Tomas Sabo!

Hej söta, hur mår ni idag? Själv så mår jag super. Var uppe tidigare än vanligt så jag och Timo var ute och shoppade till honom! Det blev en ny svart vinterjacka till honom. Kan ta en bild senare så får ni se hur han ser ut. Förresten så var jag och kollade efter en pulka igår men hittade ingen som jag ville ha :( får spana vidare! Idag så händer det inte så mycket mer än att jag snart får besök av söta William och hans mamma.
IMORGON så börjar jag ÄNTLIGEN JOBBA!! Wohuuu hahaha.. ja, jag saknar att jobba! Det är inge kul att vara ledig när man inte kan hitta på något kul och nu så har jag fått nog! Ärret är bra nog för att jag ska jobba så jag hoppas verkligen att det håller i sig! Förresten, håll tummarna för mig för jag har nämligen sökt jobb som USK på DS! I HOPE I GET IT!!
HA EN BRA DAG!
PUSSPUSSPUSS <3

Har på mig dessa söta silver örhängen från Tomas Sabo och sen hängt på 2 olika charms! Samlar även skor i mini form =D
Röd pump
Diamant ring ;)

Årets första lussebulle för mig :) dessuto...

img_1323 (MMS)

Årets första lussebulle för mig :) dessutom är de hembakade(är det så man säger?)Haha ni vet vad jag menar! Yummiyummi :D puss


Har hittat den rätta...

...JULGRANEN!! Den är chubby, fluffy, lång och ser mer riktig ut än de andra som jag har sett.. jag gillar inte när man ser själva stammen för det ser så tråkigt ur och när man ska pynta den! JAG VILL HAAA!



Hittade även ett något nytt att äta :P den var god!!


När jag kom hem från arninge så tog vi en kort promenad till centrum.. fick ha Timo i jackan efter en stund för han tyckte det var för kallt att gå :P Kolla in hans evil eyes! hahaha


Ha en bra kväll!
Mwaaaaah <3

More shoes! :D

De här skorna är från Forever21. Me LÖÖÖÖV them!




Steve madden


Black friday!


Har velat ha en röd jacka ganska länge sen så hittade jag denna söta på Forever21 när jag var i USA :D
Den finns även i svart med guldknappar!



Fan vad jag hade velat vara i USA just idag.. Black friday är dagen då de har massa stora reor överallt i butiker! Folk köar dagar innan hahaha.. och det roliga är att allt öppnar extremt tidigt just denna dag.. och då menar jag typ 6 på morgonen om inte tidigare. CRAAAZY! Har ni kollat in på Apple hemsidan, de har nämligen en dags rea! :)

Sen på måndag är det CYPER MONDAY! Håll koll online då! =P

Ha en bra dag! Kika in senare då har jag nog hunnit tagit bilder på mer skor i min samling!
-Puss på er-

I love you mom <3

Pusspuss!

12 års vänskap!




MASSA KÄRLEK!!

Wooohuuu fick precis hem vår tidiga julkla...

img_1300 (MMS)

Wooohuuu fick precis hem vår tidiga julklapp från papi :)


Snööö!

Hallååå vill åka pulka.. det var evigheter sen jag gjorde de men det vore kul om man kunde göra det i år! =P haha men jag måste köpa en ny för vi har slängt dem vi hade här hemma!

Var ute med Timo och han ÄLSKAR snön.. har dyker ner i snön och det ser så roligt ut.. eller när han kör ner hela huvudet under snön och sen tittar upp på en.. hahahah snöbollshuvud med mörka ögon! Min lilla pluttis är den finaste och sötaste =D

Puss :-*




Snööö!

Hallååå vill åka pulka.. det var evigheter sen jag gjorde de men det vore kul om man kunde göra det i år! =P haha men jag måste köpa en ny för vi har slängt dem vi hade här hemma!

