Dinner date

Hallå i stugan :) Sitter hemma och vilar nu.. jag var på möte tidigare idag.. haha jag som trodde att jag var ledig idag men igår kväll när jag lekte mobilen så började den tjuta och det var en påminelse om att det var möte på jobbet idag :-P Så efter min sköna sovmorgon så drog jag och Timo iväg och cyklade till jobbet.. ÄLSKAR HUR SOLEN VÄRMER EN!! <3 längtar till ännu mer till värmen!!!!
Menmen.. ska iväg på middag med fina Ferial om en stund.. vi har en del att planera och prata om.. jag lovar att berätta mer när det verkligen är bestämt :-P
Btw så hittade jag denna hemsida SABO SKIRT som säljer coola höga jeans.. skulle vilja ha ett par men vet inte hur mycket det skulle kosta frakt o så. Klicka på namnet så kommer ni till hemsidan :-)
Här är 2 bilder lånade från hemsidan de har :
HÖRS MER SEN!!
PUUUUSS <3

28 feb

Halloj, sitter hemma och tittar på filmen "immortals" med systrarna, Charlie och mamma :-)) innan middagen så var jag och Timo på en lång promenad med grannen och Ferial! Känns jätte skönt för nu är man ganska trött!!

Btw så kapade jag av ca 10cm av mitt hår och har klippt upp det lite :-) man ser typ inte på bilden men det är mycket kortare än tidigare! Nu känns håret friskt och fint.. perfa inför Egypten resan som är om 2 VECKOR! :-D

Ha en bra kväll! Puss <3


Baby Milo

Jag och lillsyrran har varit och träffat vår kusins son Milo. SO ADORABLE!! Han är ju såååå fin :-)

SORRY för den dåliga uppdateringen men jag har varit sjuk och inte haft ork! Ska göra bättre ifrån mig denna vecka :-D
Hörs mer sen! PUSS <3

Nytt i garderoben

Linnen från H&M
Mitt första par skor som är så jäkla bekväma :-)

Magsjuk!?

Har varit illamående sen efter lunch idag och det går magsjuka på jobbet. VILL INTE BLI SJUK! :-( Nu så har jag även feber.. SUCK!!!! Nu blir det vila och hoppas på en bättre dag imorgon!

<3


21 februari 2012

21 dagar kvar till Egypten och jag vill vara där nu! Vill komma bort!! LÄNGTAR TILL MAAAX NU!!

Ikväll blir det jobb och imorgon bitti blir det jobb igen. Händer tyvärr inte så mycket mer :-p

Ha en bra dag underbara läsare! PUSS


20 februari 2012

Idag blir det utbildning på jobbet sen så blir jag kvar och jobbar ett par timmar :-) hörs mer ikväll!

Puss på er! <3


I <3 Ben and Jerry's ice cream


19 januari 2012

Här är ett par bilder från igår och idag:


Jag hade på mig svarta jeans från Topshop och ett vitt linne från Emporio Armani. Jag hade även mina nya vita fjäder örhängen :)



När vi kom hem till J och hennes familj så bjöds det först på skumpa och så skålade vi :) Sen så till middag bjöds det på sjukt god lax, kött och potatis gratäng. Till köttet hade de gjort en underbart god kantarell sås!!!! Efter middagen vart det lite ost och kex och sen efter lite vila vart det choklad glass med färska bär. ALLT VAR SÅ HIMLA GOTT!! :-D Tack ännu en gång för en trevlig kväll!!! <3








Jag sov så sjukt dåligt inatt så jag kom inte upp ur sängen förens runt 12 tiden :( menmen.. gjorde mig i ordning för att åka in till stan och körde på en marinblå outfitt :P Tröja från H&M, Jeans från Pacsun och gummistövlarna från Tom Joules.


Jag och syrran kom fram tidigare än vanligt och då passade jag på att ta lite bilder.. här är mitt lilla egna påhittade trick som jag kallar "bajsa i luften" för att.. jaaa... de ser ju ut som de..


meeeeeen.. efter ett par gånger så kan jag nu göra såhär :P nu kan jag hålla mig upp mig själv mycket längre!!


Hoppas ni haft en bra helg!
PUSSPUSS <3

Fuck my feelings!!!

Spiteful words can hurt your feelings but silence breaks your heart


18 december 2012

Godmorgon :-) ska strax i väg och träna! Jag vaknade upp och var fortfarande lite seg men de är nu borta och idag ska jag ta vara på dagen!!

Igår kväll när jag kom hem så såg jag på två filmer med syrran. Såg A WARRIORS HEART och TOWER HEIST. En kärleks och komedi film!

Hörs mer sen fina! Puss på er! HOPPAS NI HAR EN UNDERBAR LÖRDAG! <3


17/2

Har haft en riktigt seg dag.. jag var uppe vid 7 för att ta Timo på en promenad och sen så var planen att jag skulle iväg och träna. Men jag kom tyvärr aldrig iväg utan när jag kom hem med Timo så var det raka vägen till sängen och jag somnade om fort! Bläääääh.. hela dan bara försvann sen så när jag vaknade var det bara att gå upp och göra sig i ordning till jobbet. Så jag har tyvärr inte gjort så mycket mer!

