30/12

Hej på er :) hur har er dag varit? Känner ni er peppade för nyår?

Själv så var jag ju på stan och träffade lillsyrran och kusinerna. Det var kul att få träffa dem igen :) vi var runt i stan och så käkade vi. Är helt slut nu faktist.. vi var och gick runt ganska mycket idag och kallt var det! Detta måste göras om och då STANNAR NI KVAR HÄR ÖVER EN NATT SÅ NI SLIPPER TÄNKA PÅ TÅG :P

Imorrn så är det nyår och jag vet FORTFARANDE inte vart jag ska ta vägen. Eskilstuna känns är lockande men jag vet inte! Får se imorrn var det blir :) Hur firar ni imorrn?

Haha sorry för en dålig bild guys men det blev så :D tack för en rolig dag!



Ha en bra kväll!
Puss

In till stan..

Heeej, ska strax iväg in till stan för att träffa lillsyrran och sen så kommer våra kusiner på eskilstuna förbi en sväng :D ska bli kul för vi har inte setts på ett tag!
Hör av mig lite senare idag!
Ha en bra dag!
Puss

Just another day!

Halloooo i stugan :D
Har haft en mys dag idag med vänner nu på eftermiddan. Vi var och kollade runt i täby centrum och shoppade. Det blev bara windowshopping för mig idag =P Är pank! :( Menmen.. inget jag kan göra år det just nu.. måste dock försöka jobba mer nu!!! Blir galen när man se all rea just nu. Vi var inne på Timberland och skorna är på 50%! :O
Åt även där och fikade efter en stund så mys var det iaf :)
Imorrn måste jag nog förbi J:s hus och skotta snö igen och sen så måste det städas här hemma!
Btw snart är det nyår och jag vet fortfarande inte var jag vill vara.. kan inte bestämma mig.. PLUUUUS att jag inte lyckats hitta nån fin klänning :( de klänningar jag la upp på bloggen var antingen slut eller för stora i storleken. SHIIIEEET!
Hörs senare!
:-*

Kvällfika med mörkchoklad och espresso :))

img_1374 (MMS)

Kvällfika med mörkchoklad och espresso :))


Mellandagsrea!

Halloj, måste bara säga att denna dag har varit en av de segaste för mig haha =P inte orkat gör ett piss.. men jag orkade gå runt lite i åkersberga centrum och hittade lite nya små saker. Jag bestämde mig även för att köra med rosenrot igen! Jag får se om jag bli piggare!

Har verkligen inte gjort nå kul idag.. bara varit ute med Timo och sen skypat med syrran som är i DC och inte NY hahaha.. lång historia kort så ställdes flyget till NY in pga snöstorm men de är i DC just nu och jag skypade med dem tidigare idag och de skulle in till DC för lite sightseeing och sen shopping! JAG VILL OCKSÅ ÅKA! Jag vet att jag varit där men det är sååå kul och mycket bra shopping!

Menmen, nu efter julen så har det bara varit lungt och mys här hemma.. inte gjort så mycket! Men igår så var jag hemma Sahar! Firade hennes bday och det blev som en liten surprise för hon visste inte att jag och Ferial skulle komma! Så när vi kom dit bestämde vi för att gömma oss i hennes rum och hoppa fram när hon kom hem.. det roliga var ju att vi förväntade oss en stark reaktion.. MEN NEEEJ, det var väl mer att hon sa "aha heeej, är ni här". Hahaha sööt du är babe.. jag vet att du var glad men du lät så rolig när du såg oss!

Imorrn kanske det blir en tur in till stan och kolla runt lite på rean :)


Här kommer lite bilder:

Hemma hos Sahar!


Köpte nya underkläder, svart enkel tröja, smycken, prickiga tights och pyjamas :) Allt från Lindex!




Ha en bra kväll sötaste läsare! Vi hörs senare!
PUUUUSS

26/12

Sorry för en dålig uppdatering men här kommer några bilder ;) jag skriver mer imorrn!