Var ute med Timo och han ÄLSKAR snön.. har dyker ner i snön och det ser så roligt ut.. eller när han kör ner hela huvudet under snön och sen tittar upp på en.. hahahah snöbollshuvud med mörka ögon! Min lilla pluttis är den finaste och sötaste =D

Puss :-*




Freeziiing cooold!!

Fy vad kallt det var idag.. jag glömde mössan också :( gillar inte att frysa om öronen.. då fryser hela kroppen!
Men iaf.. var på KS idag igen för att kolla upp ärret.. min läkare som gjorde operationen säger att det ser bättre ut men det kommer att ta tid.. nu går det iaf åt rätt håll så jag slipper min 4:e penicillin kur! WOHUU! Så imorrn tänkte jag ringa till jobbet för att ta min sista intro så jag kan köra igång med jobbet nu och tjäna pengar!

Efter KS så åkte jag direkt hem.. tänkte att jag skulle förbi Petite France och köpa lite macaroons men neeeej jag frös arslet av mig så det blev inget.. och inte bara kyla det blåste så mycket att jag flög med vinden.. allvarligt talat! För er som inte varit där ännu så är det ett franskt cafe med goda bakelser.. nackdelen med stället är att de är lite undangömt och ganska litet men åk dit och köp med hem istället :P

Vill verkligen ha!!!! Såg avsnittet på Gossip Girls då blair ligger och vräker i sig dom och jag blev så himla sugen! Imorrn kanske? =P


Ha en bra kväll u guys!
XOXO
Louella ;)

Familj och vänner som bloggar!

Hej sweeties.. här är länkar till familj och vänners bloggar som läser :)

www.pelaez.blogg.se
www.fashionablypetite.blogg.se
www.bernadettep.blogg.se
www.brigette.blogg.se

brukar även läsa

www.kenza.se
www.bryanboy.com

Puss

Söndag 21/11

Tjaba, vaknade väldigt seg pågrund av mycket vindrickande igår men var inte bakis :P hahaha.. hade kul igår och det var kul att vi tjejer träffades :) Men när jag vaknade imorse och var inne på facebook så hade Sahar skrivit till mig =D blev så glad för jag har inte hört från henne på så länge! Brevet var långt och så många frågor men det var kul o läsa och mitt svar tillbaka till henne var lika långt.. haha man passar på att skriva allt man kan. Jag hoppas verkligen hon kommer hem nu i december.. menmen.. får se!

Just nu så sitter jag bara hemma och ska snart kolla på en ny serie "Running Russel Simmons". Jag har sett 2 avsnitt än så länge och den verkar helt ok. Följer även Gossip girls och 90210. :)

Ha en bra kväll allesammans!
PUUSSS

Yo y mi amor! <3 te amo bebi!

img_1289 (MMS)

Yo y mi amor! <3 te amo bebi!


Lördag :)

Hej söööta, hur mår ni? Jag är betydligt piggare idag och ikväll ska vi iväg till Vani! Wohuu!! När jag vaknade imorse så tog jag Timo ut och jag trodde det skulle bara bra snö men det är slask snö så blääääääääh! Men skitsamma, jag är piggare idag iaf! Så ska iväg nu på eftermiddan och sen förbi stan en snabbis och sen vidare till Vani!
Vad har ni för roliga planer idag?

Igår kväll så satt jag, mina systrar och mamma och spelade monopol. Sophie köpte ett annorlunda monopol där man använder sig av kreditkort istället för pengar.. skit kul! Tråkigt nog så förlorade jag alla mina pengar och Sophie vann hela spelet.. haha better luck next time!

Men en sak måste jag berätta innan jag glömmer!!!

