Psst, wanna know a secret? ;-p

Just nu så har Victorias Secret deras Semi-annual Sale! SÅ PASSA PÅ!
Jag har fått dessa två som blir mina när jag kommer till newyork :-D TAAAAAACK! <3 Sjukt gulliga och sexiga bikinisar! Loooove them!!





Mors dag <3

Ute på middag med mina päron! Firar mors dag <3


26 maj 2012

Klockan närmar sig 00.00 och jag ligger pigg som fan i sängen! Jag har satt larmet vid 05 för att jag ska upp och jobba. ÅNGEST! Tråkigt nog så är det ofta såhär när jag jobbar kväll och har ett tidigt morgon pass dagen efter :-(


Men men.. efter jobbet så är det raka vägen hem för att fixa sig en snabbis och sen ut och käka middag med mina föräldrar. Vi ska fira mors dag :-) syrran ska ut på stan och ha kul med mamma på för- och eftermiddagen sen så står jag för kvällen! Det blir en heldag för mamma med massa kul och mys för det förtjänar hon. Mamsen är världens bästa och jag älskar henne så otroligt mycket!! <3

Bild : Timo efter jag kom upp ur sängens så hoppa han upp och la sig :-) sötnosen <3

Hörs mer sen! GODNATT!


Gårdagen

Halloj, gårdagen spenderades ute i den underbara värmen! Jag och mamma åkte iväg till Tyresö för att hälsa på mormor. Vi tog en tur med henne till centrumet och åt lunch sen så handlade vi lite små saker hon behövde :-) efter besöker så drog jag vidare in till stan för att träffa Berna. Vi bestämde oss för att sitta i solen vid humlegården.. mys med massa tjejsnack och sen så köpte jag macaroons som Berna fick testa :-D efter det så var det byebye för Berna åker nämligen till Filippinerna nu på fredag(VILL OCKSÅ!!) men vi lär ju ses innan jag drar iväg till New York!

Så då sa vi hejdå och så möte jag upp mamma igen för att kolla runt lite i butiker och för att ta en snabb fika innan det var dags att röra sig hemåt för att sitta barnvakt åt William :-) killen bara växer och växer! Mr. Guapo är snart ikapp min längd haha.

Nu blir det strax jobb :-) sen så är man ledig igen på fredag och då vill jag ut i solen!!!

PS. DET ÄR 28 DAGAR KVAR TILL NYC RESAN ;-p

Ha en bra dag underbara läsare! PUSS <3


22 maj 2012

Hej, kom hem för en stund sen och har precis duschat! Det har varit en riktig härlig dag med sol och vila! Jag, syrran och mamma var och hälsade på J som var ledig och vi låg och solade på hennes härliga altan som har sol på sig hela dagen :-))

Tack igen J för presenterna från pinas <3

PUSS <3


19 maj 2012

Hej fina, älskar detta väder :-) var precis ute med Timo och satt en stund i solen!! ÄLSKAR SOLEN <3 så skönt att ha sånt här väder när man är ledig! Jag var uppe strax efter tio idag och drog till gymmet :-D sjukt stolt haha! Jag har inte varit där på evigheter och idag tog jag och en vän oss dit och körde på i en timme! Jag har inte haft motivation till att träna på länge men ska försöka nu igen :-) men bra gick det iaf!

Hörs mer sen! HOPPAS NI HAR EN UNDERBAR LÖRDAG! PUSS <3


;-)


17 maj 2012

TJAAABAAA, jobbade imorse och var helt död när larmet gick. Gick och la mig så sent igår och fick bara ett par timmars sömn..jag tror jag snoozade i en hel timme innan jag kom upp och fick stressa! Men jobbet gick bra :-) har underbara arbetskollegor som gör det både roligt och trevligt att jobba!
Nu är veckan snart över och jag är ledig FREDAG, LÖRDAG och SÖNDAG!! :-D YIPPPIIIII! I helgen ska det även blir varmare och det ska bli helt underbart!!
Här har ni några bilder jag tog när jag och Lora var ute med Timo:
Ha en bra kväll!! :-D PUSS <3

LADUREE finns nu i Stockholm

Jag vill ha meeeeeer :-p Lora kom hem med en låda macaroons och jag vill själv dit och köpa mer!


15 maj 2012

Tjaba, jag var igång tidigt idag :-) har hunnit vara hos veterinären med Timo för återbesök(det gick bra), hämta Jocelyns cykel som jag lånar, handlat på Apoteket, lämnat paket på posten och var förbi pressbyrån för att köpa starbucks kaffet :-p kunde ju inte bestämma vilken så jag köpte alla tre!

Nu är jag hemma igen och ska vila en stund innan jag ska iväg och jobba kväll :-) hoppas ni har en bra dag! PUSS <3


Babyshower

Igår var jag, Lora och mamma på en surprise babyshower för vår kusin Jonathan och hans tjej Sannah :-) riktigt trevligt var det!
Här har ni bilder:
Jag är seg på att uppdatera.. jag vet :) men på instagram uppdaterar jag med! Heter: louellapelaez

12 maj 2012

Sorry för den usla uppdateringen men shit vad trött jag har varit de senaste dagarna. Har haft långa dagar på jobbet och sovit dåligt :-( jag har även försökt att uppdatera men JÄVLA APP ALLTSÅ..de går ju typ aldrig att uppdatera och ladda upp bilder. De tar evigheter och jag har inte haft tålamod till att klicka och vänta! Men idag har jag varit ledig och haft det hyfsat lugnt! Vaknade runt 12(skööööön sovmorgon) och tog en snabb dusch för att sedan dra vidare hem till Gull för att plugga teori! Jag vill verkligen få körkortet nu så jag ska försöka hinna med så mycket jag kan innan resan nästa månad!!

