31/4

Min tredje sömnlösa natt! Jag fattar verkligen inte.. jag är trött när jag går och lägger mig men så fort jag försöker så ligger jag bara där.. helt vaken! Jag kunde verkligen inte somna.. så under denna natt så passade jag på och pluggade och läste böcker! Haha jag vart ju riktigt trött av att läsa men jag kunde inte somna.. jag var även runt och gick i lägenheten bara för att men de hjälpte tyvärr inte så ännu en gång så somnade jag säkert runt 6-7 tiden! Var uppe och hörde pappa och syrran åka iväg till jobbet imorse!
Så nu är man vaken och inte gjort så mycket eftersom jag vaknade efter lunch där nångång! Har hunnit städat lite och ska strax sätta mig ner för att plugga igen.
Igår så han jag inte heller blogga för att jag var så seg och trött efter kort sömn igen.. men jag och mina systrar var iaf på en tur hem till Berna som fyllde år igår :D (lillsyrran var tyvärr tvungen att åka hem till hennes kille när vi var påväg så hon kom typ halvvägs :P) Det var super kul med massa god mat och roligt sällskap sen så hade vi även Timo med oss! Det gick bra men han vart så skällig varje gång det plinga på dörren :P vår lilla vakthund!
Hoppas ni söta läsare hade en bra dag igår och idag :))
Puss <3

The girls are here!



Tjejerna kom över till mig för massa tjejsnack och mys :) Hade massa got att äta och mycket att prata om! Söta Hengameh var dock inte här :( men imorgon kanske det blir något! Nu har de dragit hem och jag är så mät! Jag har proppat i mig en stor tallrik till middag och efterrätt sen så när tjejerna kom över vart det massa gott igen. Ni ser på bilden hur mycket det var! ;P Finns inge mer plats för mat!
Tack för en mysig kväll sötisar!


GODNATT PÅ ER ALLA!
PUSSPUSS

Bare minerals

Omg.. igår kväll så kollade in Sephora´s hemsida för att se vad allt skulle kosta om jag skulle köpa det när jag är i DC.. och efter jag räkna ut allt såå LÄÄÄÄÄTT att jag köper allt på min lista! Jag sparar minst en tusenlapp på att köpa allt i USA istället! Bare minerals är ju svindyrt i Sverige. En sån där burk kostan 450kr och i USA kostar det ca 190kr :P sen så vill ha ha krämer och sånt från Clinique! Jag längtar tills jag åker :) Lite mer än en månad kvar!

Bilder från helgen!

Woohuu.. kusin Yvette mailade ett par bilder till mig från helgen då vi kusiner var runt på stan :) THANKS YVETTE!!












Snö?

Riktigt tråkigt att se det snöar.. menmen, inget man kan göra åt saken! Jag ska strax ut med Timo och sen så blir det centrum men mamsen och efter det så blir det lite plugg :) massor att göra idag men de mesta går åt att plugga matte som jag har skjutit upp ett par dagar nu!

I kväll ska vi tjejer träffas(Jag,Ferial,Hengameh och Sahar) vi får se vad vi hittar på! :D
Så vi hörs mer sen!
PUSSPUSS <3



Jersey shore!

Såg första avsnittet på Jersey Shore - Back to the shore igår på tv och ville se mer så nu har man 9 avsnitt att titta på här hemma :D Wohuu.. slipper vänta på att se dem på tv! Så jävla rolig realityserie.. och massa drama! hahaha :P
PUSS

Feeling better :)

Hallo, hur mår ni? Alla var lediga hemma idag och alla syskon vaknade upp vid lunch :P snacka om sovmorgon hahaha.. hade mamsen inte väckt oss och sagt vad klockan var så hade vi nog sovit mycket längre hahaha.. så vid lunch var alla vakna och då vart det en snabb frukost och sen så cyklade jag och lillsyrran iväg till Willys här i berga. Efter det så var vi förbi donken och köpte med mat hem :) Det var faktiskt riktigt gott ;P det var ganska länge sen jag var där och åt!
Nu sitter jag hemma igen och pluggar inför provet på fredag! Jag har bestämt mig sen innan jag anmälde mig på högskoleprovet att jag inte ska plugga så mycket innan utan att bara köra och se hur det går. Jag har nämligen inte gjort det innan så jag vill gärna prova och se hur det ser ut och om det går bra så är det super men det finns ju fler chanser och göra den så vi får se hur det går! Läste i tidningen idag att provet kommer se annorlunda ut efter denna gång så det som vill göra detta prov får sin sista gång nu på lördag! Hade en arbetskamrat som sa att det blir mer matematik på det nya!
Soph på bilden!

