Måndag 28/2 tiden går fort!

Godmorgon!
Så mycket klippte jag :P syns knappt men allt det slitna är nu borta :)
Hörs senare idag!
PUSS <3

25,26, och 27 februari!


Sorry för en dålig uppdatering men här kommer min fredag, lördag och söndag i bilder :)


Fredag:

Hade mys hela fredags kväll med blockspel och vin :) hade massa gott att äta och det var så skönt att skolveckan var över för mig!!

Lördag:
Vi var på TomTits Experiment med vår kusin Angelica och min guddotter Claudia! Hade rikigt kul :) Vi syskon var HELT SLUT när vi kom hem. Vi åt middag och så var alla i säng redan runt 10.. hahaha vilket är ovanligt för en helgdag!














Söndag:
Jag har längden kvar för jag valde bara att göra en fegklippning (tog bara topparna) :)
Efter klippningen och lunchen så var det ett kvällspass för mig!



Är hemma nu och är riktigt trött.. ska strax gå och lägga mig för imorgon bitti jobbar jag!
Såå... GODNATT SÖTASTE!
<3

FINALLY OVER!

ÄR SÅÅ GLAD ATT DENNA VECKA SNART ÄR ÖVER.. det har varit så jobbigt med proven men nu har jag gjort båda och hoppas på det bästa :) Nu i helgen blir det massa kul.. först på lördag så blir det Tom Tits Experiment.. ska bli så kul! Sen så på söndag är det fullt hus med brudar här hemma som ska klippa sig. Det är nämligen en vän som kommer över för att klippa oss alla här hemma! Jag står först i kön för sen på eftermiddan så ska jag jobba ett kvällspass :)
Hoppas att nästa vecka blir roligare än denna vecka.. jag har sportlov då förresten :)


Ikväll blir det mys här hemma :)
Så vi hörs mer senare!
PUSS <3

Bjuder på bilder vi tog igår ;P hahahahah





Det blev denna..

..bikini! Vad tycks? :)

Bikinisar på VS :D

Sitter och letar upp massa bikinisar som ska köpas från Victorias Secret :) Der blir jag, Berna och Brigette som köper!
PUSS <3

Spa och plugg!

Godmorgon :) Ska strax iväg med mamma till viggbyholm på spa :) tyvärr så ska inte jag göra något idag men mamsi ville ha sällskap!
Hörs senare!
PUSS!

Rise and shine baby! <3


GODMORGON! Ska strax iväg till min husläkare för att kolla upp min hud.. inge kul och gå ut nu när det är så jäkla kallt! Imorse när jag var ute med Timo var det hela -20°c! Nu är det -16°c menmen.. måste man så måste man! :P Sen blir det hem igen och repetera det sista innan provet!
SÅ IKVÄLL SÅ HAR JAG MITT MATTE PROV.. GAAAAAAAAH! Är nog lite nervös men det går nog bra :) och efter all pluggande igår så klickades detta hem till mig ;P
Snart i min garderob:
Behöver mer rosa skolådor :) har inge plats just nu!
Mer till sommaren :)

Hörs lite senare!
XOXO
-Louella

22/2

Hej på er :)
Hur har ni haft det idag? Själv så har jag varit fast med att plugga men det känns bra för jag repeterar allt som ska vara till provet nu och de känns som om det kommer gå bra! :D Måste dock fortsätta en stund till nu på kvällen.. behöver en paus just nu!
Jag var förbi centrum idag men lillsyrran och mamma och var inne på butiken Ooak och jag måste bara säga att de har fått in MASSA nya fina kläder av märket DRY LAKE! Priserna var helt ok och jag vill så jätte gärna ha en jumpsuit och ett par shorts därifrån!

Menmen, det finns så mycket jag vill ha! Jag får se vad det blir senare på veckan :)

Hörs mer senare!
PUSS



BEBE


I would love to have these shoes!
Price $129 ;P


Proud of myself!

