Är hemma nu efter ett kv ällspass på jobbe...

img_4642 (MMS)

Är hemma nu efter ett kv ällspass på jobbet! Sitter och tar de lugnt nu med ett glas rose! Är ledig nu i två dagar och undrar vad jag ska hitta på.. får se imorgon!


Mot stan för att träffa Elin <3

img_0916 (MMS)

Mot stan för att träffa Elin <3


Just nu.... sitter jag och käkar dessa god...

img_7940 (MMS)

Just nu.... sitter jag och käkar dessa godingar( Ferrero Rocher). Jag var sjukt trött när jag vaknade till lunch.. Stackars min kusin Malik som var uppe tidigt.. Han fick umgås med pappa! Jag halv sov fortfarande när jag kom till jobbet och trodde att det var måndag.. helt borta! Ska strax gå och lägga mig för imorgon börjar jag 7! Godnatt!


Hej, är hemma igen och känner hur kroppen ...

img_0344 (MMS)

Hej, är hemma igen och känner hur kroppen är helt slut. Fick inte alls mycket sömn och på båten så tog jag varje chans till att försöka sova. Ska strax gå och lägga mig för imorgon jobbar jag kväll!


Svar på fråga!

Jag har fått en kommentar från en läsare som har frågat vad som har hänt och svaret är att jag har gjort ett val som har gjort att jag har förlorat en person som betyder mest i mitt liv. Det gör ont och jag kan tyvärr inte beskriva hur det känns men jag är helt borta. Jag är inte mig själv utan den personen.. jag är inte hel.. jag har haft den personen i mitt liv i flera år och av många anledningar så har jag tagit det steget till att ta slut på den relationen.
Jag lider av den smärtan jag känner nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till för att det jag känner för personen som jag nu har bestämt för att sluta ha kontakt med nu är en av de personer som betyder mest för mig. Jag har sån smärta inom mig så att jag inte ens kan beskriva med ord. Det gör ont!
PUSS <3

I am lost!

Lost without you!

Just nu.... körs det beerpong hemma i berg...

img_8266 (MMS)

Just nu.... körs det beerpong hemma i berga med kusinerna sen vidare ut. Imorgon bitti blir det kryssning! ALL IN!!!


Broken

I am slowly realizing what I have decided and the pain is slowly growing stronger. The pain I am feeling right now is already hard enough to bare.
What do you do when the one you truly love and want is the one you can't be wit?
I never wanted this to happen but what can I do?

Emptiness is all I feel

Emptiness is all I feel


Bruntbo

Hej, här kommer det bilder från helgen borta vid Bruntbo :) de kommer fler bilder sen.. har inte tid och ladda upp fler för jag ska strax iväg till jobbet!

Ha en bra dag fina ni :D
Hörs mer sen
PUSSPUSS <3

Just nu.. körs det beerpong :-p är lite se...

img_5333 (MMS)

Just nu.. körs det beerpong :-p är lite seg efter gårdagen.. men riktigt kul har vi haft.. Vi kom fram runt 22 tiden sen så körde vi igång grillen..Sjukt mysigt sommarställe :-) jag lägger upp mer bilder när jag kommer hem på söndag! Ha en bra lördag! Pusspuss <3


Nu åker jag in till stan för att träffa So...

img_4157 (MMS)

Nu åker jag in till stan för att träffa Sophie :-) puss


Just nu.. Ligger jag på jobbet och har min...

img_8296 (MMS)

Just nu.. Ligger jag på jobbet och har min rast.. Är heeeelt slut i kroppen.. det är mycket jobb idag.. Men snart är detta pass över och då är man ledig hela helgen.. LÄÄÄÄNGTAR! :-) Solen är framme och jag kom med gummistövlar och långärmat imorse för att det regnade haha.. typiskt! Menmen.. Hoppas solen håller sig framme nu.. Ha en underbar fredag sötaste! PUSS <3


Lazy day!

Hej, är hemma från jobbet nu och känner att jag inte har ork till att göra något :P lat som vanligt haha! Så jag håller på och laddar ner ett par avsnitt av de serier som jag brukar följa. Idag händer det tyvärr inte så mycket mer men jag ska däremot packa väskan för imorgon åker jag och Soph iväg till kusinerna i Eskilstuna! :) Så direkt efter jobbet drar jag hem en snabbis sen så åker jag in till stan för att möta upp syrran!
Ha en bra dag söta ni!