Tänkte att man skulle försöka samla ihop ett gäng under LUCIA MOVIE NIGHT! Ni vet då de spelar 3 nya filmer på SF under en natt! Jag och systrana pratade om det igår.. och i år vill jag verkligen gå! VEM ÄR PÅ? =D


Bilder från igår:




Haha Timo ville också vara med så han fick ligga på en filt.. han somnade efter en stund.. var inte så kul o titta på oss spela =P


Mitt kreditkort


Min spelpjäs - en segway =P





Pusspuss <3

Lång promenad med timo! Det är skönt ute i...

img_1284 (MMS)

Lång promenad med timo! Det är skönt ute i solen men jäääävligt kallt :p


Godmorgon! Fick ingen bra sömn och ska nu ...

img_1280 (MMS)

Godmorgon! Fick ingen bra sömn och ska nu till läkaren.. Shit vad trött jag är!!! Vet inte om de syns på bilden men ögonen är röda :p Timo är däremot super pigg men kolla hur han ser ut haha.. Plutten måste klippas snart.. Ha en bra morgon u guys! Puss


Criminal minds

Wohuu, criminal minds på tv nu =) Bara jag som e vaken haha.. tror Lora kommer hem snart!

Me today!

Allt jag har på min är nog från H&M.. not sure men jag tror det =P

Ha en bra kväll!
Puss

???

Vet inte ens vad jag ska ha för rubrik.. sitter här hemma just nu och funderar på vad jag kan hitta på :P Önska att jag kunde få åka bort igen.. Vill åka till San Fransisco.. Min kusin flyttar dit idag med sin kille.. Så nu kan man åka och hälsa på när dom har kommit igång och hittat ett ställe att bo på..

Men iaf.. vad kan man göra idag? Har försökt att orka göra saker men har inte den energin just nu.. jag vill men orkar inte hahaha.. har planer för helgen iaf så inte hela veckan går till spillo. Jag ska hem till kära Vanina =D ska dit med de andra tjejerna, så de blir myspys och massa gossip. Längtar.. vi alla har inte setts tillsammans på länge! Så på lördag åker vi till Kallhäll för att hälsa på henne! <3

Juuuuuuste.. igår fick jag samtal av en J om jag kunde vara barnvakt en snabbis för hon och hennes man skulle på föräldrarmöte =) Så vi hade SÖTASTE William här en stund igår kväll.. såå roligt och se hur han blir äldre.. babblar som bara den och nu förstår man honom hahahah :P vill ni veta en sak.. jag längtar tills den dag jag får barn.. vill verkligen ha det!

Menmeeeen så såhär ser mina planer ut än så länge:

Fredag - läkarbesök för ärret
Lördag - Hälsa på Vanina
Söndag- ?

Vad gör ni i helgen?
Pusspuss


Grå tshirt från Marc by Marc Jacobs :) Vil...

img_1265 (MMS)

Grå tshirt från Marc by Marc Jacobs :) Vill ha en väska därifrån men kostar för mycket för mig just nu :( har ni varit och tittat i butiken på stan? If not then you should :)


Dagens sko!

De här svarta pumps har jag köpt på Forever21. JAG ÄLSKAR DOM! Grymt hög klack och hur sexiga som helst :) De bästa är att de inte kostade mer än 300kr och de är lite lika YSL tribute pumps!



Spana in www.forever21.com de brukar har ganska bra med skor.. de kommer in nya skor ganska ofta så man får hålla koll! =)

SUBWAYS!


Var ute ock köpte mat med syster på Subways.. omg vad jag är mätt haha =P det blev en hel macka med en cookie efter =) sitter och degar framför tv:n nu.. innan vi var ute så var vi och rensade lite nere i källaren för att få plats för andra saker.. sen så idag så händer inte det så mycket mer.. måste vila!

Kika in senare så får ni se mer av min sko samling!

Hoppas ni läsare har en underbar dag! Puss på er :)

Friskluft!


Hej på er :)
Att komma ut lite kändes bra men inge kul med regn.. fick saker och ting gjorda iaf.. Va hos distriktsköterskan här i berga för att kolla upp ärret och handlade vår middag (Lax och potatis). Super gott! ;P



Jacka Jofama by Kenza Munktröja AE Jeggings Pacsun Svarta gummistövlar ZARA Väska DKNY
PUSS!