YEAAAH det blev ca 3,5 timmars studier!! Men jag är ännu inte klar.. det blir nog mer imorgon och då åker jag nog med Ferial till hennes skola för att plugga mer!
Känns så skönt att få saker och ting gjort :) var även ute på skön lång promenad med Timo. Det blev tyvärr ingen träning idag men skolan kommer först! Nu ska jag nog spana efter en till bikini från victoriassecret! :D Klicka på bilder för att kika på hur FINA bikinisar de har ;)


Hörs mer senare!
XOXO

Studie time!

Hallo, snart kommer en vän över för att också plugga till ett prov hon har denna vecka :) Det är så skönt för att de är lättare för mig att plugga när man har någon som peppar en! Sen så är det även lite mer press för hon sitter ju också och skriver och läser, då "måste" jag! SÅ NU KÖR VI :D
Hörs senare idag!
PUSS <3

Söndag 20/2

Hallo, vaknade så sent idag men jag sov så gott :) Vaknade av att min lillsyrra hade gjort pannkakor.. doften fick mig att vakna till.. hahahah I LOVE FOOD! Jag var verkligen helt slut! Tog en lång promenad med Timo för att hämta upp lite saker hos J och trodde jag skulle piggna till av solen men nu när jag är hemma så är jag helt slut igen.. haha vill så gärna sova igen men ska försöka hålla mig uppe så gott jag kan!

Kommande veckan så händer det en massa.. både bra och tråkigt!

Måndag: Matte lektion och plugga till proven
Tisdag: Plugga til proven
Onsdag Matte prov!
Torsdag: SPA med mamma
Fredag: Naturkunskaps prov
Lördag: Ska på Tomtits Experiment med syrrorna och våra kusiner!
Söndag: Klippa håret! :)

Jag ska nog försöka klämma in träning under mån,ond och fredag också! Men det får vi se :P Så här ser iaf min kommande vecka ut och jag hooooooppas att proven går bra!!

Köpte hem dessa fina tulpaner igår :) köpte både vita och ljusrosa!



Ha en bra dag!
PUSS!

Im back!

Hallo sötaste :D Nu är jag tillbaka.. har ni saknat mig? :D Det finns så mycket jag vill säga om hur jag har haft det under denna underbara vecka men jag visar endast lite bilder :) you guys dont need to know it all ;P

Jag har iaf haft det underbart med nära och kära! <3


















Jag idag! Lite sliten efter en rolig kväll med bowling och massa drinkar ;)



Måste säga att jag har saknat att blogga men nu är jag tillbaka!
Hörs mer senare!
PUSS!

18/2

I'll be back soon! Give me a couple of more days :)

XOXO
-L

Blogg paus!

Har blogg paus denna vecka! :)

PUSS <3

Psst I got a new phone number!

Hello allihopa :D
Ville bara posta att jag har nytt nummer!
0709905651

PUSS <3

Happy Valentines Day Sötaste läsare :) hop...

img_0075 (MMS)

Happy Valentines Day Sötaste läsare :) hoppas ni har en bra dag! XOXO


GODMORGON!


Wishlist :)

MARC BY MARC JACOBS <3

Mera fynd! Mammas jätte gamla kuvert väska...

img_0066 (MMS)

Mera fynd! Mammas jätte gamla kuvert väska från Dior! Jag frågade vart hon hade köpt den och är den är köpt på Åhlens! Köpt år 1979-78! Det finns så mycket fint som mammsen har kvar :) är glad att hon har sparat mycket.. Finns massa lådor kvar nere i källaren som jag vill kika i!


SNÖÖÖÖÖÖ!

My lord vad mycket snö det är.. jag vaknade och trodde att det var sol ute men syrran kom in och drog upp persiennerna och då var det ju snöstorm haha :P menmen.. var iaf ute med sötnosen och kul var det för han älskar snö!

Massa fynd!

