I love you times infinity


Sick once again!

Snacka om att jag har dåligt immunförsvar! Är förkyld :-( menmen.. inget jag kan göra åt det just nu förutom vila!

Jag ska iaf strax iväg till Hackstahallen här i Åkersberga för att träffa min kusin som har match där strax! :-) ska hämta nyckeln hem till dem då de ska iväg till Filippinerna snart!

Sen ikväll blir det mys och vila. Jag får se hur det blir med plugg idag, hade huvudvärk hela jävla dagen igår och så jobbade jag ett tidigt pass. Riktigt jobbigt men det gick hyfsat bra iallafall!

Puss på Er <3


Mimmi´s dag <3

 
Mimmis möhippa startade med att hon blev kidnappad av hennes vänner. De plingade på och kära Mimmi visste nada ;-P Sedan tog de en taxi till en fotostudio där alla vi andra var och väntade på henne.
 
 
Mimmi vart sminkad och fick håret fixat av en stylist som kom :-)
 
 
 
Hennes vän Patricia tog lite testbilder innan hennes photoshoot :-)
 
Hennes outfits :-p 
 
Hur snygg är inte min kusin ;-P
 
Efter detta så blev det lunch och presentöppning. Mimmi fick presenter som skulle representera ett minne man har med henne. Hon skulle då gissa vem presenterna var ifrån och vad det var för minne :-)
 
Sedan bar det av för lite pole dancing med alla tjejer och efter detta blev det middag hemma hos en av hennes vänner. Vi hade så sjukt kul hela dagen och det var kul att mimmi hade det super. Det var en massa överaskningar längs dagen och det var riktigt bra planerat! En LYCKAD möhippa! 
 
LOVE U MIMMI <3 Önskar att jag kunde vara där för er på Eran dag! Önskar er ALL LYCKA I VÄRLDEN och hoppas ni får det underbart!!! <3 <3 <3 
 

MANILA <3

 
Manila <3
 
Mitt hår var ju katastrof i pinas. Hade ingen kontroll över allt jävla frizz.. mitt hår levde helt enkelt sitt eget liv när vi var där haha!
 
 
ÅHHH DEN SJUKT GODA SUSHIN! 
 
 
 
Så fint med all juldekoration de hade på deras köpcentrum. Over the top med det ser häftigt ut!
 
 
Hittade detta te-stället som var riktigt fint och mysigt. De hade 100-tals te sorter att välja mellan! Värt att gå till om man tycker om sånt! 
 
Denna var ju så sjukt mäktig och GOOOOD. Jag dööör för choklad och denna var så god!!
 
Roomservice är ju ett måste :-D
 
Varför har inte vi i Sverige sånt här kul? Denna bio hade en VIP salong där man kunde ligga bekvämt och titta på bio plus att de hade "butler service", vilket innebar att man tryckte på en knapp brevid sin bio stol och beställde de man ville :-)
 
 
 

RSS 2.0