HAAAPPPY!

Tjaaaaba, har haft 2 helt underbara dagar hittills :D Forsta dagen sa chillade vi bara for jag hade huvudvark nar jag kom fram men senare pa kvallen sa drog vi ju ut och kakade och igar sa drog vi till ett nytt stalle som liknade barkarby outlet fast med storre marken.. de hade saa sjukt mycket.. ex. pa marken de har ar Burberry, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Yankee Candle, American Eagle, Bose, Saks Fith Avenue, Barneys Newyork. De hade sa mycket och jag sparade en massa genom att kopa dar sa nu har jag kopt lite presenter till familjen men ar inte klar an :) till middan sa drog vi till Cheesecake Factory igen hahahha.. jag onskar att vi hade restaurangen i Sverige for att det ar sa sjukt gott.. men iaf.. denna gang sa kopte vi hem Cheesecake som jag ska njuta av sen.. jag hade ingen plats kvar igar da vi hade forratt och huvudratt men drinkar. Vi rullade typ hem! Btw sa at vi frukost pa IHOP(Pannkaks stalle) JAG DOOOOOR.. DE VA SA GOTT.. Jag at strawberry banana pancakes..
Jag har tagit massa bilder men kan inte ladda upp for tillfallet sa jag lovar att visa dem senare!
Idag blir de nog mer shopping har i narheten sen vet jag inte vad mer vi gor!
Ha en bra dag sota ni!
PUSS <3

Vacation 26/9-4/10!

HALLOOO.. I'M HERE NOW! Jag var o kakade pa Cheesecake Factory tidigare idag.. kan ni gissa vart jag ar da? :) Resan gick super for jag sov igenom typ hela resan och nu ligger jag o vilar.. ska strax ga och lagga mig for imorgon sa ska jag forbi outlet som jag inte varit pa innan :) btw sa provade jag jackan fran Abercrombie & Fitch och den passar tyvarr inte :( jag har for korta armar och den va lite stor pa mig ocksa.. provade XS.. vill verkligen hitta en fin kappa eller ny vinterjacka sa jag ska leta vidare!
NATTINATTI!
PUSS <3

24/9

JAAAAAAA JAG HAR BARA 2 DAGAR KVAR SEN SÅ ÅKER JAG :) Sötaste Hengameh skjutsar mig tidigt på morgonen :) Vi åker runt 04.00! WOOHUUUUUUU!
JAAAJAAA.. idag så jobbade jag ett kort morgon pass vilket var helt ok men jag var så sjukt trött.. sov inte så bra under natten fast jag var dödstrött! Men nu är dagen snart över och jag ska strax gå och lägga mig för imorrn så kör jag mitt sista morgon pass innan jag drar iväg.. efter jobbet så är det fullt upp med att fixa en massa innan jag åker!
Btw så klippte jag mig idag.. :) tunnade ut längst vid topparna och hon klippte bort ca 5cm så det var inte så stor skillnad men håret känns mycket friskare nu!
Hoppas ni haft en bra dag!
hörs mer sen!
PUUUUSS

Har köpt denna stickade halsduken som man ...

img_8620 (MMS)

Har köpt denna stickade halsduken som man bara drar över huvudet i färgen orange - från h&m 59:-


Abercrombie and Fitch

Funderar på att köpa denna jacka. Vad tycker ni?

Ny marabou smak! Har ni provat det?

img_2294 (MMS)

Ny marabou smak! Har ni provat det?


Nu blir det mys med familjen :-) var på St...

img_9027 (MMS)

Nu blir det mys med familjen :-) var på Stockholms universitet och hälsade på Ferial tidigare idag :-) sen så kom även Hengameh! Det blev ett par timmars plugg vilket var jätte skönt för nu kommer jag inte ha lika mycket med mig på resan. Vill helst inte ha något med mig men jag får se hur mycket jag hinner med innan jag sticker iväg! Imorgon så ska jag på ansiktsbehandling på Gilda skolan med Lora och hennes vän :-) så vi hörs mer imorrn! Pusspuss


Skull dress

Köpte denna lång klänning för typ en månad sen :) älskar urringningen men den är lite för djup hahaha.. min buttcrack syns lite så jag måste dra för lite längst ner :) men annars så är den fin!
Ska snart iväg till skolan.. sen efter blir det en massa plugg! Hörs mer sen!
PUSS <3

Who doesn´t love VS

Hur sexiga underkläder har inte Victoriassecret. Klicka här så ser du själv ;)

1 vecka kvar!

