Usch för matematik!!

JAG HATAR MATTE!! Har suttit och pluggat en stund nu och har äntligen kommit igång med det jag inte riktigt fattade på förrra lektionen men det tog evigheter!!!!!

Fyfan :( nu ska jag strax iväg och träna men tjejerna och få ut min ilska hahahah.. BRING IT ON!!! Sen så blir det nog mer pluggande.. får se om jag har orken efter!

Hörs senare!
Puss

Bakat! :)

Har bakat vaniljbullar :)





De vart riktigt saftiga och goda :)
PUSS!

Now I can tell!

Hallo i stugan, nu kan jag berätta vad jag och lilsyrran var. Vår kusin Emelie fyllde år så hennes bror hade fixat ett surprise party hemma hos honom och hans familj :) bilder kommer senare för jag har inte kameran :) Jag var inte kvar så länge där för imorgon bitti så jobbar jag.. jag fick turen att få skjuts hem av min kusin Mimmi och hennes kille :) THANKS U GUYS!

Nu är det sovdags för mig för jag ska upp 05.30 imorgon!

GODNATT!
-Pusspuss-

I have a secret i cnt tell!

Tjabaaaa, idag ska jag och lilsis iväg.. kan inte säga vart ännu men berättar varför lite senare :)
Igår var vi ju hemma hos Berna.. OMG vilken hemma bio upplevelse.. feta duken :) Det var riktigt kul! Det blev jätte goda hamburgare med pommes och sen så såg vi filmen "Paranormal Activities 2". Filmen var läskig och ännu mer skrämmande när de skrek så högt hahaha (RYAN!)
Menmen.. vi får höras lite senare!
Puss <3

Kallt men en bra dag!

Hej, är nu hemma efter shopping runda på stan med syrrorna, J och hennes son :) Super mysigt! Jga köpte 2 nya mössor på Accesorize.. haha jag vet.. jag var där igen fast denna gång var det en annan butik :)

Har samlat på mig en del men det är roligt att ha många att välja mellan :)


Så vi var runt och tittade och åt middag där sen så åkte vi hem :) är ganska trött nu men vi ska nog titta på "Takers".

Imorgon är det skola och sen så hem till Berna för att se på film :) Ska även plugga där i mellan.. känner att jag måste repetera mer med matten!

BTW JAG HAR INTE GLÖMT SÅ HÄR KOMMER MER BILDER PÅ SKOR:


Bianco: ganska slitna och har varit med om en del och även rest med mig ett par gånger!



Forever21




Ett till par från Forever21

-13°c :(


Hallo, är uppe väldigt tidigt idag för att vara jag :P brukar inte vara uppe för ens vid 11-12 om jag är ledig :) Men jag var ute med Timo imorse så det var lika bra att vara vaken efter promenaden! Men fy vad det är kallt ute :( -13 just nu!
Idag ska jag träffa J och ta en fika sen så blir det en tur in till stan med mina syrrorna. Jag ska även möta upp tjejen som ska köpa min väst :)

Pusspuss <3

Björnbär

Köpte hem bär i lösvikt :) tråkigt att de är frysta men att köpa de små askarna men färska bär här på Ica är svindyrt :( så nu ska jag låta dessa bär tina lite och sen ska de ätas!!
Vi köpte även semlor :D GUUUD VA GOTT! Det var min första semla för i år och mer ska det ätas..
Hörs mer sen.. och då kommer det upp mer bilder på mina skor! Sorry för en dålig uppdatering av det men jag glömmer bort :)
Puss <3

Serie neeerd!

OMG! Ska strax se de 3 nyaste avsnitten av serierna

-Gossip Girls
-Bridalplaty
-90210

Wooohuuuu!! Längtar tills veckans avsnitt av "Pretty Little Liars" kommer.. vill se vad som händer!