Ha en bra dag sötaste :)
PUSS

27/4

Tjaaaba, idag har varit en dag med massa och göra. Jag har nu jobbat, pluggat och varit ute på långpromenad :D Men nu är denna vecka över och det är dags för en ny :) Imorgon kommer Sahar hem!! Det ska blir riktigt kul att få se henne igen och få höra allt som hänt därborta.. men annars så  blir det en ganska tuff vecka för jag har prov både på fredag och lördag! På lördag blir det högskoleprovet och jag hoppas verkligen på att det kommer gå bra! Så PLUGGA PLUGGA PLUGGA blir det för mig ;P Wish me luck! Vad händer i veckan för er då? Något kul måste man hitta på men jag vet inte vad än.. får se vad som dyker upp! :)
Vår goda middag som syrrorna lagade :) Spagetti men köttfärssås och champinjoner sen så tycker jag att avocado är riktigt gott att äta till denna rätt! :D

Ha en bra kväll!
PUSS <3

Bowling, middag och bio!

Halloj, det blev ingen uppdatering igår för när vi kom hem så var jag riktigt trött :) Men bowlingen och middagen igår var riktigt kul! Vi vart två lag som spelade på varsin bana och jag hamnade på 3:e plats! Jag är ingen höjdare på att bowla :P behöver få in tekniken! Klotet går lixom inte åt det hållet jag vill at det ska hahaha.. menmen kul var det iaf! Sen efter buffén vart man ju helt slut för man åt som bara den.. jag proppade i mig mer än vad jag orkade men det var SÅÅ GOTT! ;P
Idag jag åkte jag in till stan för att träffa lillsyrran och kusinerna på Eskilstuna och Nyköping. Vi var och åt, tittade runt i butiker sen så blev det bio. Vi var och såg filmen "I am number four". Den var ganska bra och huvudrollen "nr 4" var ju riktigt het hahaha :P Så gå se den vettja! Nu är man hemma och jag ska strax ut med Timo sen så är det sovdags för mig för imorgon bitti så blir det jobb!
GLÖM INTE VRIDA FRAM TIDEN 1 TIMME :)



Har tyvärr inga bilder.. har varit så dålig på sistone men jag ska försöka lägga upp bilderna från helgen så fort jag får dem av de som tagit bilder!

Hörs senare!
Puss

PUSS!



Denna dag känns lite bättre men jag missade skolan idag.. menmen.. ska iväg och fixa lite saker i centrum men syster! :)
Ha en bra dag!
Puss

TIMO <3

Världens finaste! :D SÅÅ SÖÖT!!


Skattepengar!

Hallo, hur mår ni? Själv så mår man sådär.. ärret är nu bättre men jag har ätit något som jag inte ska och har fått utslag på hela kroppen som kliar :( SUCK! När jag mår som jag gör nu så tappar jag verkligen motivationen till allt! Det känns som om det aldrig bättre :( jag försöker så gott jag kan men fy vad jobbigt det är! På tal om ärret så har jag äntligen fått tag på min läkare som har opererat på mitt ärr. Vi har nu bokat en tid där jag kanske ska få operera igen för att snygga till det.. jag får se om det blir av! Jag är så rädd för smärtan som jag fick uppleva under första gången så vi får se om jag vågar! Men titta på den får hon göra :P får se vad det blir, jag har inte bestämt mig än!
Jag ska snart försöka sätta mig ner och plugga inför lektionen i morgon. Men i morgon längtar jag faktiskt till för att då ska vi fira lilsyrrans födelsedag och då blir det bowling på Marion´s Gastro sen middag på PONG.
BTW har ni fått hem skattepapperna än? Det har jag :D skönt att få tillbaka lite pengar nu till sommaren!
Hörs mer sen!
PUSS

Jag vill ha!



Jag hittade denna söta klänning på ASOS! Jag vill ha den vita :)

Slept to long!