Ännu en skit dag =P

Hahaha låter så tragiskt men det är de jag känner just nu.. vädret gör ju det inget bättre heller =P Sitter hemma själv.. alla jobbar.. jag kan inte jobba pga av mitt ärr :( Inte ens Timo är hemma haha.. han följde med Lora och jobbade! Sååå vad händer idag då? Kom förbi vetjja eller slå en pling om ni är lediga =) för jag är ledig HELA denna vecka!

Ha en bra dag.. jag ska försöka göra så gott jag kan!
Puss :)

Fars dag!

Fick ett samtal av syrran nu på morgonen om att köpa nå litet till pappa så upp snabbt blev det och byta om för att möta henne i centrum och nu så har vi fikat med goda tårtbitar och så köpte vi lite trisslotter.. tråkigt nog så vann han bara 50kr =P menmen, lite firande blev det iaf =)

Trodde jag skulle börja jobba på tisdag men jag jobbar imorrn :( vet inte om jag ska jobba eller stanna hemma! Känns så dumt för jag vill ju men jag är ju sjuk! Jag får se hur jag mår ikväll.


Ha en bra söndag söta läsare!
Puss <3



När blir det bra?

Vilket skit dag man har haft idag.. har haft huvudvärk och feber! Jag orkar INGENTING! Jag har bara varit hemma hela dagen förutom då jag skulle hämta upp maten till middan.. jobbigt att vara så här seg.. har ont i kroppen för jag ligger för mycket =P och ute kan jag inte vara för jag fryser häcken av mig.. blir GAAALEN!

Just ja.. smärtan jag får av ärret just nu är inge kul.. känns som om nån sticker med nål lite här och där på ärret lite då och då! BLÄÄÄÄÄÄÄÄHH!

Såå jaa, en riktig skitdag!

Hoppas ni har haft en mycket bättre dag!
Puss på er :)

Bild på mig och min vackra "man" ;P Jag saknar dig gumman.. hope to see you soon!


Middag!

Mys middag men näästan hela familjen.. saknas en syrra men hon är borta ikväll!

Haha kolla in våra vissna rosorna.. =P har slängt dem nu.. ingen som orka innan =)



Puss på er!

Back to KS

Hej, har precis kommit hem från karolinska och sitter och äter mitt nyttiga godis :P de var faktist ganska gott! Jag har på KS för att kolla upp ärret.. :( läker fortfarande inte som det ska och det blir min TREDJE kur med penicillin.. SUCK! Så nu ska jag bara ta de lungt hemma för vädret ute är inget roligt idag.. funderar fortfarande på vad jag ska ha till lunch.. köpte färdiga pannkakor med hallonsylt men ångra mig när jag kom hem så jag får se :)

Jahap, fredag idag. Vad händer ikväll? =P




Tagen imorse innan jag åkte- Jacka Juicy Couture Halsduk Abercrombie Crossbody DKNY Jeans Tiger Skor UGG(lånat av mamma) Under jackan hade jag bara enkelt svart linne från ginatricot och en militär grön kofta från Lindex :)

Hoppas ni har en bra dag :) Pusspuss

Nyttigt godis :p jag får se hur det smakar!

img_1234 (MMS)

Nyttigt godis :p jag får se hur det smakar!


Dags för myspys :) nu blir det Biggest los...

img_1228 (MMS)

Dags för myspys :) nu blir det Biggest loser på tv med familj.. Åhhh ska även äta BUENO!! Min favvo choklad just nu :p ni vet den dära kinder chokladen och reklamen men dem dära tjejerna.. :p ha en bra kväll you guys! Pusspuss


11 November!

Tjabaaa, vakna sent idag :P alltid skönt att få sova ut när man får chansen! Ska iväg till Täby Centrum med Timo idag! =D Ska runt och kolla lite.. inge shopping hahaha.. har lovat att spara de pengar jag får nu eftersom jag e PAAANK! :P





g2g.. kika in senare vet jaaa :D pusspuss

NYC PICS!


Sorry för att de tog så lång tid att lägga upp bilderna från NYC men nu orkade jag lägga upp en del.. :P såå varsågod!