Fick en ny kjol för ett par dagar sen. Den är från HM och är för första gången en bra längd för korta mig hahaha. :-) vad tycker ni?

Hoppas ni har en underbar lördag.. själv ska jag strax ut och träffa tjejerna igen :-) PUSS <3


NastyGal

Från: Nastygal(klicka på namnet för att komma till deras hemsida) VILL HAAA!!

8 maj 2012

Idag har varit en ganska jobbig dag. Jag har haft obehagliga hjärtklappning hela förmiddagen under mitt jobb pass! Blöööh, men det gick bra att jobba iaf..troligen så har jag fått de av astma medicinen som jag var tvungen att ta pga pollen men det jobbiga var ju att det höll i sig fram tills det var dags för mig att röra mig hemåt! Så när jag kom hem vart jag heeeelt orkeslös och somnade djupt fram till middagen!

Är fortfarande riktigt trött men sitter uppe nu och tittar på tv :-) Hoppas på en bättre dag imorrn!

Bild: maryland kakor är alltid gått och nu hittade jag dessa med ännu mer choklad :-D har ni testat?

Hörs mer fina! Nu blir det vila!! PUSS <3


7 maj 2012

Har haft en underdag i solen med syrran, Berna och Timo! Han var så nöjd med att få springa runt fritt bland andra hundar :-) dit måste jag och Timo tillbaka igen! Det var riktigt mys ställe och så härligt att se alla hundar springa fritt!
Så det vart en liten minipicknik med mackor medan Timo lekte runt omkring oss sen så tog vi en runda runt om öarna och efter det så gick vi vid vidare till ett fik och njöt ännu mer av solen :-)
Här har ni ett par bilder:
PUSS <3

Hundarnas Ö

Är på väg till Drottningholm med Timo och Lora :-) ska även möta upp Berna som ska med! Mys!!

Spännande att se hur de ser ut där! Hoppas på att det är massor med hundar som Timo kan springa runt och leka med.

Hoppas ni har en underbar dag! PUSS <3


Bilder från gårdagen

Halloj här kommer de massa bilder från gårdagen :-) Det var super trevligt och jag deckade så fort jag la mig igår! Idag vaknade jag av mig själv och trodde klockan skulle vara runt 12 men när jag tittade så var den 14 hahaha.. har sovit ut rejält nu i natt. Är sugen på att hitta på något :-) bio kanske?

AJA här är bilderna:
Fina Kattis och Kuya Fredrik med deras söta son MILO <3




Kattis syrra sjöng en jätte fin låt som man vart alldeles rörd av :-)


ALLT var så sjukt gott!! Älskade brownien!! :-p


















Efter dopet så drog jag och Lora vidare för att träffa vår kusin Mimmi och Oskar :-) Det vart tapas på Ramblas! De var första gången jag var där och maten var riktigt gott. Trångt men bra mat! Rekommendrerar restaurangen men ett tips är att boka bord för det att stället är ganska popis :-) Tack för den trevliga middagen och presenten!!! <3 <3 <3
Hörs mer sen!
PUSSPUSS




Freeeeedag :-D

Ikväll blir det jobb sen så är man ledig i 3 hela dagar ;-P

Fredag: jobb! Vad har ni för er idag?

Lördag: Dop, hitta nya jeans(om du läser detta Ferial så är det ett presentkort jag ska använda hahaha), middag med Mimmi, Oskar och Lora
Söndag: Åka och hälsa på mormor
Måndag: ? Jag hoppas på sol så man kan ligga ute och sola! :-P

Hoppas ni har en underbar dag! PUUUUUUSS <3

Laquered up

Från ESSIE


3 maj 2012

Känner ni av pollen idag? Jag har fått extrema allergi utbrottet! Jag nyser hela tiden och mina ögon kliar blööööh :-( var ute på promenad med mamma och Timo och kände av pollen så fort jag kom ut..jag hinner inte säga en hel mening utan att nysa så nu sitter jag hemma och ser på "American Pie - The reunion"

Btw så har jag nu aktiverat mitt instgram :-p har haft den ett tag men endast använt den för att ta bilder och inte för att lägga upp MEN NU så :-D heter: louellapelaez

Ha en bra dag! PUSSPUSS <3

 


2 maj 2012

Filmen vi såg igår var sådär. Inte värd att se på bio och man vart lite besviken! Den var rolig men bara helt ok!

Jag har suttit hemma en stund nu efter jobbet och ska strax ut och träffa Ferial! Hur underbart var det inte med den varma solen idag? :-))

g2g Ferial messade precis! PUSS SÅ LÄNGE! <3


Just nu..

..så ser jag och Lors på denna film! :-)


Woodbury outlet

Hit måste man åka när man är i NYC :-D (klicka på bilden) Den ligger en bit ifrån men vi måste dit. De har även summer sale då vi är där. Då så blir det outlet priser pluuuuus summersale WOHUUU!! :-D

Ett par av de märken som de har där är:
BCBG
BURBERRY
MISSONI
RALPH LAUREN
LACOSTE
CONVERSE
CHLOE
DOLCE & GABBANA
DKNY
LA PERLA
MAX MARA
MICHAEL KORS
VALENTINO
YSL
VERSACE
BALLY
TOD´S
COACH
GUCCI
BOTTEGA VENETA
TIMBERLAND
7 FOR ALL MANKIND
CK
FENDI

Happy bday to me ;-P

Blir väckt av Mamma och Lora som kommer in sjungades imorse och utav Timo som kommer och pussar på en :-P Så söta! <3 Sen när jag väl kom upp så hade pappa köpt hem en tårta och trisslotter till mig! TACK PAPPA!
Underbar start på dagen :-) Idag är man hela 24 år hahaha!!
HÖRS MER SEN! PUSSPUSS <3

RSS 2.0