Herregud, när jag vaknade till idag så trodde jag att klockan var hur tidig som helst men när jag väl kollade så var klockan 11.30.. shiiieeet :P har nu sovit bort typ halva dan känns det som! Duschen och frukosten är nu klar och jag ska ut på promenad med syrran och Timo!

Hörs sen!
PUSSPUSS

Tequila baby :P

Halloooj, haft en ganska bra dag idag och nu är man ganska trött! Jag var och träffade tjejerna nu på kvällen och hade mys! Vi var ute på en lång promenad vilket var jätte skönt! Men innan det så var jag hemma och hade fullt upp med att bygga ihop en byrå men syrrorna och sen slänga en massa saker som vi inte behövde. Det är alltid kul att få lite nytt i lägenheten och jag hoppas att vi snart kan få nya fina väggar innan sommaren. Våra tapeter är så EXTREMT fula :P för er som har sett dem så vet ni hahaha!
Fick en kul present utav Hengameh som nyligen har kommit hem från Mexico :D
Tequila med en söt sombrero på :P Tack sweetie! <3
Ha en bra kväll!!
PUSS <3

SOPH <3


WOOHUUUU IDAG ÄR DET SOPHIE´S 21ÅRS DAG!! HAPPY FREAKING BIRTHDAY SIS! <3<3<3
På fredag så firar vi och det kommer bli super!!

I LAAAB YOU!
PUSS

20/3 Feliz cumpleaños Vani <3

Heej söta, sitter hemma och känner mig riktigt lat just nu :P Igår blev det ingen uppdatering efter IKEA för jag var så trött! Vi köpte NÄSTAN allt på min lista sen så blev det i och för sig en massa annat också. Det blev en ny lampa in till köket, kuddar, kuddfodral, datastol, skolådor, korgar, tavlor, byrå och glas. Jag kan ha missat något men det blev en del iaf.. som tur så var syrrans killes pappa snäll och körde hem oss men allt! TACK!! Vi var helt slut men det var så skönt att vi fick skjuts för att om vi hade åkt kommunalt så hade det nog tagit oss 1,5 timme :P haha


Men idag var det jobb på morgonen och jag var helt slut när jag vaknade.. ville inte upp och snoozade alldeles för många gånger men jag hann fram i tid ;P Sen så nu till kvällen vart det mysig middag med familjen och sen så fick Soph öppna sin present tidigare från mig och mamsen :)
Hon fick en byxdress :)

Nya Daim glassen.. riktigt god!! :D
IDAG ÄR DET DENNA VANINA´S BDAY!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTASTE!
BEEESOOOOOS <3

IKEA

Ska iväg till IKEA men lilsyrran och hennes kille nu :D har en lista med massa som ska köpas! Hoppas jag hittar allt!

Hörs senare ikväll!
PUSS

Kall dag!

Blåser så kallt ute idag.. :( och sen så är det ingen sol heller! Ingen kul dag idag men jag har varit ute på långpromenad med Ferial och Timo och det var skönt! Blev bara lite kallt om ansiktet!

Är bara hemma nu och har små städat lite och ska nog göra lunch strax :) ja juuste jag var även hos läkaren imorse igen för att kolla ärret.. de ser lite bättre ut men jag måste tillbaka igen på måndag! Det var skönt att jag var uppe tidigt idag för jag hann med läkarbesök, promenad och städning innan klockan ens vart 12 :D

Idag blir det nog en väldigt lugn dag! Har inget speciellt planerat men ska försöka plugga.. har verkligen ingen lust så vi får se haha ;P
PUSS

Tas 3 gånger/dag i 10dagar!



FYYFAAAAAAAN!!! Jag var precis förbi hos husläkarn och jag ska ÄNNU EN JÄKLA GÅNG gå penicillin. Mitt ärr vägrar att läka helt och hållet :( det blir lixom precis bra sen så vänder det snabbt tillbaka till att bli dåligt! Det är jätte tråkigt!!!
Jag försöker vara positiv och att det ska blir bättre men det blir inte det :( USCH!!!
Jag hoppas det blir bättre denna gång!
Blä,blä, blääääääääääää.. kan inte göra något åt saken..får vänta och se helt enkelt.. men vill ni veta något positivt?