Jag och familjen på julafton <3


Timo med hans julklappar :)


Mamma fick en Nespresso maskin av lillsyrran :)


Hörs senare!
Pusspuss

Har på mig mörk rutiga stay-ups :)

img_1371 (MMS)

Har på mig mörk rutiga stay-ups :)


:)

img_1370 (MMS)

:)


Merry Christmas!

Wohuu, sov ut länge idag.. sköönt! behöver inte vänta så länge på att få den goda julmaten i kväll! :) Åhh nu är det faktiskt lite julstämning! Har precis slagit in den sista julklappen nu och här hemma så börjar vi förbereda all mat för att lagas lite senare! MYS MYS MYS!
Igår var vi ju hemma hos Berna på tjejmiddag och det var mysigt.. åt tacos som var super gott! Sen så körde vi ett spel som heter Alias! Riktigt kul då man ska förklara ett ord utan att säga ordet och ens partner ska gissa fram ordet! :P Blev en sen natt då det inte gick nå tåg eller bussar som passade ihop på hemresan.. så vi kom hem vi 03.00! Det blev att vi fick skjuts av till danderyd och tog nattbussen hem! :)
Tack Berna för en mysig kväll! <3

Hoppas ni alla har e underbar dag!
XOXO <3



Old pics!

Jag med mitt korta hår! Fick ryck och klippte denna frisyr några dagar innan jag tog studenten.. CRAAAZY.. jag hade super långt hår! Fatta inte hur jag vågade! :P
Timo som valp.. sov hela tiden! Och han var PYTTELITEN!
Mysiga och varma grilldagarna hemma hos J.. VILL HA SOMMAR! Hennes son William på bilden! SÖTASTE! :P
Shopping och mat i USA! Önskar att tiden kunde gå lite fortare.. för jag ska nog dit i Maj igen ;P Ska på bröllop!
USA resan med tjejerna! Älskar att detta inte var planerat och att vi bara spontant köpte biljetter dit! MÅSTE GÖRAS OM TJEJER OCH DENNA GÅNG TILL ETT VARMT LAND (eller andra sidan USA kanske?) <3
Så mycket minnen och är tacksam för alla de bilder jag har! <3

-21 grader!

Shiiieeeet vad kallt det är ute! Var ute och träffade en vän på eftermiddan och gick hem till henne. Det var en 10min promenad och mitt ansikte hann bli till is hahahaha.. drog hem till mig lite senare och spelade Mario Party på Wii! Vi var 3 och jag förlorade.. provade även att köra 3 spelare på Super Marios Bros och det var fan svårt så det blev Party spelet istället! :P
Sen idag så har det inte hänt så mycket mer.. det är för kallt att vara ute! Men imorrn ska det bli kul och då hoppas jag på att det inte blir lika kallt!!
Ha en bra kväll!
Puss

21/12


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! <3


Vi får se hur vi firar lite senare :) meeeeenmen.. ska iväg till J senare och skotta snö sen så tror jag att jag inte vill ut nå mer idag.. jag var nämligen precis ute med Timo och det är svinkallt ute! Jag vet att det har varit mycket kallare men det gör ont!
Jag får sällskap av lillsyrran och hennes kille :)

Men senare på denna vecka kommer bli kul och detta händer:

23:e - Tjejmiddag hemma hos Berna och Sahar kommer hem från Schweiz!
24:e JUUUUL.. vill se hur glada alla blir av presenterna! JUSTE, kalle anka på tv!
25:e mys med familjen på morgonen med super god frukost!

Jag lääängtar! Ska bli super!
Ha en bra dag!
Pusspuss

Sam Edelman <3


Change of plans!

Haha gick dit idag istället.. hade ångest.. kändes fel att vänta tills imorrn och det var en väldigt tur att jag gjorde det för när jag och Timo gick till centrum så mötte vi upp Pappa påvägen så följde han med mig! När vi kom fram så var det snö upp till mina knän :O grannen var även ute och skottade snön. Han hade kommit halvägs och gjort en del på J:s hus! Så pappa och han gjorde alltihopa och jag var där inne och vattna blommor! :D PERFEKT! Vi fick en lång promenad i snö stormen, skottat snö och vattnat blommor! BTW jag skottade faktist också litegranna.. så jag kunde komma in i huset ;p
Puss :-*

För mycket...