Btw, bilden där jag och Bagel(Isse) är med på i kanten, är en hel gata med bara Ralph Lauren.. kommer inte riktigt ihåg hur många våningar det var men det var såååå fint! Var på alla våningar på dam sidan.. andra sidan gatan är bara för män.. ganska nytt ställe och kallas även för "The mansion". Om jag kommer ihåg rätt så ligger den på Madison Avenue. De är verkligen värt att gå dit och bara titta för de är så fint och så stort!



Pusspuss



Jeggings från Pacsun, skärp från mamma, tunika från ginatricot!

<3 shoes <3

Ett par skor från min skosamling!

Dessa tre par är från Bianco. Den andra bilden är på två likadana men jag köpa dem i två färger(marinblå och röd) :)


Godkväll!

Hej på er alla, har haft en en bra första dag på mitt nya jobb :) för er som inte vet så jobbar jag på ett äldreboende här i åkersberga. Jag sökte detta jobb för att jag vill ha nära hem och slippa alla förseningar med tåg och bussar nu under vintern. Så nu har jag bara ca 10min promenad till jobbet! =D Jag har inte gjort så mycket mer idag.. vaknade ganska sent pga att jag hade feber under natten och mådde bajs.. men det är lite bättre idag.. känner mig fortfarande tung i huvudet men jag klarar mig!

Menmen, sitter och tittar på desperate housewifes nu och ska snart gå och lägga mig för imorrn börjar jag 7.30!

Hoppas ni har haft en bra dag i detta tråkiga slask väder!
Pusspuss

Love u guys!




Måndag 8/11

Godmorgon godmorgon!
Jag som trodde att jag skulle vara helt utvilad idag eftersom jag var så trött igår vaknar med lite ont i halsen och jag tror att jag även har feber :( suck! Jag mår inge bra alls.. har precis tagit en alvedon och väntar en stund nu för att jag känner mig för svag att göra frukost.

Men iaf, så nu i helgen har jag inte kunnat lägga upp något för vi har haft gäster över. Min guddotter och hennes familj var här! De kom på lördag och sen så var det massa lek och massa godmat mamma laga till oss. Vi såg även filmen RED. På söndagen när vi alla hade vaknat upp och var klara så åkte vi in till stan för att äta på Vapianos :) super gott!

Så nu idag ska jag vila upp mig för imorrn har jag intro på det nya jobbet!



Claudia(guddotter) med mig ute och går med Timo!



Sötaste toto.. haha vi klippte en gammal tshirt för att den skulle passa honom någolunda!




Pusspuss
Louella!

Sorry!

Sorry för en dålig uppdatering nu i helgen men jag lovar att jag lägger upp en bättre imorrn när jag är piggare!

Godnatt på er alla!
Puss

Sexy birthday gurl ;) Happy birthday sweet...

img_1190 (MMS)

Sexy birthday gurl ;) Happy birthday sweetie!!! Love you <3


GODMORGON :)

Godmorgon på er.. har precis varit ute med Timo och ska äta frukost nu..Ikväll så blir de bday party! :D Så innan n dess ska jag bara ta de lungt här hemma och göra mig iordning för ikväll.. ska även förbi dit och hjälpa till lite innan festen..



Blir bara en macka haha för att jag sparar plats till gravad lax med potatis till lunch :) Mamma var sugen på det och jag älskar kokt potatis hahahaha..
Pusspuss

Hyr en designer klänning!

Haha ja ni läste rätt.. precis läst klart nya CHIC tidningen och de la upp ett tips på att hyra sin drömklänning :P De lägger upp nya klänningar varje tisdag.. As coolt ju.. hittade en fin Herve Leger klänning!
Kolla in hemsidan:

www.girlmeetsdress.com

XOXO
Louella

Lanvin


Hej på er :) Har ni varit och tittat på Lanvin´s kollektion för H&M? Hittade en ganska söt klänning men annars så tyckte jag inte det fanns så mycket mer.

