Just nu... ligger jag och solar hos J :-)

img_9691 (MMS)

Just nu... ligger jag och solar hos J :-)


Barbeque

Dagen har spenderats hemma hos J med hennes familj, Sahar, syrran och Timo. Innan vi drog dit var vi förbi centrum och handla massa mat och dricka till grillningen. Det blev kött,kyckling,hamburgare och korv.. sjukt mycket mat :p det vart riktigt gott! Vi marinerade kötten innan och så satt vi solen och hade mys innan vi började grilla.
Nu ska jag titta på lite serier om jag nu lyckas hitta de avsnitt jag vill se. Juste "Pretty little liars" ska börja visas på tv i Sverige nu :P

HOPPAS NI HAFT EN UNDERBAR DAG! <3
PUSS

Just nu.. ett glas vit vin med choklad :-)

img_2801 (MMS)

Just nu.. ett glas vit vin med choklad :-)


Thank you for making that choice!

Hej på er!
Jag vet att jag varit borta länge men förra veckan var ingen bra vecka.. av personliga skäl så är detta inget jag vill berätta! Jag har däremot även haft en bra vecka för att tjejerna har varit där :) NI ÄR UNDRBARA VÄNNER! Vet inte vad jag skulle göra utan er <3 FERIAL, HENGAMEH OCH SAHAR <3

Här kommer lite bilder:

Hengameh fick låna hennes brors bil och då bestämde vi oss tjejer för att åka runt och hitta på något. Det blev massa ätande och sittande ute i solen :) och sen så slutade det men en sen god middag hemma hos Sahar! Man var ju sjukt mätt hela den dan! Man blir lite avis.. vill ju också ha körkort :P


Timo <3 ute och cyklar med mig!



I helgen så hade vi kusiner över för att fira midsommar :) På bilden så var vi på väg ner med hissen för att gå och leka i parken!







Så nu är jag tillbaka i bloggen :) Vi får höras mer sen för jag ska strax ut med Timo och sen iväg till jobbet :)

Ha en bra dag!
PUUUUUSS <3

......


Timo sitter på sin söta rumpa och väntar p...

img_0601 (MMS)

Timo sitter på sin söta rumpa och väntar på mat hahahha


Bilder från Triplets bday party!

Hade sjukt kul igår och det var roligt att få träffa alla :)


Sötaste Sahar är hemma i Sverige :-) and i...

img_8141 (MMS)

Sötaste Sahar är hemma i Sverige :-) and i got some yummi sweets! Tack babe <3


Off to the party!


30års kalas!

Hej, hur mår ni? Själv så mår man helt ok.. lite bättre tidigare innan iaf :-) ikväll så ska jag och familjen iväg på 30-års kalas idag :-) wooohuuu våra kusiner fyllde år igår och idag blide party!!
Just nu så segar jag framför tv:n.. har hunnit duscha och så men nu vart man seg igen haha. Men jag ska se till att jag lägger upp en outfit bild innan vi drar iväg!
Hörs senare!! Pusspuss

Vill ha!

TOPSHOP

Onsdag 15/6

Halloj, idag är det min tredje lediga dag men imorgon blir det jobb! Jag har bara slappat och tagit det lugnt hemma.. vaknade rätt så sent för jag sov dåligt i natt men jag har varit ute i regnet iaf.. eller jag var väl ute när det hade slutat :) skönt att vi äntligen har fått lite regn nu när det varit så torrt och jag hoppas det varma solen kommer tillbaka nu!


Men som sagt så jobbar jag i morgon bitti så jag ska väl gå och lägga mig om en stund :)

Jag och Lora på bilden. Jag lånade syrran jumbo solglasögon ;P
Jag köpte en vatten spray som jag nu ska testa. Den har en antioxiderande, lugnande och mjukgörande effekt på huden! Försökte hitta en sån här liten version innan jag skulle iväg på mitt flyg till DC för jag blir så torr om huden när jag åker flygplan. Men nu har jag hittat och ska testa här hemma :) får se om det funkar!

Godisförbud

Jag började nu idag.. jag får se hur länge jag klarar mig men jag ska försöka så gott jag kan.. haha jag är en riktig gottegris och har alltid nå typ av sött och gott hemma. Men nu är det SLUT PÅ DET! :D

Wedding pics!


Nytt i garderoben!

Hej söta ni! Sorry för den dåliga uppdateringen men har inte haft någon lust :( ska försöka vara lite bättre nu! Idag så har jag och syrran haft en lugn dag med film och massa god mat. Det var planerat att det skulle bli tvätt på eftermiddagen men mamsen hade bokat fel tid så det blir tvätt i morgon istället. Sen till kvällen blev det en riktig god middag.. vi grillade oxfilé.. :D SJUKT GOTT!!!! Vi hade oxfilé hemma hos J igår och vart så sugna på att äta det igen! Btw så såg vi filmen Beastly och The Eagle. Beastly var rätt så bra så jag rekommenderar den men The Eagle var sådär.. tappade lusten efter ett tag så jag missade en del men det jag såg var inget för mig :)
JUSTE.. har fått mer bilder från bröllopet som bröllopsfotografen tog :D Jag lägger upp bilder imorgon!
Jag har velat ha dessa vita shorts med hög midja ett tag nu och passade på nu när de är på rea :D De är från H&M
Filmerna vi har sett:
Hoppas ni har haft en bra dag :) puss på er! <3