Det började med att jag inte kunde koncentrera med att plugga så jag bestämde mig för att kolla vad som fanns i flyttlådorna vi har i vårt förråd här hemma. Vart lite sugen på grund av det jag hittade i mammas garderob :) Sen efter 3 lådor så stod vi alla och kolla runt på alla dessa kläder som var gömda.. hahaha.. hittade en del och en massa nya idéer för mig att pyssla med :)
Här är bilder under den tiden vi alla stod och provade på massa gamla kläder :)

Jag provade på pappas gamla jeans :) han kämpade i bakgrunden och kunde inte fatta att han gått upp så mycket i vikt :P

Hahaha kolla på pappa i bakgrunden :P han försökte verkligen!
Jag trodde först att detta var gamla dockkläder men mamma sa sen att det var våra gamla bebis kläder! Dom är ju hur söta och tiny som helst :)
Hittade mina gamla kanin öron från när jag var yngre då vi uppträde när jag gick på balett.. jag kanske var runt 4-5 år!
Slitna hög midje shorts :D
Mammas gamla lång kjolar som jag ska sy om :) hon hade hur många som helst i storlek 36 men dessa fastnade jag för för att de satt högre upp i midjan och kommer se super söta ut när jag kortat till dem!

Ett enkelt vitt linne från armani :P
HÖRS MER IMORGON!
PUSS <3

Snart kommer J..

.. och då blir det fika!
Jag var och kollade igenom mammas gamla kläder igår och det var roligt :) hittade en lång klänning med mönster på som jag ska sy om och denna sköna vita kofta jag har på mig på bilden :D
Tröjan är från Forever21 och jeggins från Pacsun!

Soft baked cookies!

I AM SERIOUSLY CRAVING FOR THESE DELICIOUS COOKIES! THEY ARE SOOO DAMN GOOD.. asså allvarligt.. satt och kolla runt på internet sen så ploppa detta upp i huvudet på mig! NOOOOOO! Jag ÄLSKAAAAR dom här kakorna!!!!!
GIVE SOME NOOOOOOW!! GAAAAAAAAH!!
Någon som vet om de kan köpas i Sverige?

-1°c

-1°c ute men det känns ännu kallare! Det är ju skönt med solen och jag har precis kommit hem från en kort promenad till kanalen här i berga. Jag, syrran och Timo var och matade ankorna. OMG vad feta de är :P Syrran sa att de är en gubbe som kommer och matar dem med bröd från en mataffär. Alltså bröd som de inte säljer får denna gubbe och sen så ger han allt till ankorna :D

På bilden är det endast 1/4 av alla ankor som finns. De är sjukt många :P

Idag är det plugg och skola. I KNOW.. har inget liv just nu.. men så är det.. vill verkligen göra bra av mig och få det klart så att jag sedan ska kunna söka vidare. Är det någon som ska göra högskoleprovet förresten? Jag ska göra den nu den 2:a april :) det blir min första gång!
Nu när jag ändå nämner skola så är det Rekryteringbazaren nu på fredag och lördag! Där har man möljighet att träffa olika företag som söker folk och man har även möjlighet att tala direkt med arbetsgivaren! Jag vet inte om jag ska dit än.. måste snygga till mitt CV och så först :) menmen.. får se! Klicka på bilden nedan så kan ni själva kika in på vad som händer då!

Mönster

Hallo, fy vilken lång tråkig dag jag har haft! De mesta av min tid idag har gått till att plugga.. det som är bra är att jag nu kan det som jag ska kunna :D men det blir mer nytt imorgon! Wish me luck!



Först från vänster är från Joy sedan Kookai, London, HM och sista lång klänningen är också från HM!


Behöver sol :P är så himla blek hehe!

Ha en bra kväll!
PUSSPUSS!

ÄNTLIGEN KLAR!

WOOOHUU har pluggat klart nu och är så stolt över mig själv :D hahaha!
Är vrål hungrig så det blir en tidig middag. Kika in senare för då kommer de upp nya bilder på klänningar från garderoben och skor ;P
Puss <3

Jahapp..

..skulle bli tvätt nu på morgonen men mamma tog över och tog hela köret så nu är man ledig på förmiddagen! Så nu blir det frukost och sen plugga matte!
Puss!

Im off to school :)

img_0062 (MMS)

Im off to school :)


Present från mamma <3

Bild på koftan jag fick av mamsen :) från hm!

Lazy day!