IM OUT!
HÖRS MER IMORGON ;P

XOXO
-Louella

Shopping :D


Detta köptes idag :)
ACCESORIZE:
-Söta undies
-Örhängen
-Julpynt (Ja, jag vet lite att det är lite sent ute men det ska användas till nästa jul :) de kostade 44-55kr styck innan men köpte dem för ca 15kr styck!)


Sen så blev det dessa vantar! Ville ha dom här för att slippa frysa och ta av vantarna helt och hållet när man ska leka med mobilen ute :D

Sthlm, Täby och sen Åkersberga!

Hallo, är nu hemma efter en rolig och mysig dag med både mig själv och vänner :)

Efter jag var hos läkaren så drog jag vidare in till stan och kollade runt. Köpte ett par mysiga vantar på DKNY :) jag hittade även fina stövlar där men de satt inge bra vid vaderna.. de var lite för stora! Efter allt tittande inne på stan så drog jag vidare till Täby Centrum och möte upp tjejerna. Jag hittade massa små saker på Accesorize. Kan visa allt jag köpte lite senare! Sen så efter Täby blev det en tur i Åkersberga centrum.. hahaha.. :P det finns så mycket rea nu att man helt enkelt inte kan låta bli!

Så idag har det varit mycket gående fast det har varit kul!

Hoppas ni haft en bra dag och har en bra kväll!
Hörs senare ;)
Puss


25/1

Pigg och glad och redo för ännu en ny dag :D WOHUU!
Hahaha.. ska strax iväg till den lång tråkiga roslagsbanan :) vi hörs mer senare!
Hade tid över att ta lite bilder.. hahaha..
Puss <3
CRAZY EYES! :P

Zumba fitness

Hahaha jag och lillsyrran provade på Zumba här hemma.. OMG helt svettigt :P det var kul men det är roligare med en stor grupp och dunkande hög musik :) Så lite workout blev det iaf! Tror vi gav grannarna en bra show hahaha.. såg nog lite roligare ut på vissa moves!
Idag har jag bara tagit det lungt och tagit itu med matematik uppgifter! Det är så himla jobbigt :( men jag börjar komma igång iaf!
MEENMEN.. imorgon blir det en trip till KS för min läkare ska ta en titt på hur mitt ärr har läkt. Själv så tycker jag att den har läkt bra men utseende mässigt så tycker jag inte om den :( Jag får se vad hon säger imorrn! Btw, jag lyckades sälja min gooseväst! Ska träffa tjejen som ska köpa den i veckan :)
Ha en bra kväll!
MWAAAH! <3

Måndag 24/1

Hallo allihopa :)
Igår var en riktigt seg dag för mig för jag var uppe så tidigt för att jobba och det tog typ all min energi.. jag har även vänd på dygnet så mycket sömn fick jag inte heller! Så när jag kom hem igår eftermiddag så somnade jag och vaknade till middag och var ännu en gång uppe sent.. MÅSTE ÄNDRAS PÅ!
Idag är man ledig och sen så jag har inga speciella planer.. vet att jag måste plugga lite sen får jag se vad som händer!
Ha en bra dag!
Puss <3

Filmer!

Vill se dom här två :) Nästa vecka blir det nog.. för imorgon ska jag jobba! :)
Ha en bra kväll!
Puss





<3


TIMO <3

img_0016 (MMS)

TIMO <3


Sushi

Sushi for dinner :D

GOODMORNING!

Bad news.. det blir inget för mig idag! Är helt slut efter natten pga hostan! Det enda positiva jag kan säga om detta är att jag tränar magen för att jag hostar så mycket!
Jag har nu varit ute med Timo och tittat klart på en film som jag inte hade sett klart och ska strax äta frukost sen vill jag försöka sova igen!
Hoppas ni läsare har en underbar dag idag!
Puss <3

Tack Berna!

WOOOHUUUU, har äntligen fått upp min egna header! Fick hjälp av söta Berna :D Nu vet jag vart man lägger upp koden :D Ska fixa en bättre header senare, är bara glad att jag fårr upp den nu!

Idag är det vila och plugg hemma! Hostar som en galning :( och hoppas aatt det går över snart för imorrn är det skola igen och i helgen vill jag jobba!! I NEED THE MONEY!

