Trötter

Hej, jag är trött som bara den.. är tillbaka i de dära tråkiga att jag inte kan sova bra under natten! Sitter lixom bara och stirrar i taket fast jag känner hur trött jag är! Så nu när jag bara fått ett par timmars sömn så ska jag strax iväg och jobba ett 8-17 pass.. suck!


......


28/11

Heej, ska strax in till stan och ha middag med tjejerna :-) vi ska fira Ferial som fyller år senare i veckan. GRATTIS I FÖRSKOTT SWEETIE <3 Det blir ett lite tidigare firande just för att Hengameh åker iväg till USA om några dagar!


1:a advent!

Sitter hemma nu och ska dricka en stor kopp varmchoklad med marshmallows :-) och ett kinder ägg hahaha!


Twizzler

Tjaba tjenaa hallå.. Jag och Lora har varit och hälsat på mormor precis. Nu så ska vi in till stan en sväng och se om man hittat nå kul :-)


Chubby xmas tree

Yeaaaaj vi har köpt julgranen som jag ville ha :-) hittade även massa roliga pynt!


Arninge

Tjaaaba, är på väg till arninge med syrran! Ska köpa lite jul saker och en fet julgran :-D


25/11

Hej söta :-) hade en bra dag igår med plugg och gjorde middag till mig och Ferial.. Sen så kom även Hengameh och hade mys med oss! Men tyvärr så vände dagen från en bra till en förjävlig kväll/natt.. Mådde piss och hade panik! INTE OK! Önskar att jag kunde säga vad de var :-( så just nu sitter jag på jobbet och funderar på vad jag ska hitta på! Vill inte hem.. vill ut och ha kul så jag ska träffa Hengameh efter jobbet nu sen så får vi se vad som händer!


SMS-inlägg

img_6395 (MMS)


Late update!

Lite sent men jag glömde att jag hade tagit en bild innan alla började dyka inför halloween partyt..men här är iaf en bättre bild min outfit.. Miss wonderland!

Steve Madden

VILL HA:
PS. ni vet väl att det är BLACK FRIDAY denna vecka :)

Kort på kort

Fick hem mitt nya bankomat kort idag :-) visst är den sööt :-D tjänsten är gratis btw!


RED VELVET CUPCAKE

img_7958 (MMS)

RED VELVET CUPCAKE


Red velvet cupcake

Hengameh kom förbi igår kväll men cupcakes och jag, syrran och mamma käkade precis varsin! De var ju sjukt goda.. de var fyllda med vitchoklad kräm inuti :-)) YUUUUMMI! Tack söta! <3

Jag vaknade upp sjukt sent idag. Jag har varit vaken till och från.. Men sista gången så somnade jag djupt och vaknade nu till 15 typ! Yup, har sovit bort hela dagen! Nu blir de iaf plugg och ikväll så får jag se vad som händer :-)


SU

Jag har nu suttit och pluggat på SU sen 14 och är helt slut! Det jobbiga är att det känns som om jag inte riktigt kommit nå vart fast jag har gjort det :-s jag är ju skum!

Denna vecka kommer vara fri från jobb vilket är ganska skönt för då har jag en massa tid till att plugga :-) vill så gärna bli frisk nu så att jag kan börja träna! Måste få igång konditionen nu!! Menmen.. tyvärr så sitter hostan kvar :-( jag blir ju andfådd för det minsta lilla saken jag gör.

NOG MED DET.. Hur ser er vecka ut? Såg att Real steel har premiär denna vecka. Någon som vill gå och se den?

Hörs mer sen.. ska plugga en stund till sen så åker jag hem för att käka :-) känner hur magen börjar klaga haha!

PUSS


Hangover

Tjabaa, är sjukt seg idag och sov inte så mycket nu inatt! Jag och Lora drog hem nångång strax vid ett och sen så kom en vän över och sov här! Hade sjukt kul hos J :-) middagen var så god och de hade dukat upp så fint när vi kom! TACK J!!

Idag så tog de tid att komma upp men tillslut så var vi uppe och då vart de en runda till centrum för att handla innan tjejerna skulle komma! Berna och Ferial kom över och vi har i princip bara tagit de lugnt och käkat en massa mat! Alla var lika trötta men vi hade mys :-) nu så är jag riktigt trött och ska strax sova.. måste ut med hunden först!

Puss


18/11

Sitter på jobbet just och efter så ska jag iväg på middag hos J! :-) De blir Tequila ikväll.. ska bli kul för vi brukar köra såna här kvällar då och då.. bara vi tjejer och sen en massa gossip! Hahaha :-) Känner verkligen att jag behöver komma bort snart.. de är så tråkigt med detta väder och allt de negativa omkring!

