Du är en riktig kämpe! :-))

Det vart en skön lång promenad ute i solen tidigare idag när jag skulle till jobbet :-)
Nu är man hemma igen och gör inget speciellt.. sitter och tittar på tv! Tog bussen hem för jag vågade inte gå hem själv i mörkret haha :-p ni skulle själva förstå om ni visste vägen dit!

Imorgon så blir det träning med Ferial på gymmet innan jobbet! :-)) sen ska jag försöka hinna hämta upp ett paket på posten!

Ps. FERIAL DU ÄR SÅÅÅ JÄVLA BÄST SOM HAR KLARAT AV TENTAN!!! <3

Ha en bra kväll! Pusspuss


31 JANUARI 2012

Hej söta , de känns som om tiden går förbi så jäkla fort. Det är ju februari imorrn :P WOHUUU.. Egypten resan börjar närma sig sig.. åhhh vad jag längtar till värmen :))
Sitter hemma just nu och tar de lugnt.. ska strax iväg till jobbet men jag har inte bestämt mig för om jag ska gå eller ta buss :P sen så händer det inte så mycket mer idag. Vaknade runt 10 tiden och åt en ordentlig frukost och gjorde mig i ordning i en riktigt slö takt :) vilket är riktigt skönt ibland :P menmen.. imorgon så jobbar jag kväll igen och då kanske det blir träning innan jobbet. Det blev ingen träning igår för jag kände mig så lat efter jobbet då jag trodde att jag slutade 14 men vi hade möte vilket gjorde att jag blev riktigt slö efter haha!
Hoppas ni har en bra dag! Hörs mer sen! PUSSPUSS <3

Topshop

Vill ha:

1:a lektionen i polefitness

Har ont lite här och där i kroppen och det lär synas med blåmärken imorgon :-p det var tufft men kul! Fick pröva på lite olika tricks samt pröva en koreografi som vi sen ska kunna. Vi lärde oss en bit idag :-p det är svårt att se sexig ut när det är så mycket att komma ihåg så jag och Vani garva åt oss själva en del för det var helt fel flera gånger! Vani fick även min röv mitt framför ansiktet på henne hahahhaha! Men det blir bättre sen :-p hoppas jag iaf!

 


Bilder från gårdagen :)

Hade riktigt trevligt igår med kusinerna och deras vänner.. det bjöds på god mat och massa skratt :)) Här är ett par bilder:

Happiness :-)

Hej, vaknade upp jätte sent :-p Lora väckte mig och undrade om jag skulle upp snart och då var klockan 13. Så nu i natt fick jag många timmars sömn :-) känns jätte skönt!! Sitter på tåget nu och är på väg till stan. Ska åka till vår kusin som bor vid bagarmossen!

Vi hörs mer sen söta. Hoppas ni har en underbar lördag! Puss <3


27:e januari 2012

Hej, känns så jäkla skönt att helgen äntligen är här och nu är man ledig i två dagar :-D
Idag efter jobbet så drog jag och tränade på gymmet här i berga med två vänner och nu är man hemma och myser med god mat och film! Kan inte bli bättre :-p ska bara ta de lugnt i kväll!

Imorgon ska jag och syrran iväg till vår kusin som fyller år sen så får jag se vad vi hittar på efter :-) vet inte riktigt när vi ska dit än men jag kanske hinner åka och hälsa på vår mormor innan!

Bild: J, William och Timo på stan igår!

Hörs mer imorgon för nu ska jag ha mys :-p
Pusspuss


Marineblue wellies!

Köpte dessa marinblåa gummistövlar på Tom Joules på biblioteksgatan! Butiken ligger snett mittemot Peak Performance! Passa på att kika in i butiken för just nu har de 70% på allt :) Mina kostade 729:- innan och jag fick dem för 218:- :D

Vårruset 2012

Ska köra på vårruset i år igen :-) ni då tjejer?


26 januari 2012

Hallå i stugan :-) har nu jobbat ett par timmar på morgonen och är på väg till Sollentuna för att gå på en Antisimex kurs med syrran och hennes arbetskamrat. Jag och Lora jobbar på samma jobb men olika hus :-)

Tror det håller på fram till 17 sen så åker vi hem :-) är riktigt trött av någon anledning.. känns jobbigt för att jag gick och la mig vid 21 igår just för att jag skulle upp så tidigt!