Pretty litle liars

Ska strax se ett avsnitt av denna serie:



Ha en bra kväll! :D

Hjälp mig pls :D

Försöker lägga upp en header men fattar NOLL! Någon som kan hjälpa mig? :)

Tidigt köp inför sommar :P

Hallo, vaknade upp sent igen! Fick ingen bra sömn för jag är helt täppt i näsan och har börjat hosta nu också :(
MEEEEN det jag ville visa var ett köp som gjordes igår :D
Wohuuu.. köpte denna bikini fast i färgen PEACH! Ni måste gå in och titta på Victorias Secret bikinisar! De är SÅÅ FINA!!

Idag är blir det bara vila för mig för sen ikväll så har jag min kvällkurs att gå på (Matte B)
Hörs senare!
Puss <3

MATEMATIK!


Har spenderat min eftermiddag med att städa och plugga matte! :( Inte speciellt kul men ett måste!!

Tack till er som hört av sig med era mobil nr :D
Ha en bra dag söta läsare!
puss <3

MESSA ERA NUMMER!

SUCK! Alla mina nummer på mobilen är borta så det vore super om ni kunde messa era nummer till mig eller skriva ner det på kommentar grejjen!

PUSS <3

Mer bilder på det jag säljer!

Peak Performance



Topshop





Gina Tricot


Sjuk igen?

Hej på er :) har helt enkelt inte bloggat något under dessa dagar för jag har inte mått så bra :( tror jag har en förkylning på gång!
Idag sov jag fram till 12 och anledningen var att jag hade huvudvärk under hela mitt pass igår kväll på jobbet. Jag intala mig själv att det skulle gå över medan jag jobbade men det blev bara värre så nån timme innan jag sluta fick jag be sjuksyrran om alvedon! Hade såååå ont och jag kunde inte ens tänka klart! Det tråkiga var att de inte riktigt släppte efter jag tagit medicinen heller så när jag kom hem åt jag mat och sen gick jag typ och la mig på en gång!
Sen så nu har jag varit med en vän här hemma och pluggat lite :) mår betydligt bättre men som sagt så är det nog en förkylning jag har. Jag var även i centrum för att hämta upp ett paket.. jag ska snart byta mobil abonnemang.. och byter även nummer då!!

Nu är jag tillbaka hemma igen och ska strax äta middag sen så blir det långpromenad med Ferial :)

Ha en bra kväll!
Puss <3

PS. sorry för en dålig uppdatering med bilder och allt men det kommer :) PROMISE!!

Manicure & pedicure

Metallic rosa med svart mönster :)
Blev olika färger på tårna :P

Cravings! :)

Det finns så mycket som jag vill ha på nätet. Hittade dessa saker som jag tyckte mycket om :)

Forever21

Topshop





13/1

Hej, har precis städat klart en del hemma och tar de lungt nu! Det blev en väldigt lugn dag idag eftersom jag inte jobbade. Ringde in sjuk tidigt på morgonen pågrund av migrän! :( Vaknade till liv vid lunchen och har städat vardagsrummet till lillsyrrans middag på lördag :) har inte energin till att städa hela lägenheten!
Men imorgon så hoppas jag att allt går bra för då blir det middag och bio på stan med föräldrarna och syrran! :D Tyvärr så ska inte lillsyrran med för hon ska städa klart och förbereda inför middan, sen så måste Timo ha sällskap hemma! :( Nackdelen med att ha hunden nu är ju att vi alla inte kan vara borta samtidigt men så får de bli!
Det blir The Tourist imorgon :D
Hörs senare!
Puss

12/1 <3

Jag var heeeeeelt lost på min första matte lektion idag. Jag har typ glömt allt! Så jag måste nu jobba dubbelt så hårt för att kunna göra ett bra resultat! UUUSCH vad jag inte tycker om ämnet!! HELP ME!!!
Nu är det en veckas paus och vi fick hem lite papper att träna på så vi får se hur det går till nästa lektion! WISH ME LUCK! :)

