31 mars 2012

Tjaba, sitter på soffan framför tvn och har fastnat här nu :-p efter jobbet så cyklade jag hem i kylan och byte om en snabbis och sen drog jag vidare till centrum. Köpte hem en massa gott för i kväll blir det film! Vet inte vilken än men syrran har laddat ner ett par nya!

Hoppas ni har en bra lördag! <3 puss


Fail!

Åhhhh vad skrattretande.. min och Ferials plan total failade för att vi gjorde misstag hahaha.. så jag kan tyvärr inte säga vad vi skulle ha gjort. Det blir nog inte av förens på måndag :-p menmen sånt händer men så typiskt när man verkligen har längtat efter att göra det!

Ska strax ut i snö vädret :-( börjar 07!
Hörs mer sen!! Puss


30 mars 2012

ÅHHHH IKVÄLL SÅ HÄNDER DET NÅGOT RIKTIGT KUL :-) ELLER HUR FERIAL? LÄNGTAR TILLS JAG KOMMER HEM FRÅN JOBBET IKVÄLL.. SÅ KIKA IN SENARE SÅ FÅR NI VETA!!!!

Ha en bra dag!



PUSSPUSS



HAPPY BIRTHDAY BERNA!!!

Hoppas du har en underbar dag idag babe!! PUSS <3

Mer Egypten bilder :-)


29 mars 2012

Det vart en rejääääl sovmorgon och det känns så härligt :-D var ute på en promenad med Timo för en stund sen och nu äter jag min frukost och lunch :-)) därefter ska Timo klippas!

PUSS


Sugar daddy

Nytt nagellack från ESSIE


28 mars 2012

Wohuu imorgon är man ledig! Ska bli så skönt :-) var slut efter heldagen på jobbet men vaknade till efter vi var och handlade massa gott nu till kvällen och till frukost imorgon bitti!

Nu blir det mys med familjen! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2249875/images/2012/pic_195944191.jpg" class="image">


27 mars 2012

Är hemma från jobbet nu och ska försöka varva ner inför en lång dag imorrn. Börjar jobba kl 8 och det blir oftast inte många timmars sömn när jag jobbar kväll dan innan!

Hade med mig Timo till jobbet idag vilket gick hyfsat bra.. han vart ganska skällig den sista timmen.. tror han va trött för han gick efter mig hela tiden :-p menmen.. imorrn blir har kvar här hemma med syrran!

Denna vecka blir nog inget mer än jobb :-p tråkigt men min lediga dag på torsdag blir vila.. vet inte när jag ska komma igång med träningen igen men jag känner mig inte speciellt taggad just nu.. Däremot kan långpromenader vara ganska mysigt nu när allt grus är borta :-))

Bild: Brigette, Berna, jag och Javi framför hotellet i Hurghada!


Dvärgpudel

Hur söt är inte denna puppy? Blir tyvärr ingen för alla var tikar :-( men de var ju helt underbara!!


Bilder från den 23/3


Bilder från Egypten

1:a dagen i Hurghada. Hotellet var så himla fint och super mysiga rum :-) vi bodde på botten våningen och hade även en liten ute plats vilket var rikigt mys för vi hade utsikt på resten av hotellet och polen.
1
2:a dagen var vi på en tur runt Hurghada med vår reseguide vilket var super för då vart det lättare att åka runt själva sen efter för att man fick se en del och vi fick massa tips som underlättade :-)

Nytt i garderoben

Linne från Monki 150:-


23-24 mars 2012

Hej fina, har haft en underbar dag i solen med systrarna, mamma och vår kusin Mimmi! Vi var på en shopping runda för Sophies bday present :-) vi andra shoppade också lite! Det finns så mycket man vill ha hela tiden.. hahaha farligt :-p vi var förbi den nya MOOD gallerian som hade en hel del men vi kollade typ bara runt snabbt för att det var så mycket människor. Jag vart även mindre sugen på att titta runt för att Laduree inte har öppnat ännu :-( vet inte när de öppnar heller!

Ikväll blir det mys här hemma.. har inte ork till att gå och göra något.

Gårdagen var kul för att jag fick träffa alla.. det vart middag på PONG med allihopa sen så vart det typ hälften som drog vidare med till fridays för drinkar :-) jag har inte hunnit ladda upp nå bilder från kameran men här har ni bild på Soph och hennes vänner!

Meeenmeen.. imorgon så ska jag och Lora hem till hennes arbetskamrat som föder upp dvärgpudlar. Hon har precis fått en kull som är ett par veckor gamla :-p ska bli kul att få träffa dem!!

Puss


Idag firar vi Sophie <3

Fick gå tidigare från jobbet så nu är jag påväg in till stan för att möta upp Elin sen så drar vi till restaurangen där syrran och alla andra är!! :-D ska bli kul att få träffa alla!! Är så glad att jag fick gå tidigare :-)) WOHUU!!

Hörs nog mer imorrn!! PUSS!!


23 mars 2012

Hej, sitter hemma och ska strax iväg till jobbet. Lyckades tyvärr inte få bort mitt pass men hoppas på att få gå tidigare så att jag ändå hinner dit för att gratta soph och att få träffa släkt och vänner!

Sen så blir det en sväng förbi fridays på sture för att hämta egypten bilderna från Javi :-))

Hoppas ni har en underbar fredag! PUSS <3


Back to reality :-p

Igår kväll så var jag på tjejkväll på NK där de bjöds på musik, mat, dricka och massa roliga erbjudanden. Köpte tyvärr inget för nu ska det sparas till min nästa resa som är i sommar! Men kul hade jag iaf och vart helt kär i en klänning som ställdes ut på NK. Han som designade klänningen heter Fadi El Khoury!!!