Köpte ett par nya gummistövlar på stan igår :-D visar bild senare ikväll! Är super nöjd med dem!!

Hörs mer sen söta! Ha en bra dag!! Puss <3


Jeffrey Campbell

Hittade dessa skor på NK. Riktigt coola :-) tyvärr alldeles för dyra för mig haha. De kostade över 2000kr!

Vad tycker ni? Hur mycket kan ni lägga ut för ett par skor?

<3


I´m feeling better and enjoying every moment!

Hej fina, hur mår ni? Själv mår man super fast man han träningsvärk :D träningen igår gick jätte bra..jag var och tränade med 3 vänner så det vart kul! Vi var på gymmet i typ 1,5 timme och körde på med maskinerna.. det vart lite jobbigt för det var fullt med folk med det gick bra ändå. Så idag blir det vila typ.. :P det blir träningen igen på fredag och på söndag är det mitt första poledancing pass .. jag längtaaaar!!! Ska bli så jäkla kul!!
Menmen.. ska snart in till stan för att möta upp Charlie och Timo :) sen så får jag sällskap av J och William som hoppar på tåget vid Täby :)
Jag ska nog ta en tidigare tåg för att hinna kolla runt lite innan jag möter upp min prins.. jag har nämligen varit riktigt sugen på en wienersemla.. för er som inte har testa en sån så GÖÖÖR DE! :P Vill köpa hem de om jag hittar!!

Wienersemla:
Hoppas ni har en underbar dag!
PUSS <3

24 januari 2012

Åhhhh sitter hemma nu och njuter av att jag ska vara ledig imorgon :-)) i kväll blir det träning sen så blir det mys här hemma! Ska försöka titta på de nya avsnitten av alla serier jag följer haha!

Btw så åkte Timo precis iväg med syrrans kille. Timo sover hos dem i Vårberg i kväll :-p saknar honom redan!! Men imorgon så möter jag upp dem på stan och då åker han hem med mig!

Bild: jag ute i kylan på väg hem från jobbet :-)

Nu ska jag bara ta de lugnt och inte göra ett dugg.. bara vila!!
Hörs mer sen.. Pusspuss


ZARA

VILL HA:

23 januari 2012

Sorry sorry sorry för den usla uppdateringen men denna helg har jag haft en del att göra och varit helt slut!

I lördags så jobbade jag på morgonen fram till 15 sen så var det raka vägen hem för att duscha och göra sig i ordning.. fick nämligen besök från Akalla :-p Vanina och Mirre var i berga på kalas sen så kom de över hit :-)) det vart ett gäng här hos mig och vi umgicks och drack.. de tog inte slut där för sen så drog vi ner till en pub här i berga och fortsatte. Därav så vart söndagen inge vidare hahaha.. Så igår var man bakis och skulle jobba.. Jobbade dock kväll så jag fick sova ut, vilket behövdes haha :-p men jobbet gick bra!

Idag jobbar jag kväll igen och imorgon kör jag ett morgon pass.. Och på ONSDAG ÄR JAG LEDIG!!! Ska bli såååå skönt :-))

Bild: Mirre, Vani och jag!

Ska försöka göra bättre med bloggen denna vecka :-)) söta ni är helt underbara som fortfarande klickar in här ! <3 <3 <3

Ha en bra dag! Pusspuss


20 januari 2012

Halloj söta läsare! Tråkigt nog så är det läggdags för mig för imorgon börjar jag 7 på morgonen :-) hoppas ni har en underbar kväll!

Puss


Cookies

Chocolate lovers, testa dessa kakor :-))


Poletraining :D

Jag, Vani och hennes vän Mirjana har nu testat och faan vad kul det var!!!! Det är verkligen en riktig träning och det roliga är att vi bara körde i 30min och mina armar helt döda :-p vi fick pröva på ett par övningar som var svåra men sexiga :-p hon som lär ut var äldre än vad jag trodde men var riktigt jävla grym!!
Rekommenderar verkligen detta ställe om ni vill testa.. Man anmäler sig genom att maila eller ringa och då när man kommer dit så får man testa i 30min. Hon berättar även lite mer hur det började och så vidare.. sen så visar hon lite mer själv av vad man lär sig mer av om man vill fortsätta träna hos dem..SKIT KUL!
Klicka här för att komma till hemsidan!
Bild: haha sorry men det vart inte mer än dessa bilder för vi hade fullt upp med övningarna! Det är jag och Vani på bilderna :-) PUSS