Här är klänningen jag tyckter om :

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Påväg in till stan med Timo.. Ska iväg och...

img_1185 (MMS)

Påväg in till stan med Timo.. Ska iväg och träffa Elin <3


Sko lådor!

Tja, tänkte visa er var jag förvarar mina skor :) så här kommer lite bilder som jag tog idag.





Dessa söta rosa lådor samlar jag på mig varje gång jag åker till USA.. de kommer från victorias secret.. de är presentlådor men jag har dem som sko lådor till mina pumps, stövletter och platta skor :) Jag tycker det ser mycket finare ut när de ser likadana ut.. det tråkiga är att jag har 3 typer av sko lådor men det är skitsamma för alla är ändå rosa! Har lyckats samla på en del nu men har inte bytt ut alla än.. :) en annan anledning till varför jag ville ha dem i dessa lådor är för att många av skorna jag har ligger i sovrummet.. det ser mycket trevligare ut än att ha massa olika lådor OCH det finns ingen plats hemma hahaha =) Tar väl hand om mina fina skor och som ni ser så ÄÄÄÄLSKAR jag skor!

När jag var i NY så var jag förbi BARNEYS NEWYORK och tittade på alla de fina skor som de har :( aldrig vill jag åka dit igen utan att ha tillräckligt med pengar till att köpa ett av mina dröm skor.. de hade louboutin, miu miu, prada, chanel, YSL, manolo blahnik! ALLA DE KÄNDA SKO MÄRKEN DU KAN TÄNKA DIG! Fyfaaan va fina men DYYYRA! Fick bara titta och ta lite på skorna sen så gick vi vidare.. shit vad deppig man blev hahahaha.

Jag lägger upp sko bilder senare men än så länge så får ni dessa lådor att titta på :D
XOXO Louella

Ännu en lugn..

..dag hemma :) Har hjälpt mamsen men städningen idag. Sen så händer det inte så mycket mer :P Jag kan inte göra så mycket heller för jag är PANK efter min resa haha =) måste spara till mina dumma räkningar hahaha. Funderar redan på vart jag ska resa nu igen.. :) Vill ju alltid resa tilbaka till USA för jag trivs så bra där och jag älskar shoppingen. Vill resa bort innan maj månad nästa år för då åker jag iväg till DC på bröllop :) Har vänner där som ska gifta sig i maj! Så är det någon som är sugen på att resa efter nyår nångång så säg till för jag är absolut med på det om jag har råd :D

Puss <3


Trött!

Hej på er, hur mår ni? Själv så mår jag sådär.. fick ingen riktig bra sömn pågrund av att min hörga arm gör ont.. :S har haft det i 2 dar nu.. det strålar lixom genom hela armen.. :( så jag lyckades somna runt 7 tiden imorse och vaknade nu till 14 ungefär. Aja enough about that =P ska snart iväg till centrum med mamma.. har fortfarande inte varit runt riktigt i det nya centrumet här i Åkersberga.

Hoppas ni har en bra dag!
Puss Louella


HAHAHAHA SEXIG BILD VA?


CHANEL

Ett av mina köp i DC. Vet inte om det var billigare än i VSerige men jag köpte den för 26 dollar. Vet ni hur mycket det kostar här?


Day with the girls!

Hej, har haft en mysig dag med nära vänner idag :) Började med att min vän Ferial kom över tidigt och vi hade frukost tillsammans. Medan vi år frukost vart det gossip om hur min resa var och uppdateringar om vad som har hänt medan jag vart borta :) Hengameh kom lite senare och då blev det fika och ännu mer gossip hahaha.. blev även lite planer för att fira hennes 22års dag denna helg.. WOHUUU :D Ska bli super! Har bara varit hemma hela dan förutom då jag varit ute med Timo. Det har inte hänt så mycket mer men det har varit mysigt att bara ta det lungt! Hoppas ni också har haft en bra dag.

Pusspuss
Louella

RSS 2.0