idag har man inte gjort något speciellt.. börjar känna mig ännu mer nervös inför högskoleprovet imorgon! Är den några av er som ska göra provet vid Tibble imorgon så hör av er :P Provet börjar 8.20 och håller på fram till ca 16.00!
Hörs mer imorgon för nu tror jag vi ska se på filmen :

Ha en bra kväll allihopa!
PUSS <3

RSS 2.0