Day off! :D

Hej söta, hade tyvärr inte mycket ork till att blogga igår :P men idag är man ledig och då händer det saker. Jag ska hjälpa mamma och lämna in vår matta i vardagsrummet på kemtvätt sen så ska jag och Timo handla mat och massa gott till honom efter :)) sen så tänkte jag se massa nya avsnitt.. gossip girls, revenge, 90210 och pretty little liars.. hahaha jag vet.. är en riktig serie nörd! Men de är ju bara så jävla bra!! Sen på eftermiddagen så åker jag in till stan och JAG HOPPAS på att FERIAL åker med på träningen idag!! :D Vill verkligen att hon ska med och prova!! Lovar inget men jag ska försöka ta bilder :P Ha en bra dag fina läsare! PUSS <3

Missoni

Beställde hem detta skydd till min iPhone på weskins.com :-))

Är väldigt nöjd. Nu slipper jag mina fula silikon skydd och har detta som man bara sätter på som ett klistermärke! Det kostade mig 149kr.


17 januari 2012

Hej, sitter och tittar på ett avsnitt av Revenge innan jag ska iväg och jobba :-) De är snart klara med hallen och de ser bra ut än så länge!

Ha en bra dag! Puss <3


I DID IT!!!!! :-D

VILLE BARA SÄGA ATT JAG HAR KLARAT MITT PROV OCH ÄR NU KLAR MED KURSEN!!!! NI ANAR INTE HUR GLAD JAG ÄR JUST NU!!!!!!!! WOHUUUUUUUU!!!

16 december 2012

Tjaba, de har nu börjat med hallen :-)) det vart ett stort fail imorse för att jag somnade om precis efter jag och Lora hade plockat bort det sista i hallen innan de skulle komma och jag trodde jag drömde att det ringde på hemtelefonen och att dörren plingade. Sen så vaknade jag till när det plingade igen och då lät det som om det var påriktigt! Det som var fail var att det verkligen ringde på telefonen och de hade plingat hahah.
Det var ju så pinsamt för de såg inte så glada ut så efter jag hade släppt in dem så fixade jag kaffe till dem och gömde mig inne på Loras rum :-p


De bästa!

Finns inge bättre än mina underbara vänner! <3


15 januari 2012

Hej, sitter och vilar men ska strax ner till tvättstugan och hämta det sista :-) hade så jäkla mycket tvätt och det känns så bra att det blev gjort idag!

Det blev tyvärr ingen träning vid lunch för jag vaknade med huvudvärk och ville sova bort den! Mår bättre nu så jag får se vad jag hittar på sen :-) annars så väntar jag och mina föräldrar på Lora så vi kan mumsa på min goda bakning ;-) hade tid medan jag vänta på tvätt så då gjorde jag choklad kaka!! YUMMI!!

Puss <3


Lördag :-)

Heej fina, har haft en härlig dag med långa promenader i detta tråkiga storm väder och sen varit och tränat med min granne :-) känns så jävla bra!! Det gick jätte bra för Timo idag :-) plutten hade dock suttit vid ytterdörren ett bra tag innan han slappande av och följde J runt omkring i deras hus! Men det gick bra och det är jag glad över.. får testa ett par gånger till under längre tid och se :-) Menmen.. så fort jag kom hem så körde jag igång middagen med syrran och vi åt redan vid 17. Jag var så hiiiimla hungrig. Sen så efter maten så satt vi och tittade på 3 avsnitt av Revenge medan jag smaskade på en semla :-D hehe. Den nya serien är väldigt bra och började visas på tv för inte så länge sen! Vi försöker att inte se klart alla avsnitt som redan finns men det att svårt att låta bli hahaha.. men vi tyckte 3 var lagom. Mer avsnitt imorgon ;-) Nu blir det vila för imorgon vid 12 så ska jag och mina fina granne åka och träna igen :-) Ha en bra kväll!!! Pusspusspuss