Biljetten är köpt och jag åker iväg till USA 4 MAJ!! Jag är borta en vecka och det ska bli så himla kul!!
Det kommer att bli en riktig party vecka för både min och en väns bday ska firas och sen så blir det bröllopet som jag ska på! Något att längta till iaf :)


PUSS <3

17/3

Hallo, här kommer bilder på lite nytt i garderoben :)
Mörklila bikini från VS
Två söta klänningar från forever21
Och mina nya svarta klackar!!
Pusspuss

Paketet är hemma! :D

Vi chansade med att kolla om det hade kommit fram nu på ica här i centrum och JAAAA det hade det :) Så nu har jag tittat igenom allt jag köpt och jag är SUPER NÖJD! Skorna är grymt höga och sexiga!

Kika in senare för då kommer bilder upp på det har jag fått :)
PUSS!

Paketet har kommit fram!

WOHUUU paketet med bikinisarna och kläder jag har beställt har kommit fram :D Tråkigt nog så hade syrran tagit själva lappen och trodde det var hennes så det var försent för mig och hämta upp den sen så skickade hon även den vidare till centrum för att det ska vara närmare.. kan nu inte hämta den förens imorgon! :( Så imorgon ska jag hämta upp dem och jag hoppas alla blir nöjda med det de har valt!
Ikväll blir det skola och istället för att ta bussen så blir det cykel :)
Hörs mer sen!
PUSS

Off to work! :)

Im off to work!

Blå jeggings från Pacsun, kofta från Primark, väska från Marzio, halsduk från Sonia Rykiel(H&M) och det blir en lite tunnare jacka i svart idag från SAND!

Save the date :)

Hej, glömde visa att jag fick hem denna i ett brev igår :)
Det är inte den riktiga inbjudan utan mer som att tala om när bröllopet blir av så att man vet längre i förväg och är ledig denna dag för dem! De gjorde den i en magnet form.. så nu sitter den på kylskåpet :D
Idag jobbar jag kväll och ska börja gå strax vid 14!
PUSS <3

The date is set :)

Resan blir nog 4/5 - 11/5! Vet nog helt säkert i slutet av denna månad ;)

HAPPY BIRTHDAY SWEETIE!




14/3

Hallo, det har varit en låång dag men jag har nu jobbat, gjort sushi och pluggat :) Sushin blev lyckad men vi orkade inte äta upp allt..WOHUUU! Jag vet att jag skrev att det skulle göras igår men vi ångrade oss för mamsen hade redan förberett att göra middan när vi hade köpt hem allt. Menmen.. imorgon så var det faktiskt tänkt att jag, lilsyrran och hennes kille skulle iväg till Ikea men det blev också ändrat.. :P Jag tog ett kvällspass istället.. behöver spara ihop mer för resan i maj :D så Ikea blir det nog nu på söndag istället!
Måste även berätta att sööötaste Sahar kommer hem nu i slutet av mars.. :D Vet inte hur länge hon är här men JAAAA hon kommer hem :) I MISS YOOOU! Ska bli så kul!!!

Bild på min och lillsyrrans sushi :P YUMMI!
Ha en bra kväll :D
PUSSPUSS <3

Jobba!

Ska strax iväg till jobbet i ännu en tråkig dag :( sjukt tråkigt och jag blir ännu tröttare av det här! Piggnar nog till när jag får känna av kylan när jag cyklar. Men sol blir det nog under veckan!! Hoppas, hoppas, hoppas!!
Hörs senare idag!
PUSS!

Tråkig dag!



Usch för det tråkiga vädret idag! Sitter hemma nu efter att ha varit ute och cyklat med lilsyrran. Vi var ute och handlade borta vid Willys här i berga. Det är så skööönt att kunna cykla nu.. har tyvärr inte vågar cykla något under vinter för jag är så rädd för att ramla av :P men nu går det super! Jag känner verkligen att det är dags att börja köra igång med träningen på riktigt och jag vill träna upp mig lite inför Vår ruset som jag ska vara med i! Min kondition är absolut inte på top och jag vill börja springa ute nu för att bli bättre!
Men iaf... idag blir det tvätt och plugg för min del :) sen så ska jag och mina systrar göra sushi till middag.. det var så länge sen vi gjorde det senast så det ska bli spännande att få se hur det blir och hur det smakar ;P
Vår Ruset står för friskvård och glädje. Det handlar om att springa, jogga, lunka eller promenera 5 km i din egen takt. Detta är inte en tävling, utan en fest för tjejer i alla åldrar



Hörs mer sen.. ha en bra dag!
PUSS

Stupid headache

Har ingen ork att blogga idag! Har huvudvärk och ska strax sova!