..SNÖÖÖÖ!!! Ser ni hur det ser ut ute? De här går inte för mig :( ÅNGEST! Jag har hand om J hus medan hon är borta och jag har inte varit där och skottat snö ännu! Måste dit imorgon.. jag HOPPAS på att grannen till dem har varit där och gjort det hahahaha.. ;p
Menmen, idag ska jag bara ta det lungt hemma, känner inte för att gå ut i det här vädret!
Ha en bra dag!
Pusspuss <3

Feeling better! :D


HEEEEJ :D Wohuu idag hade jag orken att åka in till stan och julhandla lite med lillsyrran och hennes kille! :) Fast vi gick en snabb runda! Vi var på NK och lite runt biblioteksgatan!

Det var så hemskt att må som jag gjorde, kunde inte görs något. Allt var bara fördjävligt och de gjorde sååååå ont!! Men nu är smärtan över och magen mår bättre så YIIIIPPPIIII för det! ;p

Bilder på vad som blev köpt idag:


Jag köpte en ny Elvis bok!


Nu början julklapparna komma fram :)


Ha en bra kväll!
Puss

Magsjuk?

Vet inte vad det är men jag tror det är magsjuka.. mår verkligen piss dåligt.. de började igår! Nu idag har jag typ bara sovit.. kan inte äta heller :( och har ont i HELA KROPPEN! Allvarligt, mina fingrar och tår värker till och med!

Hörs mer när jag mår bättre!
Puss

Yorkie <3

Hittade precis dessa söta valpar. Vill ju ha en till =)
De finns på blocket och säljs för 13.000 kr

Kolla in bilder! HAHAHA

Godmorgonn! Ska strax ut och handla lite med syster och mamma :D Än en gång så ska Timo få träna på att vara ensam.. haha vi har varit så svaga på att lämna honom ensam.. speciellt jag! Det har varit ok när han varit ensam nån timme men när det blir längre än det så blir jag alltid så orolig.. tycker synd om plutten som inte fattar varför vi inte är hemma hahah =P Men han har blivit mycket bättre.. han gnäller inte lika mycket och ibland så gör han inte det alls!
Vad har ni för roliga planer idag? Vi ska försöka framkalla lite bilder idag för att göra julkort!
Hahahahah bjuder på denna bild! Ett av våra försök på att göra ett bra julkort! Neee skojja! HAHAHAHA HEELT MONGO! Vi väntade på att Lora skulle blir klar för att ta en bild!
'
Jag ser helt retarded ut! Varsågod ;P

Ha en bra dag! :D

Måndag 13 dec!

Hej, känner mig riktigt seg efter Lucia bion :P kom hem runt 9 tiden och vaknade till middag! Känner mig fortfarande seg :P men får inte sova riktigt än för Timo måste ut en sista promenad ikväll! Så idag har jag inte gjort så mycket mer än att sova.. känns även som att det är söndag.
Filmerna vi såg på bion var alla bra! De hette Easy A, The Town och Love & and other drugs.
Men hörru ni..är fortfarande på jakt efter en nyårs klänning och har hittat ett par men JAG VET INTE VILKEN! Finns så många man vill ha :(
Här är några bilder på de jag har hittat:

French Connection
Lipsy
Motel

Ha en bra vecka!
Pusspuss! :-*

Bio!

Snart är det dags för Lucia Movie Night :D blev inte mycket sömn för mig.. jag och lillsyrran tittade på The last airbender och jag somnade men vaknade när den var slut så nån timme fick jag sova iaf!

Hörs mer i veckan! <3

Släkt på besök!

Hallå.. sorry för en dålig uppdatering idag men vi har haft släkt över! Kul att få träffa släkten för det är inte så ofta man gör det längre.. det var mer när man var yngre och samlades när någon fyllde år osv :P men idag var det både från mamma och pappas sida men bara EN DEL! Har en ganska stor släkt haha :)

Jag ska snart sova för imorrn ska jag upp och jobba 08.00 sen hem och försöka sova några timmar så jag kan hålla min uppe under Lucia Movie Night!