14 januari 2012

Tjaba, vaknade för en stund sen och ligger fortfarande i sängen :-p ska strax upp och äta! Ringde även precis upp J för jag ska lämna av Timo där ett par timmar med dem för att se hur han reagerar. Jag och Lora har bestämt oss för att börja göra detta om det går typ nångång per vecka! Det här är alltså första gången :-p men det blir nog bra eftersom han känner igen vart han ska! Så medan Timo är hos J så åker jag iväg och tränar med min gamla granne :-)

Bild: min prins <3

Ha en bra lördag söta ni! Hörs mer sen! Puss


Semla <3

Idag åt jag min första semla för detta år :-)) det lär absolut inte bli min sista gång.. cause i loooooove semlor!!


Rise and shine :-)

Älskar när jag har ork till att göra en ordentlig frukost :-) idag blir det såna hårda mackor jag gjorde igår, blåbärs soppa, olika citrusfrukter och en stor latte!

Jag är ledig i tre dagar nu vilket är super skönt för nästa vecka så jobbar jag 6 dagar!

Ska njuta av mina goda frukost nu! Hoppas ni har en bra dag. Hörs mer sen!!
Puss <3


Out in the rain

Efter att ha tvekat flera gånger så har jag nu bestämt mig för att cykla i detta tråkiga regniga väder till jobbet! :-)

Hörs mer sen!
Puss <3


Frukost/lunch

Hårt bröd med keso,avokado och kryddor, blåbärssoppa och mango :-)) kan inte bli bättre


Rubrik?

Jag och storesyrran var runt lite på stan efter vi var och hämtade mina nya glasögon sen så drog vi vidare till Vapiano på Sture :-) mys! Det blev en pasta rätt med oxfilé och ett glas rött! Riktigt god middag!!

Det blir ingen bild på mig med glasögon för just nu så känner jag mig ful i dem hahahha.. :-p men de är väldigt lika de bågar jag hade innan! Sen är styrkan högre.. har tyvärr fått sämre syn :-(

Puss


:-)

Guess what!?

Jooo den 19:e så har jag bokat in ett poledancing pass med Vanina :-D spännande! Funkar det bra och vi tycker om det så ska vi köra ett par gånger till!


11 januari 2012

Hej, hur mår ni? Själv så mår man helt ok :-) ganska trött men fick mer sömn i natt! Jag skrev i förra inlägget att målarna hade tagit fel på dag och då antog jag att jag skulle få träffa målaren på måndag men strax innan jag skulle iväg till jobbet igår så plingade dörren och då drog de två målare, en äldre man och den SNYGGA som mamma och J pratade om. Han var ju sjukt söt hahahaha. Min mamma hade rätt :-p nu har även Lora sett och sagt detsamma.. gå in på hennes blogg och läs vad som hände henne idag LOL!!!

Kom hem för en stund sen och jobbet gick bra idag! :-))
Jag och Lora ska in till stan senare för att hämta ut mina nya glasögon :-D jag hoppas de ser bra ut på mig. Jag hade så svårt att välja för jag tyckte inte något såg bra ut och Lora var med den dan jag skulle välja men allt hon gjorde var typ att garva åt mig för jag passa ju typ inte i några bågar alls :-p menmen.. får se hur det blir sen!

Bild: GRYMT GO CHOKLAD!! Smaskade på chokladen när jag var med Vani och barnen!

Puss så länge <3


10 januari 2012

Hallooj, tyvärr så vart det missförstånd med tid och lägenhet så målarna kommer inte för ens nästa vecka :P Sitter hemma och bara tar det lugnt nu innan jobbet.. ska cykla dit med Timo :) eftersom Lora och jag jobbar på samma ställe nu så ska hon ta med honom hem sen när jag kommer.. sen så tycker jag det är ganska skönt för man får ha med sig hunden till jobbet om det funkar! Jag är så jäkla trött just nu.. hade en dålig natt igen och kunde helt enkelt inte somna.. jag var fortfarande vaken 03.30 och jag gick och la mig vid typ 00.00.. det är så störande när man är trött och verkligen vill sova! Jag hoppas på en bättre sömn i natt för det behövs verkligen! Hoppas ni har en bra dag! PUSS

Just nu..