Hörs när jag mår lite bättre!




Puss

Petite France

Imorse så vart det en tur in till stan för att äta Petite France grymt goda macaroons! :D Jag har verkligen varit så sugen på att äta vanilj macaroon så idag blev det av men tyvärr så blev det bara jag och J! Mamma ångrade sig och stannade hemma och lilsyrran var för trött :P Men vi hade mys iaf! Vi bestämde oss för att droppa förbi J:s nära vän Joel som bor ett stenkast från konditoriet! Och OMG vilken fin lägenhet han bor i.. såå avundsjuk!! De har en grym utsikt mot vattnet och de bor precis framför Mälar Paviljongen där jag vill prova på att äta! Nån som vill med?

Sen åkte vi vidare och var förbi Gallerian och åt lunch! Så det var en ganska snabb resa fram och tillbaka för att äta hahaha!




Erkänn att det ser gott ut med att bara titta på bilderna? Man blir inte besviken av att prova deras goda bakelser!
Här är några bilder på lägenheten!





PUSS FRÅN TRÖTTER!


Ny dag men fortfarande trött :(

Hej sötaste, sorry men jag vet inte vad det är med mig men jag är SÅ TRÖTT!!! Har i och för sig inte hunnit vila ut riktigt men imorgon så jobbar jag kväll och då ska jag fanimej sova ut ;P om de nu går!
Så nu är det dags för ett längre inlägg eftersom jag har varit så tråkig på senaste tiden! SORRY U GUYS!

Nu i måndags så bestämde jag mig för att rensa ännu en gång i vår garderob och denna gång sim man faktist skillnad för jag blev av med var 3 hela STORA påsar men kläder :) Nu finns det äntligen plats för nya kläder! Vår garderob(min och lilsyrran) var så full att man bara tryckte in så mycket man kunde och sen stänga så fort man kunde för annars ramlar det ut!! Jag kände verkligen att det behövdes men fan vad det tog tid.. det var svårt att bestämma sig om vad som skulle slängas och ges bort men det blev mer att om jag kände mig osäker så var det inget att ha kvar!

Önskar verkligen att vi hade en walkincloset! Jag vill ha plats för att kunna hänga upp allt i galgor så det ser snyggt ut!
Kläder som nu är borta ska nog skickas iväg till pinas så småningom eller så slängs de nog!
Jag loooovar att det kommer mer inlägg idag så kika in senare :-*
PUSS!

TRÖTTER!

Jag är trött,trött och trött! Jobbet idag var inge vidare :( så nu är jag hemma och är bara trött! J kom med mig hem för fika men jag vart inte nå piggare av kaffet! Ska gå och vila nån timme nu!
PUSS!

Koh Phangan

Är helt slut nu.. Jag och Berna var runt överallt på stan! Sen så hamnade vi på Koh Phangan och åt god mat till middag! JAG ÄR SÅÅ MÄTT OCH BELÅTEN! :) Hade även en riktigt god Wiener semla på ett fik innan vi drog vidare runt på stan :D Super mysigt men nu är hela kroppen trött och jag ska nu gå och lägga mig för imorgon bitti står det jobb på schemat!
Tog några bilder men jag lägger upp dem imorrn.. orkar inte nu!
GODNATT! <3

In till stan :)

Ska in till stan om en stund för att träffa Berna! Vi ska runt på stan och busa ;P nu blir det MANGO! YUMMIE!!
SHIIEEET im PALE!

Jag vill ha sommar!

SOMMAR 2010


Saknar värme och att kunna gå i lätta och sköna skor! Fastän jag hatar fötter så är det alltid roligt att måla tårna i roliga färger och visa upp dom :P Bilder är tagen hemma hos J när jag kom förbi nån dag för att sola och dricka champange! Riktigt härliga dagar! Ett MÅSTE till sommaren igen :D

Online shoppin = new jumpsuit!

