Almost there baaaaby


Nu vet ni vad jag önskar mig

My christmas wish list
 
My christmas wish list by louella-pelaez featuring mini tote bags
div> 

LUCIA

Hej, sitter hemma och väntar på att middagen ska bli klar. Det blir hemmagjord paj ;-)

Idag var det jobb på morgonen sen så blev det raka vägen hem... jag är verkligen inget fan av snö. Det är helt ok med lagom mycket och när solen lyser på men snö-storm tycker jag man ska få slippa när man jobbar ute i skogen :-p man kommer ju inte fram, eller så känns det iaf! Men ajaaaa ska inte klaga för resan börja närma sig. Jag har typ redan packat klart hahahahah.. SÅ MYCKET längtar jag! Imorgon blir det jobb igen och jag börjar redan vid 7 :-( får se vad som händer därefter!

Här har ni bild på den ända i familjen som njuter av snön - Timo


I´m back ;-P

HEJ PÅ ER!

Är tillbaka nu och ska försöka komma igång med bloggandet igen! Det var ju jätte länge sen jag skrev här men nu är jag iaf tillbaka.

Såååå.. vad har jag haft för mig? Jag har jobbat för det mesta och planerat ihop min resa till Filippinerna som är snart. Jag och min store syrra åker den 20:e december, vilket är om 8 DAGAR!!!!! IIIIIHHHHHH jag längtar verkligen nu. VILL BORT! Vi blir borta 2,5 vecka!!
Planen är att jag och Lora åker bort till Boracay första veckan. Där ska vi träffa på mamma, moster, Berna, Hanna. De är även ett par andra som ska dit så många blir vi :-D sedan så spenderas resten av dagarna i Manila där det blir mys, shopping och massa party!

Juste, har sökt in till sjuksköterska programmet nu till våren och det vart reserv platser för min del :-( jätte tråkigt men jag hoppas på att jag kommer in! HÅLL TUMMARNA!

Jag börjar så här så får se vad det blir av min blogg haha :-) PUSS <3




RSS 2.0