PUSS <3

R.I.P Nining

Hej på er :-) hur mår ni?
Jag sitter hemma och tittar på tv nu.. annars så har dagen spenderats med vänner och familj. Jag vet inte vad det är men i dag känns det som om det är söndag för mig. Jajaa, det har inte hänt så mycket nytt de senaste dagarna och jag har inte heller haft ork! Igår så sov jag fram till kl.15.. Hahaha snacka om att sova bort hela dagen och när jag väl var uppe så ville jag sova mer!
Nu blir det 3 dagars jobb sen så sticker jag och Soph iväg till Eskilstuna för att träffa kusinerna och sen därifrån så drar hela gänget iväg till Dalarna :-) jag hoppas på massa värme så vi kan bada och så :-))! Då blir det party ute på landet!!
Hörs mer sen söta ni!!
PUSSPUSS

Timo's nya vän Sharkie :-)

img_0316 (MMS)

Timo's nya vän Sharkie :-)


Har mys med mamma <3 Vi sitter och tittar ...

img_6303 (MMS)

Har mys med mamma <3 Vi sitter och tittar på film och dricker öl :-p


Min kropp är helt dööööd.. Sitter på jobbe...

Min kropp är helt dööööd.. Sitter på jobbet och har en timme kvar sen så är det raka vägen hem.. är helt slut.. Behöver sova! Tyvärr så jobbar jag redan 7 nästa morgon, så jag hoppas att jag får sova i kväll :-) hörs mer imorgon! PUSSPUSS


13-14/7

Hallo, sorry för den dåliga uppdateringen men jag har nu varit med Vanina i 2 dar. Hon har varit här och hälsat på i berga :D och som alltid.. så har vi sjukt kul! Massa mys och bus hahahah
Idag är jag också ledig men jobbar nu i helgen så jag måste vila upp mig ordentligt :) jag är fortfarande sjukt förkyld men jobba kan jag göra nu när jag inte haft feber!

Just nu... så ser mitt rum ut såhär :-p vä...

img_4600 (MMS)

Just nu... så ser mitt rum ut såhär :-p väldigt tomt men ska börja fixas så småningom!


Planer att se fram emot!

Tjaaabaa!
På jobbet idag fick jag feber men det vart en ipren och så fortsatte jag jobba fram till 14 :) Sjukt tråkigt för nu är man täppt i näsan också annars så gick det bra!
Den 22:a åker jag, soph och hennes kille iväg till Eskilstuna och sen vidare till vår kusins flickväns sommar ställe :D vi blir nog ett gäng som åker ner.. ska blir riktigt kul.. längtar :) vi blir borta över helgen och om jag lyckas byta bort min pass den 25:e veckan efter så åker jag iväg till Liseberg och Skara sommarland med Berna och gänget! Jag HOPPAS på att någon kan ta det passet.
Menmen.. idag blir det vila och detsamma imorgon! Jag jobbar nämligen på torsdag igen!
Hoppas ni har en bra kväll söta ni!
PUSSPUSSS

Ont i halsen

Hej på er :) igår var jag på stan med mamma och kollade runt på rean.. har man ork att kolla runt så kan man hitta mycket men mamma ville in på Longchamp butiken vid biblioteksgatan för att Sahar sa att det hade 40% rea på deras väskor. Hon hittade en vit väska som då köpte :) super fin!! En sån där påsväska som de har i alla möjliga storlekar och färger!
Idag har jag bara tagit de lugnt hemma.. under dan så var jag och Timo förbi hemma hos J och hämtade hennes cykel som jag lånar när hon inte behöver den :) tråkigt nog så var de molnigt idag så jag kunde inte ligga där och sola! Vi får se om jag drar förbi där i morgon efter jobbet :)
BTW.. tror jag börjar bli sjuk :( SJUKT TRÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT! Jag har blivit smittad av syrra eller mamma som har hosta! BLÄÄÄÄ!
Jag hoppas det går över!
En sån här väska fast i vitfärg och lite tjockare och hårdare material på väskan
Ha en bra kväll!
PUSS

Ännu mer mojito idag :-p helt galen i den ...

img_1469 (MMS)

Ännu mer mojito idag :-p helt galen i den drinken för den är ju så sjukt god! Vi ska strax äta grillmat! Hörs mer sen! Puss


Just nu...dricker jag min homemade mojito :-p

img_6264 (MMS)

Just nu...dricker jag min homemade mojito :-p


Just nu...dricker jag min homemade mojito :-p

Just nu...dricker jag min homemade mojito :-p


Rise and shine!

