Vacation mode

Hej söta,  är äntligen i New York hemma hos Hengameh! Resan hit var inte så rolig men vi kom fram efter vad det kändes som var 2 dagar hahaha! 

Menmen.. följer ni inte mig på INSTAGRAM så gör det : LOUELLAPELAEZ  Jag uppdaterar nog mer där! 
Idag är iaf planen att gå ut mitt på city och se oss runt :-) PUSS

Klippa eller behålla?

Vad tycker ni? :-) Jag vill men ändå inte.. är även osäker på hur jag vill ha det!




Det blir ingen träff med Burnie idag.. det blir på tisdag innan jobbet istället :-) Idag har Nomi varit här och fixat Ferials brors hår, vilket tog ett par timmar men de blev bra! Sen så har jag börjat små packa lite nu hahaha. FERIAL OCH HENGAMEH de är bara några dagar kvar så nu är det faktist okej att börja packa hahaha! Ska strax iväg till grannen som har bjudit över en på middag.. MYS! Perfekt avslut på en söndag och imorgon bitti väntas jobb (JAG HAR ENDAST 2 JOBB DAGAR KVAR).

PUSS <3

1 VECKA KVAR!

Pirr i hela kroppen för idag är det en vecka kvar tills jag och Ferial är i New York och njuter av 2 veckors semester!!! Jag tog fram resväskan redan igår hahaha.. tjejerna gör narr av mig men fyfaan vad jag längtar och att packa tidigt är en grejj jag typ alltid gör just för att jag längtar så mycket! Det kommer bli en helt underbar resa med de bästa tjejerna :-) önskar även att Sahar kunde vara med för då hade det varit vi 4 igen i USA. Nästa gång igen babe ;-p Jag och Ferial har kollat upp en massa ställen vi vill gå till och vi hoppas på att hinna med allt. Sen ska det blir riktigt spännande att se hur Hengameh har det och hur hennes skola ser ut! Längtar verkligen till allt vi ska göra!!!!!!!

Har ni nå roliga tips inför resan? 

PUSS

Poletraining

Jag joinade syrran när hon tränade och gjorde en fronhook till backhook. Vilket jag trodde att jag inte kunde :-D


A crewed interest

Från ESSIE


12 juni 2012

Sjukt trött brud som nu har jobbat 5 dagar :-D är äntligen ledig imorgon och då blir det en träff med Elin <3 ska ses på stan och jag hoppas på sol! Jag har inte gjort så mycket mer än att bara vara hemma och sen jobba de senaste dagarna, jag har inte haft ork. Menmen.. tog en powernap efter jobbet och sen så tog jag en runda i centrum för att handla lite! Det blir en lugn kväll idag med god mat och fotboll ;-p jag och syrran var ju sjukt taggade igår kväll men matchen var ju blääääh.. hoppas de går bättre på fredag!

Hörs mer sen! PUSSSSPUSS

Sorrysorry!

Sorry för det usla bloggandet.. vilket har varit inget alls :-p men är trött och har inte ork! Ska försöka göra bättre ifrån mig i veckan!

Söta ni som fortfarande klickar in här <3 puss på er!!!

Hörs mer sen ;-)


Pssst hooooy

Jag och Ferial har 15 dagar kvar till NYC!!!! Snart är vi där Hengameh.. wohuuuuuu! Can't wait to see you babe <3


Season 3 <----

JAAAAA, SÄSONG 3 PÅ PRETTY LITTLE LIARS HAR BÖRJAT!!!!!

Bilder från landet :-)

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

4 juni 2012

Hej, jag har försökt lägga upp mobil bilderna som jag tog i helgen men de går ju inte så jag lägger upp dem imorgon :-( ogillar denna app på mobilen. Den funkar bara ibland!! Menmen.. helgen spenderades iaf borta i Norrtälje med syskonen, kusinerna, Oskar och Charlie! Det har varit en jätte mysig helg med massa god mat och spel, trots att det har varit regn :-) roligt sällskap var det också! Så kika in imorgon så lägger jag upp bilderna.

Idag var det jobb för mig och det blir detsamma imorgon! JUUUSTE, någon jävla idiot har gått och snott syrrans cykel :-@ sjukt irriterande!!!! Hoppas att den som tog den ramlar omkull när den cyklar och gör sig riktigt illa!!!

Hörs mer sen! PUSS <3


Lora :-p


20 dagar kvar!

ÅHHHHHHH IDAG ÄR DET ENDAST 20 DAGAR KVAR TILL NEWYORK!!!! :-D Fy vad jag längtar!!!!!


RSS 2.0