Hallo, sorry för att jag inte lagt upp något idag men har inte har ork.. har bara latat mig hela dan! Kände att jag behövde det :)

Så idag har jag typ bara varit hemma.. var ute med Timo på en kort promenad sen så ev sväng förbi centrum för att handla till middan vi hade. Vi år Club Sandwich som är riktigt gott! :D

Hörrni den 29:e mars är det Full Moon kryssning på silja Galaxy! Någon som vill åka med?

Klicka här för att se eventet!

Imorgon kommer en ny vecka och då blir det skola mån,ons och fredag!

Hörs senare u guys
Pusspuss!

En dag på stan! :)

Sitter hemma nu och tittar på filmen "Faster" :)



Hade kul på stan :) vi var runt och tittade på kläder och sen så bytte jag storlek på en kofta jag fick av mamma. Visar bild på den senare. Sen så visste vi inte vart vi skulle fika eftersom vi hade med oss Timo så det blev en fika inne på NK! Har ni några tips på vart man kan fika och ha med sig hund in?

Vi var även förbi Nespresso och så köpte Soph mer kaffekapslar.. de går åt fort här hemma :P

Här är en bild på mig och Timo..vi promenerade runt kungsträdgården.. och kallt var det hahaha.. jag tog en tunnare jacka(SAND) för det brukar alltid bli så varmt när man är in och ut i butiker med en tjock jacka!


Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss

Är på väg in till stan för att träffa lill...

img_0051 (MMS)

Är på väg in till stan för att träffa lillsyrran :)


Happy!! :D

Yoooo :P var så himla trött i morse.. ville inte till skolan men det var bra att jag gjorde för jag fick ett bra omdöme på mitt arbete :) WOHUU! Sen så blev det en långpromenad hem för att jag missade bussen men det var skönt för solen sken och jag blev betydligt piggare :)

Idag är ska jag ta det lugnt här hemma.. kanske blir någon film senare!
Fick en present igår av Sötaste Mihaela (Vän som bor i DC)! Thank u so much :D Vad kan man ge för kul från Sverige? Har ni nå tips?
BTW!
Svar på fråga: Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende i Åkersberga :)

PUSS <3

Bilder från idag!

Halloj, är hemma nu och är helt slut.. har intevarit uppe så tidigt som idag på länge!

Bilder från idag:


William :)


På jobbet!


Var hemma en snabbis och sen iväg till Jocelyn :)

Sitter och har rast på jobbet :) slutar 15...

img_0043 (MMS)

Sitter och har rast på jobbet :) slutar 15 idag och ska jag nog hem till J! Hörs lite senare! Puss <3


2/2

Ny dag och ska nog ut på en promenad sen plugga :) hahaha thats about it!
Jag har även matte lektion senare ikväll!
Hörs senare!
Puss <3

B på besök

Hallooo, måste först säga att jag är GRYYYMT mätt.. har ätit så mycket gott idag!! Vi åt rester från igår sen så köpte jag korv med bröd.. hahaha hade ingen aning om vad jag skulle handla så det blev korv och sen godis :) Vi bakade även mini blåbärs pajer.. SUPER GOTT!!

Så idag blev det en tjejdag med massa prat och käk!

Bilder säger mer så varsågod:
Senare mot kvällen så vart alla nog lite sega :P eller väldigt mätta! :)

Under eftermiddan bestämde vi att göra en makeover på lillsyrran och Jj. Jag gjorde makeovern på Jj och hennes önskemål var väldigt solbrun med stora läppar.. HAHAHAHAHAHAHHA
På denna bild hade jag precis börjat med solpudret hahahahahha!!

HAHAHHAHA FAIL.. men vad tycks? hahahahahahha :P Sorry jag lyckades inte vända på bilden. har inte bild på lillsyrran men Berna har det :) Sätt upp en bild på henne babe ;P

Over all så har denna dag varit hur kul som helst :) När tjejerna åkte hem så blev det lite plugg men jag gav snabbt upp.. är alldeles för trött nu för att plugga matte!

Hoppas ni har haft en bra dag även om det varit tråkigt väder idag!

Puss <3

1/2 It´s getting closer :)

Ska strax iväg och hämta upp Berna :) vad vi ska äta till lunch har jag ingen aning om men de få vi se när vi har varit och handlat!

Puss så länge
<3

RSS 2.0