Ha en bra kväll!
Puss

KS igen

Hallå söta, ska tillbaka till KS igen för ännu en koll på ärret! :) Sen efter det så är det bråttom hem för att träffa J som ska iväg till Pinas. Måste hämta nyckel hem till dom då de är borta i 1 månad.. så jag ska vara där o vattna blommor och så :P d blir en skön lång promenad för mig och Timo när vi går dit så de blir super!
Men mer om filmen som jag såg igår.. den var bra så ta och se den!  Skulle själv vilja resa så som hon gjorde i filmen, vore helt underbart. :D
Ha en bra fredag!
Puss <3




Eat Pray Love

Ska se "Eat Pray Love" hemma ikväll! :D

HAPPY BDAY MOM!!! <3

Tjabaaa tjena hallåååå.. MAMMA FYLLER ÅR IDAG! <3 <3 <3 haha det blir ingen firande direkt... men presenter har hon fått iaf :D Alla har saker och göra idag men det blir nog mys ikväll när alla är hemma!
Jag ska iaf iväg och träffa familjen som jag förhoppningsvis ska få jobba hos :) sen så hem igen för att titta på Biggest loser. Haha alla i familjen tycker om programet och har följt hela säsongen!


WOOHUUU, mitt hår blir bara längre och längre!! :D LÖÖÖV IT! Blir inget klippande för min del på ett långt tag.. vill ha långt hår nu! Vad tycker ni?

Pusspuss sweeties ;P

Google!

Googla Charlotte Olympia och sen klicka på bilder! <3

Min söta lillsyrra köpte en ny Elvis bok t...

img_1347 (MMS)

Min söta lillsyrra köpte en ny Elvis bok till mig :) Älskaaaar serien och samlar även på serietidningen :p tack soph!! <3


RED SHOE <3

Hej på er, tiden går fort och snart är det jul =D längtar för de är alltid så mysigt och maten är ju SÅÅÅ GOD! Har inte börjar julhandla ännu men de blir nog runt nästa vecka.. förhoppningsvis :) det blir ofta att jag gör det sista minuten!
Menmen idag är det tisdag och jag har varit ledig.. har inte gjort så mycket. Varit hemma med syster och mamma :D Imorrn så fyller mamma 58 år <3..WOOOHUU! Har försökt komma på vad vi ska göra men vi är inte riktigt säkra ännu.. väntar på lilla syster så vi kan planera ihop något.
Hmm, vad mer har hänt.... JUUUUSTE, jag var ju på arbetsintervju förra veckan och det gick super.. så nu har jag bokat en träff med familjen imorgon och efter det så bestäms det om jag ska få jobba med pojken eller ej! :)
Denna vecka är ganska lugn som vanligt haha.. vi har en del av släkten som kommer över på lördag sen på söndag jobbar jag på morgonen sen mot kvällen blir det LUCIA MOVIE NIGHT! Längtar :D undrar vilka filmer som spelas?

Ha en bra kväll!
pusspuss <3


PS vill verkligen ha dessa röda skor!!!! ;P






Oh shoes I do love!




Ha en bra lördag kväll söta.. själv så ska jag bara ha det mys hemma för imorgon så jobbar jag igen!
Pusspuss :)

Timos jacka!

Timo med hans nya jacka :P


Black and white!








Ett par av mina klänningar i svart och vit! Jag är mycket för svarta klänningar :)

Arbetsintervju!

Ska strax iväg på intervju för ett nytt jobb! :D Wish me luck! Det är ännu ett jobb i åkersberga fast som personlig assistent. Det har varit en ganska busy vecka nu för att jag har börjar jobba.. känns så konstigt att säga att jag nu ska jobba hela helgen när man har varit ledig så länge men det är skönt! :)
Ska försöka lägga upp bilder lite senare som jag tagit i veckan tänkte även att jag skulle visa er lite kul från garderoben :) haha så kika in senare vettja!
Ha en underbar fredag u guys! FREDAGSMYS som gäller idag!
Pusspuss <3

H&M HOME

H&M Home event ikväll! See you there maybe? Ska dit med syster och J :)
Pusspuss <3

RSS 2.0