PUSS


NU BLIR DET BIO :-)

img_5333 (MMS)

NU BLIR DET BIO :-)


Breaking dawn :D

TJAAABAAA,ska strax in till stan med syster! Vi ska på bio på SAGA med hennes vänner :P längtar hahaha.. hoppas att den är bra! Jag hoppas på att jag INTE får en av mina jävliga host attacker under filmen för de tar aldrig slut när jag väl har börjat :( menmen.. kul ska de iaf bli!
Timo ville ju inte vara med på bild.. hahaha stackarn :P
HÖRS MER SEN FINA NI!
PUSS <3

Abercrombie & Fitch

Har beställt denna jacka nu :-) den andra modellen jag hade bestämt mig för innan var slut i min storlek så de blev denna istället! Fick jackan för ett bra pris för de har nämligen en 40% kampanj som pågår nu!


Baka vaniljbullar

Väntar på degen.. den ska jäsa i ca 40min :-) Jag vart så sugen på det tidigare idag så nu ska det bakas en massa bullar! Jag är dock riktigt förkyld så jag hoppas att jag känner av smaken när de är klara! Idag har alla varit hemma för att alla är sjuka förutom syrran.. sjukt tråkigt men då har vi istället haft mys och umgåtts här hemma!

Just nu så väntar jag in tjejena som förhoppningsvis kommer över :-)

Hörs mer sen! PUSS


Timo

Prinsen ligger och tuggar på sitt fjutiga tuggben :-) han är så sööt!


Behålla eller klippa?

Vad tycker ni? Ska jag klippa kort igen eller ska jag behålla det långa håret? :-)


11-11-11

Hallo, har försökt blogga tidigare idag men den här dumma appen vill ju inte! Så nu gör jag ett försök igen!

Jag har iaf varit och hälsat på vår mormor med Lora och Timo. Vi var där och fikande sen så drog vi vidare in till stan. Vi bestämde oss för att kolla in sthlm cupcake och slutade med av vi köpte hem 12 minicupcakes :-) tyvärr så vart ej lila nöjd denna gång! Jag kan fortfarande säga att Georgetown Cupcakes har dem godaste! Tyvärr så finns de bara i USA :-(

Menmen.. sitter hemma med familjen just och tittar på tv bara! Hade strömavbrott här i berga i typ 1 timme.. Jätte tråkigt.. de fanns ju inget och göra så vi drog till centrum och handla lite!

Så i kväll blir det chill och i helgen jobbar jag! Hörs mer fina ni! PUSS


Plugg :(

Kan inte koncentrera mig nå mer :-) jag skriver bara fel nu så jag tar en pause! Men jag har kommit en bit iaf!


10/11

Hej söta :D
Nu i natt så sov jag knappt en timme.. helst sjukt för jag var ju jätte trött och var i säng tidigt men noooope ingen sömn alls :( så imorse vaknade jag till mitt larm för att ta ut Timo men de blev inge skola för min del.. när jag är trött som jag var imorse så är det inge ide att ens försöka.. jag skulle seriöst ha somnat på lektion!
Men plugga måste jag fortfarande göra :) Ferial är här nu så i g2g!
Hörs mer sen!
PUSS <3

Halloween pics


Breaking dawn - del 1

Någon som vill med och se filmen den 17:e?

Mår som man förtjänar just nu. Helt slut o...

img_2170 (MMS)

Mår som man förtjänar just nu. Helt slut och mår piss.. så jag ligger vid soffan och degar just nu. Men igår kväll var kul :-) de jag kommer ihåg var de iaf! Hörs mer sen när jag har mer ork.. och då kommer bilderna upp!


Happy Halloween!!

Har börjat göra i ordning för ikväll :-) Wohuu! Party ikväll :-D


4/11

Känner mig svag i kroppen :-( vill inte bli sjuk!! Usch.. men idag blir det iaf jobb ett par timmar.. känner mig lite små febrig men jag får helt enkelt stå ut. De som är bra är att jag har väldigt nära till jobbet nu!

JAG HOPPAS PÅ ATT DE INTE BLIR VÄRRE!! För i morgon är det Halloween party :-))

Hörs mer sen!
Puss


Tjaaba, är på väg hem! Vi har varit och hä...

img_9173 (MMS)

Tjaaba, är på väg hem! Vi har varit och hälsat på vår mormor som har flyttat till en äldreboende vid Tyresö :-) är vrål hungrig och ska köpa hem mat när vi kommer fram till berga. Imorgon blir det ett superduper kort pass på jobbet sen så en sväng förbi J och sen vidare för att träffa Ferial!  Puss <3


Nu blir det frukost! :-) är ovanligt pigg ...

img_7703 (MMS)

Nu blir det frukost! :-) är ovanligt pigg och var redan vaken vid 05 :-s men jag låg kvar sen så vart det en lång promenad med Timo! Känner mig pigg men ändå så känns det som om jag är på väg till att bli sjuk :-( hoppas verkligen inte!!  Puss <3


RSS 2.0