..det senaste avsnittet av Pretty little liars :-)


9 januari 2012

Wohuuu, blev klar med allt som skulle göras och det känns så jävla bra :-) jag sitter hemma nu och tar en kort paus från pluggandet så jag tänkte passa på och skriva ett inlägg! Jag fick sällskap av J till Täby för att hämta mitt nya leg som vart helt ok :-p hade med mig Timo dit och de gick super. Han var hur lugn som helst!

Nu är det tänkt att jag ska käka middag strax sen så ska jag iväg och träna :-D det blev ingen träning igår så ikväll ska jag köra på så gott det går!

JUUUUUSTE, imorgon så kommer det förbi en kille som ska spackla väggarna i hallen. Enligt mamma och J så ska den unga långa killen vara riktigt snygg hahhaa.. såg aldrig honom då jag var bortrest när han tapetserade de andra rummen så imorgon ska jag få se honom. Hahhahah asså jag dör av garv för båda vart ju helt hype när vi fick samtal av honom! Ska bli så jävla kul att se honom :-p spännande!

Bild: J och Timo på roslagsbanan på vägen hem tidigare idag!


Sexy ruffles ;)

Åhh hur sexiga är inte dessa brudar med bikinisarna de har.. de är från Victorias Secret! Kolla in deras hemsida ;P Jag är sugen på nya bikinisar inför Epygten resan hahaha!

Doing my best to make it better!

Sorry för den dåliga uppdateringen idag men jag har helt enkelt inte haft lust! Vaknade jätte sent och ville nog sova mer men tog mig upp och gjorde mig i ordning. Sen så drog jag och syrran för att käka frukost/lunch på The Public i centrum med vår kusin Vanessa och hennes kille :) maten var helt ok.. jag testade deras hamburgare med pommes och coleslaw :) och inredningen på restaurangen var snygg! Sen efter det så har jag inte gjort så mycket mer.. när vi kom hem så kollade jag klart på filmen Warrior.. ni måste se den.. SJUKT bra film!!! Tårarna bara rann och jag skrek och hejade som en galning hahaha.. var helt inne i filmen :P

Men imorgon är en ny dag och då måste jag ta itu med en del saker som måste bli klart!!! Måste även plugga :) Sen på tisdag börjar jag mitt schema på det nya jobbet :D
Hörs mer imorgon!
PUSS <3

6-7 januari 2012

Hej söta, sitter hemma och är bakis hahaha.. igår kväll med Vani, Camila och små barnen var jätte mysigt. Det var så kul att få träffa de söta flickorna :-p Den yngsta hade jag inte träffat ännu så det var kul.. hon var lite blyg i början men det gick bra sen.. Men iaf.. vi satt och pratade om allt o uppdaterade en massa :-) jag och Vani har ju inte träffats på månader så det var mycket att prata om. Sen så att jag fick träffa barnen var kul för när jag lärde känna Vanina för över 10år sen så var den äldsta (Camila) bara en liten fjut hahhaa.. heelt sjukt att se hur fort tiden har gått och nu är hon snart 15. Menmen.. när barnen somna så vart det en massa vin och ännu mer prat! Så jag kom inte upp imorse för att träffa mamsen och J för att jag var så trött och bakis :-p så jag åkte hem istället när jag hade orken.

Just nu så sitter jag här hemma med familjen och har precis sett klart Real Steel och ska se Warrior nu :-) mys mys mys!!

Här har ni några bilder :-) haha!
Puss


6 januari 2012

Tjaba, ska strax börja gå mot tåget och ska ända bort till Akalla för att träffa Vani och hennes systers barn :-) ska sitta barnvakt med henne och ha myspys!

Igår så var jag ju och träffade Berna och vi hamnade på East och käkade deras goda goooda mat :-p ni måste testa maten om ni inte har gjort det och om ni tycker om sushi så är detta ett ställe jag kan rekommendera!!!! Sov tyvärr dåligt i natt med och det slutade med att jag snoozade allt för länge och fick stressa imorse. Cyklade som en galning till jobbet hahaha :-p men passet gick bra och nu så är man rätt så pigg iaf.. ska bli mys ikväll för det blir film och vin :-)) Och sen massa catching up!

Btw, så börjar NK:s rea imorgon och jag ska möta upp J och mamma där tidigt imorgon :-p får se hur de går men det blir nog bra!