Just nu.... smaskas det på detta godingar :-)

img_7817 (MMS)

Just nu.... smaskas det på detta godingar :-)


Marriage proposal

Halloj är hemma efter en lång dag på stan! Är sjukt trött i benen men det var kul att kolla runt!!
Måste bara berätta att när vi var runt och kollade i Gallerian och när vi vände tillbaka för att gå ut så såg vi att en grupp var samlade vid mitten av shopping gallerian. De stod och sjöng en sång men först så såg vi inte till vem de sjöng till och när vi kom närmare så såg vi ett par som stod och höll om varandra medan de sjöng. De var väl nån typ av kör för de sjöng jätte fint men iaf... när de var färdiga så friade han till henne.. det var massa folk som samlades runt om kring och undrade vad som hände men han friade och jag antar att hon sa ja för att vi gick typ vidare efter de sjöng färdigt men det var ett stort jubel och klappande efter vi drog :-)
Menmen.. efter allt gående på stan så drog vi vidare till Grill men tyvärr så var de fullt men då drog vi vidare till en annan restaurang som serverade amerikansk mat! Jag tog grillad lax med bakpotatis som var riktigt god och oh my lord vad mätt jag var haha..
Ska strax sova söta ni för imorgon blir det jobb! GODNATT!!
Puss <3

Mot stan!

img_0661 (MMS)

Mot stan!


10/6 Ut på stan!

Idag blir det en tur in till stan med systrarna och J. Ska spendera lite av skattepengarna och ha en kul tjejdag :) det blir även middag på stan!


Här är bilder på nya plaggen :)

HA EN UNDERBAR DAG!
PUUUUSSSSS

Halloj, är tillbaka hemma nu och tittar på...

img_1566 (MMS)

Halloj, är tillbaka hemma nu och tittar på film med syrran och en vän :-) ni måste prova denna Marabou på bilden. Den är riktigt god! Jag har shoppat lite men jag visar er bilder senare! Puss så länge!


På jobbet! Slutar snart och då ska jag ivä...

img_9841 (MMS)

På jobbet! Slutar snart och då ska jag iväg och göra ett par ärenden :-) hörs mer sen! Puss på er!


Min prins :-p

img_5068 (MMS)

Min prins :-p


Vill ut och resa!

Jag har sån lust till att resa :-( blir galen! Sommaren här är underbar men jag vill komma bort till något nytt. Har suttit och kollar på resor nästan varje dag nu och om jag kunde resa nu så skulle det blir en resa till USA igen och sen vidare till Hawaii!!!! JAAG VILL NUUUUUU!
Tyvärr så blir det jobb under sommaren men jag får se om jag kan klämma in någon resa och om det inte blir av så sticker jag iväg i september!
Har ni några roliga planer i sommar?

6/6

Hej söta!
Idag har jag haft en underbar dag i solen med mina vänner! Vi satt vid en brygga nere vid kanalen här i berga. Vi köpte med oss sushi och lite snacks! Det var ju så sjukt varmt i solen så vi passade på att sola.. inga moln.. bara sol!
MYS och måste göras om snart igen. Imorgon bitti så blir det jobb sen så får jag se vad jag hittar på efter.

Ha en bra kväll!
PUSS

I <3 SUN

Är nu hemma efter att ha jobbat ett par timmar och snart blir det sängdags för jag ska upp 05.00 imorgon! Så jag säger nattinatti nu :D
Bjuder på denna bild som togs igår... lånade syrrans killes jobb väst?! eller vad det nu heter?

PUSS <3

Lovely sunny days!

TJAAABA, det var så sjuuukt mycket folk vid Kungsträdgården igår så vi gick en runda men satte oss aldrig där och åt. Det var typ omöjligt att hitta plats och sitta så efter rundan så drog vi vidare och shoppade lite sen så blev det middag på East :) ÅHHH de har så god mat!!! Me LÖÖÖÖÖV :D
MÅSTE BARA SÄGA ATT DET ÄR HELT UNDERBART MED DETTA VÄDER!!!! Tråkigt nog så sov jag verkligen ut idag och vaknade inte upp förens vid 12 tiden haha.. så när jag vaknade vart det direkt in till duschen och sen så har jag varit ute med systrarna och Timo och bara njutit av solen! Jag försöker så lite färg men blir oftast bara röd hahaha :P
Nu på kvällen så passade vi även på att grilla :)
Hoppas ni har haft en underbar dag! PUSS PÅ ER! <3

Restaurangernas dagar!

Ska strax in till stan med syrran och mamma för att käka lite god mat!
Ses där kanske? :D
PUSS

1/6

Bilder från gårdagen:
Jag var och träffade min gamla klasskompis som nu har fått barn och jag har inte träffat henne på jätte länge! Det var riktigt kul att få träffa dig igen gumman :D Hennes underbara son William på bilden :)
Jag köpte hem nya koppar :D
Familjen :)
Vi var på student mottagning igår och det var Lorenz på bilden med sin pappa som tog studenten! GRATTIS LORENZ :D

RSS 2.0