Imorgon bitti jobbar jag och sen så kanske man ska plugga lite :D

Ha en bra kväll söta! Hörs mer sen!
Puss

Godmorgon :)

img_1394 (MMS)

Godmorgon :)


Zumba baaaby :P

Fan vad kul det var på Zumban. Det var min första gång och mer blir det nog!!! Fick prov träna med min syrra.. så om ni har någon vän eller familj som är medlem på sats så prova på :) det är skit kul!
Wohuuu, kändes ass bra att träna!
Ha en bra kväll!
Puss <3

Zebra

Fick hjälp av min syrra och måla på det svarta mönstret :) Vad tycks?



Sitter och tittar på Megamind med familjen just nu!
Ha en bra kväll :)
Puss

Book hunting!

Tjaaa, idag är jag ledig! SKÖÖNT! Jag ska iväg och köpa en bok av en person från blocket idag, som tur så bor hon i Åkersberga :D så det blir bara en lång promenad! Jag är fortfarande på jakt efter en matte B bok :( jag börjar den kursen på onsdag.. är lite nervös för matte är inge kul alls men jag måste ha den för att kunna söka sjuksköterska utbildningen!

Hörs senare!
PUSS <3

CRAVING FOR CREPES!

Jag har varit på jakt efter crepes sen jag var i USA och Isabelle tog mig till ett ställe som hette Vive le Crepes och jag har inte glömt hur gott det var. GUDOMLIGT GOTT!!!!!!! Jag hr äntligen hittat ett ställe här i stockholm och vil verkligen dit för att prova deras söta crepes :D Någon som vill med mig och äta en massa? ;P
http://www.crepes.nu/meny/alacarte
Kolla hemsidan vettja ;P

Puss <3

Söndag 9/1

Hej på er, jag har varit så trött de senaste dagarna då jag jobbat så jag har inte orkat blogga något! Men idag är jag något piggare fast jag jobbar ikväll igen! Så jag tänkte passa på att lägga upp lite bilder som jag inte har hunnit lägga upp :)
Min outfit under nyår! En enarmad spetsklänning från Forever21 och svart strumpbyxor från Lindex :) De klänningarna jag la upp på bloggen tidigare var antingen slut eller så fanns inte storleken! :( Men jag var nöjd med denna iaf :) fick den av lillsyrran när hon var i DC!
Mina tatueringar!
Det kommer mer :D Vill så jätte gärna ha en sexig pinuppa.. men det får bli senare. Det är inget som jag planerar att göra snart!
Hoppas ni har en underbar dag idag!
Puss på er <3

Ingen sömn!

Jag sov men inte många timmar alls.. :( jag gick och la mig tidigt igår kväll för att jag skulle upp 05.30 och sen så vaknar jag runt 02.00 och tror att jag vaknat innan mitt alarm.. tog en stund innan jag somna om och jag fortsatte vakna upp typ varje timme! Jag hoppas att jag sover bättre denna natt!

Vi hörs mer senare.. ska duscha sen sova :D
Puss


Sepia

Zup, var riktigt pigg imorse även fast jag gick och la mig runt 2 på morgonen.. vaknade vid 8 för att ta ut Timo och varit uppe sen dess. Så jag har nu suttit och tittat på lite serier(Pretty little liars och någon reality serie). Ska snart iväg till centrum med syrran och handla mat :)
Bestämde mig för att inte åka in till stan idag.. hade ingen lust :P så idag blir det vila för imorgon bitti jobbar jag. Jobbar hela veckan ut!
Jag och Timo just nu :)






Hörs senare!
Puss <3

Day wit the girls :)

Hej på er :D
Har haft det mys med tjejerna idag.. vi har små shoppat lite, köpte hem pizza och massa annat gott sen så har det bara varit massa babblande om allt möjligt här hemma :P Jag och Sahar gick även och solade efter.. anledningen till att jag solar är för att min hud mår bättre och en annan fördel på det är att jag även blir brun :) Det var ett tag sen jag solade så jag gjorde inte hela 20min men fyfaaan vad dyrt det är.. de kostade mig 45kr för 20 min!!!
Efter solningen så drog vi tillbaka hem och prata mer om planer om att åka till Schweiz igen under februari :) om det inte blir av så kanske det blir någon annanstans! Men om jag åker så är det planerat att vi ska gå och se ROCK THE BALLET.