Men imorgon så blir det träning och sen till kvällen ska jag hem till J på middag :-) hoppas på en bättre dag imorrn!

Ha en bra kväll! PUSS <3


Coconutterly fair

Min favvo Ben and Jerry's glass ;-)


Carrot cupcake <3


ZARA

De har så mycket fint jag vill ha!

15 februari 2012

Hej fina, hur mår ni? Jag sitter hemma just nu och väntar på mina cupcakes som är i ugnen. Fick lusten att baka för att jag pratade om massa goda sötsaker och bakelser på jobbet idag. :P Efter jobbet så bestämde jag mig för att ta hem cykeln som jag cyklade med dit igår eftermiddag. Jag tog bussen hem igår kväll just för att det var väldigt halt men det gick hyfsat bra på vägen dit.. men iaf.. det jag skulle berätta var att när jag slutade idag så valde jag att gå hem med cykeln i detta snö väder. Det gick helt ok men efter ett tag så kände jag att det gick väldigt segt pga snön och vinden så jag bestämde mig för att cykla.. det gick bra med det var ju sjukt halt.. jag kände hur hjulen gled åt sidorna och jag var på väg att ramla av flera gånger men envisa jag gav inte upp hahaha.. jag klarade mig utan att ramla men jag var ju sjukt svettig hahahaha.. sen så hade jag mina glasögon på mig som var alldeles snö täckta.. såg säkert helt mongo ut! Garvade ihjäl mig när jag kom hem för ni ska se hur jag cyklar.. jag vet inte vad det är men jag tävlar typ med mig själv och cyklar så fort jag kan.. mitt huvud är typ framåt lutat ändå fram vid styret som värsta nörden :P Menmen.. jag visar bilder på mina cupcakes när de är klara! :D Ha en bra kväll!! PUSSPUSS <3

Craving...

..for some strawberry pancakes! Give me IHOP here in Sweden now please!!!


<3

Hoppas ni har en underbar dag! Själv så ska jag i väg och jobba :-P

1 månad kvar till Egypten resan :)

Tjaba, det vart ingen uppdatering igår för jag var HELT SLUT!! Festen som vi var på i lördags var kul och vi träffade på massa folk man inte sett på länge :-) jag drog hem rätt så tidigt med syrran den kvällen men tyvärr så kändes det som om jag var vaken hela natten typ.. så när larmet gick vid 05 var jag helt slut. Det tråkiga var att jag fick gå till jobbet för att bussarna går så dåligt på helgen. Så söndag morgon var jag trött,arg och typ gråtfärdig för att jag var så trött haha. Tyvärr så höll det sig hela arbetspasset och efter jobbet så skyndade jag mig till bussen. Jag blev så jävla arg för buss jäveln kom tidigare vilket ledde till att jag missade den. Så det blev ingen polefitness igår :(( men det stoppade inte mig för när jag väl kom hem så tog jag en powernap och efter det så drog jag och min granne och tränade på gymmet istället. För få timmars sömn kan verkligen förstöra en hel dag för mig men idag fick jag sova ut.

Men idag ska jag ta igen den missade polefitness lektionen :-)) ska bli kul! Fick höra av syrran att de gjorde massa nytt igår!

Hörs mer sen fina! Ha en bra dag!! Puss <3


Happy 18th birthday Kim :D

Ni får en bättre outfitt bild sen :-) Kör på helsvart med ett par grå/beiga klackar!
HA EN BRA KVÄLL!! <3

11 januari 2012

Tjaba, idag ska jag och familjen på 18-års kalas. Pappas guddotter fyller år :-) de blir ingen sen kväll för imorgon så börjar jag jobba 7!

Vi hörs mer sen! Hoppas ni har en trevlig lördag! PUSS <3


I <3 LADUREE

De öppnar i stockholm nu i vår!!!!
Jag vet att det säljs macaroons lite överallt nu men enligt mig så är det väldigt få ställen som gör dem goda och LADUREE är ett av dem få som gör helt underbara bakelser!! ÅHH ÄLSKAR VERKLIGEN!!

Två andra ställen jag kan rekomendera är:

Petite France (Stockholm) och Confiserie Sprüngli (Schweiz) KLICKA PÅ NAMNEN FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN ;-)

Nytt i garderoben

Från H&M :)



Just nu..

..är jag på väg mot gymmet ;-) hörs sen! <3


Masi Campofiorin

Tjaba, kom hem för en stund sen och försöker värma upp.. det är DÖ KALLT ute :( men nu ska jag njuta av mitt favvo vin med mamma och syrran. Ska ha mys ikväll för imorgon och på lördag så är jag LEEEDIG! SÅ HIMLA UNDERBART!! Nu är myskläderna och mina handstickade sockor på som jag fick av syrran :D Mys på hög nivå haha :P
Ha en bra kväll!!
PUSS <3

I mitt rum..