GODMORGON! Jag var uppe vid 5 idag och fick inte all mycket sömn. Det brukar oftast vara såhär när jag jobbar kväll dagen innan :( Va i säng rätt så tidigt igår men lyckades inte somna.. jag fastnar typ i mina tankar hahaha.. knäpp!
Aja så idag jobbar jag fram till 14.. SKÖNT.. sen så åker jag in till stan med Sahar och kollar runt lite.
Jag har inga roliga bilder men jag hittade denna gamla bild på mig och Sahar för ett par år sen :)

HÖRS MER SEN.. HA EN BRA DAG!
PUSS <3

Off to work!

Hallooo, ska iväg och jobba strax! :-) Inga planer efter jobbet men jag får se vad som händer.. får se om söta Sahar är vi liv då! Det är så tråkigt för när man väl ska jobba så dyker solen upp!
Vad har ni för roliga planer idag?


Det är riktigt varmt ute nu men det blev jeans iaf för när jag slutar till kvällen kommer myggorna och det är FÖRJÄVLIGT.. var ute igår och har fullt med myggbet på benen.. INTE OK! Kliar som sataaaan :-P
HA EN BRA DAG SÖTA NI! UT OCH NJUT MED ER ;-P
PUUUUSSS

Just nu... ligger jag och läser teori boke...

img_1881 (MMS)

Just nu... ligger jag och läser teori boken för körkort. Inte speciellt så kul :-p


DONE!

FÄRDIGA MED HÅRET! :)


Klippning

Hallo, sitter just nu och tittar på tv medan Sahar får sitt hår fixat :-) sen efter så ska jag klippa topparna! Det är en filippinsk tjej som är över och klipper här hemma hos oss.. Billigt och bra :-D Igår var jag och Sahar och träffa Hengameh efter hon jobbat och så köpte vi med oss thaimat hem till henne och en massa annat gott! Vi satt och tittade på två filmer.. Den första var ju helt sjuk och störd.. Den hette "Enter the void" REKOMMENDERAR EJ!! Den andra var rätt så bra och den hette "Conviction". Man rullade typ hem för man vart så mätt men mys var det iaf! Vi får se vad som händer senare.. inget speciellt planerat ännu! Ha en bra dag söta ni! Pusspuss <3

3/7

Hallooooj, är nu hemma från jobbet :-) det gick super och nu så sitter jag och äter massa gott.. Vi fick nämligen massa gott från Berna som precis kommit hem från pinas! TACK SÖTA! Ska bara ta de lugnt nu och ha lite mys! Ha en bra kväll! PUSSPUSS

SMS-inlägg

img_9613 (MMS)


2/7

Hej söta ni, idag var en riktigt svettig dag på jobbet! Haha det var så varmt även om man hade öppet överallt och fläkt.. uuusssch! Sjukt tråkigt att man jobbade också.. för det hade ju varit en perfekt dag att vara ute. Menmen.. efter jobbet cyklade jag raka vägen hem och sen så thats it :P har latat mig hemma nu och kollar lite på serier. I morgon kväll jobbar jag igen men innan det tror jag att det blir en träff med Berna :D vill höra allt om resan!
Bion och middagen igår var kul :) och det var kul att vi fick med oss pappa.. han är så tråkig annars men nu ville han verkligen på bio. Vi bestämde oss för att ta pappa till Vapianos och han tyckte om maten och hur det funkade där med korten och så :P vi får se när nästa gång blir av hahaha.. innan vår lilla bio kväll igår så har han inte varit runt på stan på jätte länge.. han tyckte att det var så mycket nytt! Hahaha sööt :P
Här kommer några bilder från gårdagen:
HA EN BRA KVÄLL!

XOXO

Just nu.. på väg in till stan med Lora för...

img_4211 (MMS)

Just nu.. på väg in till stan med Lora för att träffa Soph och pappa! Det blir middag och bio(Transformers 3) :-)


VILL HA!

CHRISTIAN LOUBOUTIN <3

RSS 2.0