Nytt i garderoben

Stickad tröja från Åhlens 299:-
Beige rosa tröja från H&M 149:-
Långklänning från One Teaspoon som jag köpte på rea för 480:- sjuukt snygg urringning därbak med dödkskallar! :D
Svarta chinos men högmidja från BikBok 399:-
Kavaj från H&M 199:-

31/8

Halloj!

Shiiiit vad denna månad bara har rullat i väg.. helt sjukt.. tråkigt att det inte är lika varmt längre men man kan alltid hoppas :P men iaf.. jag och mamma var in till stan för att kolla runt lite och då hittade jag lite kul! Jag köpte en case till min Ipad från DKNY :D det var svårt att välja för de hade fått in i flera färger och material! Sen så var vi även förbi och kollade på vinterjackor och jag har hittat en men den är så sjuuuuukt dyr! 8000kr för den jackan men jag är fast för den och ÄÄÄÄLSKAAR pälsen..hahaha.. får se hur det blir! Btw så har jag en hel del nytt i garberoben som jag inte har hunnit visa er.. ska försöka ta lite bilder idag och lägga upp dem!
Min fina svart Ipad case :)
Här är jackan från PARAJUMPERS som jag vill ha fast i en ljus militärgrön färg:
Det är så jäkla mycket jag vill göra just nu och ett av dem är att RESA! Jag får ångest av att jag bara har varit hemma i Sverige under sommaren. Jag vill verkligen bort och just nu så står det mellan två resor i september! Jag har ännu inte bestämt mig för vilken jag ska göra men det beslutet görs senast denna vecka! ;P Någon som vill med och resa?




HÖRS MER SEN!
PUSSS <3



Lora´s & Malik´s bday!


29/8

Hej söta, sorry men denna helg så har jag verkligen inte haft tid att blogga.. men jag ska ladda upp bilder senare idag.. i promise! :D
Hörs mer sen!
PUSS

Busy day!

Fullt upp med att fixa här hemma just nu :) Jag, syrran och mamma var och storhandla för partyt imorgon.. wohuuu :D längtar! Kusinerna från Eskilstuna kommer redan ikväll.. får se vad vi hittar på.. tyvärr så jobbar jag ett kort morgon pass imorgon men de blir nog bra :)
Vi hörs mer sen.. ska fortsätta städa nu!
Puss

Who the f*** is A????

ÅÅÅÅHHHHH jag blir galen.. jag följer ju serien "Pretty little liars" och jag vill veta vem fan A är!!! Jag var typ 110% säker på att jag skulle få reda på vem de var i slutet och så händer den ännu en dum grej.. hahahaha blir galen! Jag är fast för serien!

Kräftskiva

Hade tjejerna över på kräftskiva igår kväll.. det var så goooooottt!!!!! Blev så sjukt mätt men vi hade riktigt kul :) Tyvärr så vart det ingen bra efterrätt för att jag failade med den.. hade kakan för länge i ugnen :P Efter maten så vilade vi våra mätta magar och sen så vart det en runda med spelet Alias. Sjukt roligt spel där man ska förklara ord utan att säga själva ordet.. jag kan lungt säga att jag var SÄÄÄMST hahaha :P men mitt lag förlorade inte iaf!
Idag så åkte jag och Timo in till stan för att träffa Berna. Blev fika och massa catching up :) tog tyvärr inga bilder! Måste bli bättre på det :P
Hörs mer sen!
PUUUUSSS

Söta William och J möte upp mig efter jobb...

img_3951 (MMS)

Söta William och J möte upp mig efter jobbet. Han ville bjuda mig på pizza.. Sååå sööööt :-) sitter hemma nu med dem och äter. Hörs mer sen! Puss


Goodnight and sweetdreams!

Hej, ville bara lägga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig :-) shoppingen igår gick super. Jag köpte ett par svart byxor med högmidja och sen en svart kavaj. Kavajen passar dock inte till byxorna men det löser sig nog! Vet inte om jag ska försöka hinna och byta den innan söndagen.. Får se hur det blir imorgon.
Men iaf.. Igår kväll träffade jag tjejerna och satt vid bryggan i berga centrum.. mys som vanligt och massa prat!
Idag kom jag upp riktigt sent.. Tog en rejäl sovmorgon innan mitt kvällspass haha.. jobbet gick bra och i morgon bitti så börjar jag 7 :-( usch.. Gillar verkligen inte att vara uppe så tidigt!
Näää nu ska jag sooovaaaa! GODNATT!! PUSS

18/8

Hej, ska strax iväg till Täby Centrum och kolla runt lite :) behöver ett par nya svarta byxor! Jag får sällskap av J och hennes son också. Vi hörs mer sen för nu ska jag äta lite innan jag drar!!
Dagens bilder på mig :P
PUSS <3

Torn

The sad part is that my heart is refusing me to let go even though  I know I have to! It's not fair :-(

Kaffe pause med syrran.. Det blev latte me...

img_3512 (MMS)

Kaffe pause med syrran.. Det blev latte med en klick grädde och kakao på :-) mums!