.. så har jag använt mig av ett kakfat där jag lagt mina smycken och nagellack :) Vad tycks?


Just nu

Timo <3


Check list:

Tvätta (X)
Träna (X)
Köpa foder till Timo (X)
Städa (X)
Hann med allt idag :D känns riktigt bra! Imorgon är en ny dag och då blir det träning innan jag går till jobbet och jobbar ett kvällspass!! Det vart inte nå roligt idag men allt som behövdes göras är nu klart så att jag slipper göra det senare i veckan! Händer inte så speciellt mycket denna vecka förutom jobb och träning.. i know.. im boring.. :P
Har föresten ett par nya plagg i garderoben som jag inte visat.. eller jag har knappt visat något av de jag köper.. ska försöka bli lite bättre på det.. ska ta bilder på dem och visar upp dem under veckan :D
Hörs mer sen söta läsare!! Btw så glädjer det mig att ni fortfarande klickar in här :))) blir super glad av att se att ni blir fler!! Ni får mer än gärna slänga in kommertarer också ;P något ni vill veta eller vill att jag ska blogga om? Fråga på!!
PUUUUUUSSSS

8 januari 2012

Hej, idag är man ledig och jag ska strax iväg och träna. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än.. har så mycket jag vill göra men det känns så ont om tid haha :-p sen så är det bara jag och Timo hemma och då måste han med mig om jag ska iväg någonstans.

Btw, så håller jag på och blir det smått nojjjig över att jag inte kan se mina serier för att hemsidan jag laddar ner ifrån inte funkar längre och jag är inte nå bra på att ladda ner.. eller jag in inga andra sidor hahaha. Hur gör ni som ser på era filmer/serier hemma?

Hörs mer sen söta!! Puss på er!


Feather earrings :-)

Hej, ville bara visa ett par örhängen som jag köpte av en arbetskamrat idag. Hennes dotter gör dessa fina, så jag passade på att köpa ett par vita med pärlor på. Visst är dem fina? :-) de kostade 70kr!


Kokosbollar

Är så sjukt sugen på kokosbollar :-) så nu står man i köket och håller på bakar.. Eller maskinen håller på :-)


Bilder från kryssningen!

Hade riktigt kul men vänner och familj :D Här har ni ett par bilder!!
Haha varför jag kollar upp så där på sista bilden har jag ingen aning om :P
Ska strax iväg och jobba! hörs mer sen!
PUSSSS

4 februari 2012

Tja, är på väg in till stan nu för att möta upp alla andra som ska med på kryssningen :-))

Igår efter träningen med Ferial och min granne så gick jag och ferial och handlade massa gott till middag! Vi gjorde en enkel men god räksallad. Efter middagen blev det film med Lora, vi såg på filmen "Prom". Det vart ett riktigt skönt och avslappnat avslut på kvällen :-)) sov riktigt gott och vaknade med ett gott humör!

Vi hörs mer sen fina ni!! HA EN BRA LÖRDAG!!! Puss <3


2nd poletraining class

Wohuu, det gick mycket bättre den gången :-)) fan va tufft det va.. vi körde lite kondition i början sen så övade vi på tricksen och i slutet var det mag- och ben övningar som dödade! Jag klarade verkligen inte av det.. var tvungen att vila till ett par gånger! Längtar till nästa gång!


HAPPY BIRTHDAY AJ :-)

Tjaba, ska in till stan och träna med syrran och Vani. Det känns tråkigt att åka in när det är sånt här väder men ska det bli poletraining så måste jag haha :-p därefter så måste jag skynda mig hem för att ta mig till gymmet och träna igen med Ferial och min granne!

Får se vad som händer efter :-)

Imorgon ska jag, systrarna, vänner och kusiner på kryssning :-) ska bli riktigt kul för då går klackarna på fötterna!! Jag har saknat det som bara den hahaha.. har inte haft nå tillfälle på länge att ha på mig ett par högklackat :-p får se vilka det blir!

Hörs mer sen fina ni! Pusspuss <3


Dream purses :p

Hur fina är inte de här väskorna? :P
MULBERRY - OVERSIZED ALEXA
CHLOÉ - MARCIE LARGE
MULBERRY - LILLY

Anticimex

Är på väg till Sollentuna nu för sista delen av utbildningen :-)


Godmorgon

Godmorgon söta :-) var uppe tidigt idag och var på en kort promenad med Timo. Det var ganska segt att stiga upp ur sängen men Timo kom och väckte till mig och då var det bara att kliva upp för att han ville ut! Ska strax i väg och träna med Ferial så jag ville bara skriva ett kort inlägg innan jag drar!

Idag så kommer Soph och hennes kille över. De ska sova här för att Timo behöver sällskap imorgon då vi alla är borta och jobbar! Jag har även min andra del av utbildning imorgon så de blir en heldag igen :-( menmen.. ibland så får de bli så!

Puss på er


RSS 2.0