Orkar inte översätta men här är en liten förklaring på vad det är :D
"Rock the Ballet is a fusion of classic Ballet technique blended with the excitement of musical theatre, hip hop, ballet, tap, contemporary, gymnastics and more".
Jag vill så jätte gärna se mer av naturen därborta :) vi får se!

Imorgon ska jag nog förbi Nespresso för att köpa nya kapslar :) we are out of Lungo!

Hoppas ni har haft en bra dag!
GODNATT!
Puss <3


Massa gott :D

Hellooo!
Åhhhh Lora kom hem med massa gott :) (TACK SYSTER!) och jag fick även kläder av henne som present! :D Lägger upp bilder på kläderna senare, men här kommer några bilder på maten hon hade köpt!

MACAROONS FRÅN DET KÄNDA BAGERIET LADUREE! :D



;P



Smaskigt gott! :D
I LOVE FOOD!

Shoe <3

Från Forever21


Ny vecka! :D

Jahaap då var det dags för en ny vecka :) Idag kommer Lora hem från NY :D ska blir kul och se bilder och alla roliga köp hon har gjort! Jag hoppas även att hennes vän mår bättre!! Jag vet inte om ni har följt min syrran blogg (www.fashionablypetite.blogg.se) men hon har bloggat iaf bloggat under hennes resa därborta! =D

Jag har precis städat klart och ska nu vänta på syrran! Senare blir det lång promenad med Ferial :) det var planerat att det skulle blir kryssning ikväll med tjejerna men alla vi hade typ glömt bort att vi skulle boka så nu försöker vi komma på nå annat kul. ANY IDEAS?
Sahar åker nämligen tillbaka till skolan på lördag :( så något kul måste göras innan hon åker. De få ideer vi kom på var go kart, laserdoom,paintball, middag på Gondolen... men vi kan inte bestämma oss :S behöver mer förslag!

Ha en bra måndag!
MWAAAAH!

2011

Hallo, sorry för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte haft nå ork! :P Men det ni missat är att jag var och firade nyår hemma hos mina kusiner och det var även suprise party för min kusins fru :) Jag och mina vänner kom lite senare och på vägen dit med bilen gick det sakta för det var ju snöstorm! Man såg typ inte vägen på väg dit och det var knappast plogat på vägen! Men fram kom vi och vi kom väl dit strax innan 23 :P när vi kom fram vart det drickande och så spelade vi Alias. :D Grymt roligt spel!
Dagen efter var bara riktigt seg.. vi vart hämtade med bil efter festen och var väl hemma nångång vid 05.00! Jag sova hela morgonen och nästan hela eftermiddan! Det var skönt att inte vakna upp bakis men jag var så JÄÄÄÄKLA trött! Så mycket hände inte igår men jag hade ork att titta på film så vi såg på BLACK SWAN med Natalie Portman..psykfilm men den var bra! :)
Nu så sitter jag hemma och har varit hemma hos J för att ploga snö igen.. fick hjälp av lillsyrran och hennes kille.. TACK! :D Nu är det film igen och vi ser på LEGEND OF THE GUARDIANS!
Ikväll blir det bio med Sahar och hennes familj :) vi ska se TRON 3D! Det har varit mycket film för mig de senaste dagarna men det är inte mycket mer jag kan göra :P
Filmer jag sett de senaste dagarna:


Jag uppdaterar med bilder lite senare.. orkar inte just nu!
Ha en bra kväll!
Puss

GOTT NYTT ÅR FÖRRESTEN =D

RSS 2.0