NY VECKA NYA TAG!!! :D Fast idag så händer det inte så mycket :P haha.. har skola senare på kvällen men annars så har jag inte speciellt planerat! Det blir iaf Petite France i veckan.. har varit så sugen på vanilj macaroons. Lilsyrran och mamma ska även med! :)

BTW.. jag klickade hem denna jumpsuit igår från H&M:

Den kostade 149:- den finns även i en mönstrad variant! Samtidigt som jag klickade hem denna och kollade runt så hittade jag även billiga flygbiljetter till USA.. de ligger på ca 4000-4200kr! JAG VILL ÅKA NU!! :)

Vi hörs senare.. ska titta på Glee nu ;P
PUSS

Söndag 6/3

Hallo, är nu hemma och är ganska slut efter att ha jobbat idag! Så det blir nog bara vila och film för mig i kväll :)
Igår var jag däremot hemma hos hemma hos Camilla på hennes surprise party och där bjöds det på massa gott och roligt sällskap! Vi var hemma super tidigt eftersom både jag och syrran jobbade i morse och eftersom jag inte hade med någon kamera med mig så kan ni kika in på syrran´s blogg!
PUSS!

Change of plans

Istället för att ta de lungt hemma i kväll så ska jag strax iväg och ha lite kul! ;)
Hörs sen!
PUSS <3

Mindre än 2 månader kvar!

Solen skiner och det är så jäkla skönt! :D Sorry för en dålig uppdatering men igår var det fullt upp med bakning och mys!
Vi bakade goda vaniljbullar som lille William hade med sig hem igår och sen så vart det bara och köra igång med maten till middan :) tiden gick förbi så fort igår kväll! Till middag blev det hemgjorda hamburgare sen så kollade vi på filmerna SWAT och Gullivers resor!
Båda filmerna var helt ok men jag såg aldrig klart Gullivers resor.. var helt slut så jag var i säng först av alla :P men idag är det en ny dag och vi får se vad som händer :)
Jag kom och tänka på att det inte är så lång kvar till jag reser bort igen :) det börjar närma sig! Ska bli så kul att få uppleva att riktigt amerikansk bröllop!! I CAN`T WAIT!

Hörs mer senare!
Hoppas ni har en bra dag!
PUSS <3

Trötter!

Går och lägger mig strax! Imorgon bli det lunch med J och William :) Ska baka bullar här hemma med honom!

HÖRS MER IMORGON!
NATTINATTI

PUSS <3

VILL HA!


Höganäs

Halloo, im back home :) Måste bara säga att jag rekommenderar Gustavsbergs porslins fabrik för er som vill hitta lite finare porslin till lägre priser! Vi var även förbi på Iittala´s Outlet där de har flera varumärken och där hittade fina plommon färgade skålar från Höganäs,
stekpanna och lite nya redskap till köket :D Allt jag köpte gick på ca 800kr och för helpris skulle de nog kosta över 2500kr!


¨
IITTALA OUTLET:
PÅVÄG HEM INNAN JAG OCH WILLIAM SOMNADE HAHA :P




2/3


Sunshine!

Hej, vaknade upp redan vid 8 idag och trodde det var mycket senare! Bestämde mig för att ligga kvar i sängen och kom inte upp förens 10 hahaha :P somnade inte om men det var bara så skönt och ligga och inte göra nånting! Det var SÅÅÅ SKÖNT ATT KOMMA UT för SOLEN SKINER! Jag var ute med syster, mamma och Timo på långpromenad! Riktigt skönt!

Idag är jag ledig och ska inte göra något speciellt.. sitter hemma nu och tittar på Glee´s första säsong :P har fastnat för serien nu! Men imorgon så ska jag iväg med J och Nomi till Gustavsbergs Porslinfabrik och kolla runt :) får se vad man hittar där.. jag HOPPAS på att de säljer märket Mateus! ÄLSKAR deras fina tallrikar och skålar, vill ha allt därifrån till köket när jag skaffar mitt eget boende :P

Vi hörs mer sen!
PUSS <3

Jobb, handla och nu är man hemma :P

Hej, är nu hemma efter en arbetsdag och en tur till centrum! Mina fötter är helt slut efter all jobb idag men det gick iaf bra :)
Så nu blir det fika med kaffe och kakor :D
Nu är jag ledig ända fram till på söndag :D vet inte riktigt var som händer ännu men något kul blir det iaf!! :D
PUSS <3

RSS 2.0