Lazy lazy lazy day :-) sitter hemma med sy...

img_0623 (MMS)

Lazy lazy lazy day :-) sitter hemma med syrran och latar mig. Vi tittar på film och har mys! Jag var och hämtade upp ännu en klänning som jag har beställt från Nelly och blev ännu mer besviken på den! Det blir att jag får leta upp en klänning nästa vecka istället!


14/8

Hallo, det har varit jobb nu i helgen och imorgon så är man ledig :D WOHUU! Jag får se vad jag hittar på :) Vad ska ni göra för kul imorgon?
XOXO

Godmorgon fina ni :-) nu blir de frukost s...

img_5645 (MMS)

Godmorgon fina ni :-) nu blir de frukost sen så ut och göra en massa ärenden!


Super lazy day!

Hallo, idag har jag gjort absolut ingenting förutom att sitta hemma. Jag har en riktig lat dag!! Vaknade till lunch och tog ut hunden sen så har jag legat på soffan och tittat på serier och en film :P efter det så somnade jag om och vaknade strax innan 16 för att ta Timo på en långpromenad! Det känns skönt att man kan ha såna här dagar men fy vad lat jag är hahaha!
Menmen.. är på jakt efter en ny klänning eller kjol till Lora och Malik´s bday party :) Jag beställde hem en från Nelly men jag ska skicka tillbaka den för jag blev så besviken på tyget. Vill förbi Hollister som nyligen har öppnat i Täby Centrum :) såg att de hade en del söta toppar som jag vill ha!
Hörs mer sen!
PUSS

Nya kakor :-) mums!

img_0790 (MMS)

Nya kakor :-) mums!


Boots

JAG VILL HA DESSA FRÅN:

STEVE MADDEN
OCH FRÅN PRIMEBOOTS




Är dom inte fina? :)

Uppdatering med bilder :)

Jag har inge ork till att skriva så här får ni en massa bilder!

Bday girl och syrran <3

img_1247 (MMS)

Bday girl och syrran <3


Timo <3

Tjaaaba, hur mår ni? Själv så mår jag väl helt ok.. det är fortfarande jobbigt och beslutet jag tog gör fortfarande ont!
Menmen.. nog med det :-p jobbade ett morgonpass idag som var rätt så tuff pågrund av ganska mycket arbete och pågrund av värmen! De är inge kul att jobba inomhus i detta fina vädret! Efter så fick jag samtal av tjejerna som kom och hämtade upp mig efter jobbet.. så det vart en snabb sväng hem till mig för att jag behövde byta om sen så åkte vi vidare till bryggan och sola en stund :) Hengameh har fått sin bil nu :D Mysmysmys!
Sen när jag kom hem fick jag tråkiga nyheter. Märkte att Timo inte var sig själv.. han kom inte ens och hälsade på mig, så när jag väl hade kommit in så letade jag upp honom.. han gömde sig hos pappa.. tog honom och sen ville pussa på honom och då gnällde han.. stackarn har haft problem med sin lilla tass ett tag och jag såg att det hade svullnat till rätt så mycket så jag ringde upp till veterinären som sa att jag måste in imorgon för att han måste ta bort en klo som kan sitta löst. Så de ska dra bort hela klon :( min prins ska få sövas ner och grejjer.. BLÄÄÄÄÄ!
Så imorgon bitti så ska jag jobba 1,5 timme sen iväg med Timo till veterinären! Jag hoppas att de går bra!

Hörs mer sen!

Bilder

Hej söta ni, har tyvärr inte haft ork att uppdatera min blogg men nu så tänkte jag att jag skulle passa på att lägga upp bilder som jag inte har haft ork till innan :)
Min prins fick duscha och klippa sig igår :P Han ser så ful och liten ut när han är alldeles blöt men fint vart det efter... han blev alldeles fluffig och fin :D
Soph hemma hos Malin och Bernard.. de hade två riktigt mysiga och fina katter.. synd att man är allergisk :P Btw jag ska försöka hitta jobb och lägenhet därborta.. får se hur det går :D
Vi fick besök av våra kusiner från Eskilstuna. Ha de mys här hemma och drack en massa.. innan det så var vi på stan för att käka och kolla runt! Nästa dag så blev det kryssning och shiieeet vad bakis jag var. De vart lite för mycket för vissa hahahah ;-p Men vi hade sjukt kul!
Från ingenstans så brakade en av stolarna som charlie satt på och han åkte ner.. alltså den delen man sitter på (tyget) gick sönder så han ramlade igenom men stjärten.. vi doog av garv :P
Nu till middag så blev det thaimat :) ingen här hemma orkade laga mat! Sjukt gott! :) Tidigare idag så var jag och träffade två tjejkompisar och vi köpte med oss en massa gott och satte oss på en brygga vid vattnet och chillade bara! Så jävla skönt med värmen.. jag försöker få färg men de är typ omöjligt! Jag är lite brunn men inte tillräckligt.. har fortfarande vita lår hahaha!
MEEENMEEEN.. ikväll ska jag iväg och träffa tjejerna igen!

Hörs mer sen! <3

RSS 2.0