Heeeeej :)
Har en vecka kvar sen så åker jag och jag längtar ännu mer! Den här kommande veckan så händer det sååå mycket.. har tyvärr ingen ledig dag men det kommer nog att gå bra! Så nästa vecka består av jobb och skola och när jag inte har det så är det plugg, städning och packning att göra innan jag åker! Jag har sagt till ett par vänner och familjen vet vart jag åker men ni andra får snart veta ;)
Ska strax iväg och jobba!
Hörs mer sen
Puss

16/9 middag med Elin <3

Tjaaaba, är på väg mot Västerhaninge för att träffa ms. Von Knorring :-) och för att se hennes nya lägenhet! Det blir god mat och vin ikväll :-)
Men måste berätta en sak som hände tidigare idag hahahha.. Jag dööör.. Jag skulle ta bort lite grejjer från min handväska så att den inte skulle vara så tung och ett av dom sakerna var min iPad. Jag trodde den låg där men de gjorde den inte sen så kom jag på att jag tog den ur väskan så att allt skulle få plats i min cykel korg igår kväll! Men iaf.. då trodde jag att jag hade tagit den och lagt den någonstans hemma sen så slog det mig att jag kanske inte alls hade tagit med den upp.. Så jag sprang ner till cykel parkeringen bredvid byggnaden och såg att min iPad låg kvar på cykel! OMG ALLTSÅ DEN HADE STÅTT UTE HELA NATTEN OCH FÖRMIDDAGEN OCH INGEN HADE TAGIT DEN. Fan vad glad jag vart.. fick lite panik där! HAHHA MONGO SOM GLÖMMER DEN OCKSÅ!
Aja vi hörs mer sen!
Puss

Busy busy busy

Hallo, hur mår ni? Själv så mår man bra men det är mycket pågång haha :P jag ska inte klaga för de är bra :) tiden går fortare då!
Jag har 11 dagar kvar sen så sticker jag iväg 1 vecka :D HAPPPPYYYYY!
Igår så träffade jag Berna.. vi var och käka middag på Vapianos..YUMMI..sen så drog vi vidare och fikade..det blev massa prat och uppdates som vanligt.. mysigt var det :) sen så var det bara hem och sova för imorse så var jag på ett intro pass på ett nytt jobb och nu är jag hemma igen! Jag ska strax iväg igen och jobba ett kvällpass.. som sagt FULLRULLE just nu!
Hörs mer sen söta ni!
PUSSPUSS


Lite fika medan jag tittar på nya serien :...

img_6679 (MMS)

Lite fika medan jag tittar på nya serien :-D morots muffins och en mini choklad cupcake!


Necessary roughness

NY SERIE!
GRYYYMT BRA! :P
och denna snygging är med hahaha

Madea

Sjukt rolig film ni måste se :P Såg den med syrran här om dagen och jag doooog av garv!
Menmen.. de vart aldrig nå träff med Berna men vi ses senare på veckan istället :) Så dagen har spenderats här hemma med att tvätta och plugga i stället! Jag har varit så himla trött de senaste dagarna och inte kunnat sova så mycket. Är det någon mer än jag som har svårt att sova när det är fullmåne? Det är så skumt för även om jag inte vet om att de är de så sover jag ALLTID dåligt. Jag får oftast reda på det dagen efter!
Jag får se om det blir nå sömn i natt!
PUSS

Mat marknaden<3

Åhhhhh har haft en underbar dag med syrran och mamma. Vi var på mat marknaden som pågår vid t-centralen! DE HAR SÅÅ MYCKET GOTT! Jag passade på att käka crepes där :D sen så köpte vi hem marinerade oliver, fudge i olika smaker och ostar! :D YUMMI YUMMI! Tog bilder men av någon anledning så raderar jag dem hahaha.. fattade inte förens de var borta att jag hade klickat bort dem. Så dum!!
Menmen.. imorgon blir det en massa tvätt, plugg och sen så ska jag träffa Berna :)
Ha en bra kväll söta ni!
Puss

Trött och vill inte alls ut på sista prome...

img_8001 (MMS)

Trött och vill inte alls ut på sista promenaden :-p min prins är så sööt!!


Ny lotion jag köpte idag som luktar mumsfi...

img_7779 (MMS)

Ny lotion jag köpte idag som luktar mumsfilibaba :-p


7/9

Hej, hur mår ni? :)
Ni undrar säkert vart jag ska iväg om 19 dagar och jag vill nog vänta tills det börjar närma sig eller när jag väl är framme! Det får bli en surprise :) De blir iaf en veckas semester! JAG LÄNGTAR!
Men iaf.. ska strax iväg till jobbet för ett kvällspass!
Hörs mer sen!
PUSS

20 days left!

img_4600 (MMS)

20 days left!


Bilder från helgen

Hallo, de vart tyvärr inte mycket bilder men här är ett par iaf :D Dagen började men att jag var och jobbade sen så när jag kom hem var det lunch med familjen och släkt! Sen till kvällen så vart det party på GK och Berns :)
Kusin JR, jag och Marie
SÖTASTE Theodor
JR och Lora
Theo
Elina :)

Ska iväg till Göta källare med syrrorna oc...

img_6464 (MMS)

Ska iväg till Göta källare med syrrorna och kusinerna! Jag och min kusin Hakan på bilden :-)


Giuseppe Zanotti

VILL HA!

Hej anonym :-) mitt rosa smartcover sitter...

img_8517 (MMS)

Hej anonym :-) mitt rosa smartcover sitter perfa och jag är super nöjd med den! Det är bra skydd och stöd för ipaden!


RSS 2.0