Ikväll blir det jobb och detsamma med imorgon kväll! Jag har försökt bli av eller byta morgondagens pass men det har tyvärr inte gått :-( jag har nämligen tagit fel på dag då min lilsyrra ska fira sin födelsedag! Jag vill så gärna vara där imorgon men missar typ det hela eftersom jag slutar så sent! Jag får se om jag kan försöka lösa det idag!


IM BACK!!

ÅHHHH HAR HAFT EN UNDERBAR VECKA MED BERNA, BRIGETTE OCH JAVI :-) Tyvärr så har jag inte så mycket bilder men jag lovar att lägga upp dem så fort jag fått dem från Brigette och Javi!! De var nämligen dem som hade med sig kamerorna överallt! Jag berättar mer om resan när bilderna kommer upp men här får ni en bild på när vi var ute på middag!!

PUSSPUSS <3

12 mars 2012

Hej fina, har haft fullt upp och inte fått så mycket sömn nu över helgen! Jag har spenderat min helg med tjejerna.. Hengi kom hem till Stockholm över helgen :-)) va så kul att få träffa henne för hon har varit borta i NYC ett tag nu och pluggar där! Så det var massa catching up och vi har haft det riktigt mys! Men idag så åkte sötnosen tillbaka till USA och vi hoppas på att få åka dit och träffa henne igen!! ;-)

Idag så kom jag inte upp förens efter då Ferial ringde.. vi bestämdes oss för att åka förbi hennes skola ett ärende sen vidare på stan :-) vi var runt och kollade lite och åt mat sen så åkte vi hem igen :-p idag var verkligen en riktigt seg dag.. en sån dag där jag bara kan ligga och dega.. jag ville sova mer men så blev de inte :-p men allt som skulle bli klart idag blev det och jag har nästan packat klart inför EGYPTEN IMORGON!!!

Btw så var vi förbi ZARA och både jag och Ferial hittade massa vi ville ha :-( bläääh får inte spendera nå pengar för de måste sparas till mina resor i år!! Bilderna är på de skor jag vill ha därifrån:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2249875/images/2012/pic_193642973.jpg" class="image">


4 dagar kvar

Hej, är ledig fram tills jag åker på tisdag vilket är riktigt härligt :-)) igår så var det jobb på morgonen sen så åkte jag in och tränade pole men Vanina. OMG vad läraren vi hade igår var grym.. hon såg så sexig ut när hon skulle visa och det såg så lätt ut.. MÅSTE LÄRA MIG HENNES KOREOGRAFI!! Den var mycket roligare än de andra som vi lärt oss :-p så när jag kom hem så fortsatte jag träna lite mer och öva på de nya tricksen vi fick lära oss. Var helt slut efter och somnade till ordentligt och vaknade inte förens strax efter 10! Idag ska jag umgås med mina underbara tjejer så vi hörs mer sen!!

PUSS <3


7 mars 2012

December resan börjar blir till en verklighet nu. OMG, fast än det är långt kvar så ska vi verkligen åka..sen så är vi jätte många som åker. BERNA, ni är bäst som håller på och fixar allt detta åt oss gäster :-) för er som inte vet så ska Berna gifta sig med hennes kära Patrick i Filippinerna nu i december.

Så just nu så är det planerat att jag och min familj ska åka den 20:e men har inte bestämt ett hem datum än.. vi ska försöka bestämma oss redan ikväll!

Längtar verkligen och hoppas på att mina fina vänner också kan åka så vi kan åka runt och se mitt underbara hemland!!!! <3

Meeeeenmeeen.. Sitter hemma just men ska i väg och jobba kväll om en stund! Jag hoppas på att inte bli sjuk för just nu så går det magsjuka igen :-( skit tråkigt men inget jag göra något åt!!

Höra mer sen! PUSS <3


Look at what is up..

..in my room! ;-p


Berna´s möhippa

Det började med lite poledancing vid fridhemsplan :-)
Sedan drog vi vidare till första bästa bar där Berna fick hennes uppdrag och tog även sin första shot :-p
Vi tjejer fick också uppdrag med det vart bara jag och en till som gjorde våra :-p
Fika paus för det vart ganska kallt att gå runt omkring
Sen så blev det SPA :-) där fanns det en jacuzzi, bastun, massagestol och solarium! Riktigt mys och avslappnande
Sen blev det middag och kariokee på Pong
Sista stoppet var på Fridays där vi dansade och drack en massa :-) ashärligt avslut!!!
HAHAHAHAHAHAHA
HADE EN GRYMT ROLIG DAG :-) Grattis Buuurnie!! <3<3<3 längtar till pinas i december!!! OCH TACK BRIGETTE.. DU PLANERADE OCH FIXADE EN AS GRYM DAG MED ALLIHOPA!!

4 mars 2012

De kommer fler bilder senare idag.. så kika in sen igen :-) är sjukt trött efter gårdagen men ska iväg och träna nu!
Hörs mer sen!
PUSS <3

Vilka klackar?

Har svårt att bestämma vilka klackar jag ska ha på mig!! Har hittat ett oanvänt par som jag ska sälja.. lägger upp dem senare :-)


11 days left ;-)

Tja, sitter hemma och latar mig :-p jobbade ett morgonpass och när jag kom hem så försvann all energi! Orkar inget men måste strax ut med Timo och sen så måste jag göra lite ärenden på centrum :-)) denna vecka har bara rullat förbi vilket är skönt för snart åker vi! Haha nämner det typ varje gång men sååå mycket längtar jag faktiskt!!

Ikväll blir det vila inför helgen.. de blir ingen poletraining för mig ikväll utan jag ska köra på ett dubbelpass nu på söndag istället.

Hörs mer sen.. nu blir det en powernap innan jag beger mig ut i solen :-) puss!


RSS 2.0