Bild: SPICY MUSSELS på East! Ett måste när man är där och käkar :-)


Boooored

Fixad och klar men ska inte träffa Berna förens 5-6 tiden. Det blir middag med henne..hmm where to eat? :P ska kolla runt lite. Vi kanske kan testa nå nytt ställe :) So what to do now? Borde ta och plugga men jag har varken ork eller lust och då känns det som om de jag gör inte sätter sig i huvudet :P

Sleepless night

Godmorgon :-) vakna upp sent idag för att jag somnade så sent i natt. Tror jag låg vaken fram till 03.. sjukt jobbigt då jag var jätte trött.. jag gick och la mig vid 23 tiden för jag kände mig trött men ta mig fan alltså. Jag låg där vaken och då kör tankarna igång..hatar när jag gör såhär men när jag väl har börjat tänka på saker så är det svårt att sluta. Känner mig absolut inte utvilad :-p hoppas på bättre sömn sen.

Menmen.. träffen med Berna blir lite senare så nu ska jag ta de lugnt och göra mig i ordning lugn takt! :-)

Bild: väldigt trötta jag just nu :-p


Excited :-))

Åhhhh kolla in Berna's blogg.. hon har lagt upp bilder på hotellet vi ska på bo på om 69 dagar! JAG LÄNGTAR VERKLIGEN TILL VÄRMEN NU! Speciellt efter att ha sett de bilderna :-))

Här är hennes blogg:
www.bernadettep.blogg.se

Ligger och tittar på tv just nu.. har varit duktig och pluggat med Ferial idag och imorgon så ska jag in till stan för att träffa Berna!

Puss


Dummer

Åhhhh jag är ju knäpp :-( råkade klippa för långt på Timo's ena klo..började blöda som bara den.. Plutten tjött till så högt att jag trodde jag hade klippt hela klon.. Blääääh.. han ryckte till precis när jag skulle klippa :-( usssch.. tog ett tag innan det slutade blöda men nu ligger han på min säng och vilar.


3 januari :-))

Tjaba :-) igår var verkligen en lazy day.. Hade inge ork till något.. däremot så var jag förbi centrum en sväng och kollade runt på rean.. hittade nya underkläder och bikinidelar för billigt bra pris :-)) sen efter det så har jag nog bara varit ute och gått när det var dags för Timo att gå ut :-p nyårs firandet tog all kraft hahaha.

Idag så var jag och mamma uppe tidigt för att fixa nya leg och pass :-) sjukt mycket folk och vi stog och väntade i typ 40min. Men det gick bra så efter det så gick vi och tog en snabb lunch i Täby centrum och sen så kollade vi runt i ett par butiker innan vi åkte tillbaka hem. Hittade 2 linnen och en långärmad tröja :-)) älskar rean!!

Sitter hemma nu och latar mig igen för sen vid 17 så ska jag iväg och jobba ett kort pass! Håller även på att kollar igenom mina jobb tider nu framöver.. de är så skönt att veta att man har fasta tider nu ett par månader framöver! :-) Imorgon så är man ledig igen och då ska jag försöka plugga.

Hoppas ni har en trevlig dag :-)) puss!!


2 januari 2012

Har mys med min prins :-) vi ligger på soffan och latar oss! Vet inte vad jag ska hitta på idag.. känner att jag inte har ork.

Btw söta, jag fick jobbet så från och med den 10:e så blir det jobb jobb jobb! :-D


Dressed all black

Här har ni bild på min nyårs outfit :) tråkigt nog så höll inte mina lockar hela kvällen så jag satte upp det i en bulle efter ett tag :(
Klänningen är från Nelly, kavaj från H&M, skor från Filippa K(lånade) och sen så hade jag min nya svarta pälsjacka från Zara

1 JANUARI 2012

GAAAAAAAAAAAAH det är 2012 nu.. fatta?! Jag har haft en sjukt rolig kväll med vänner och familj och idag mår man som man förtjänar :P Vi åkte från Eskilstuna vid 14 och där hade de MASSA snö och här i Stockholm får vi massa regn :P menmen.. sitter iaf hemma nu och vilar.. är ledig imorgon så idag är en riktig vilo dag då jag inte orkar göra något!
Här har ni bilder från nyårs firandet :))

RSS 2.0