Bilder.

Födelsedags presenter från kusiner och vänner. TACK SÅ JÄTTE MYCKET :-D
Fick denna stickade tröjan av mami igår. LOVE <3 MONKI för 400:-

VALBORG

Valborg idag och inge regn :-)) super härligt! Vädret idag var ju helt underbart.. och jackan kunde man skippa! Hoppas att vädret håller sig till sol och att de blir varmare :-)

Är på jobbet just nu och sen så får jag sällskap med Lora hem. Ska hem och sen ta det lugnt idag.. De blir ett lugnt Valborgs firande :-p vad har ni för planer?

Kika in senare för då lägger jag upp bilder på presenter och shoppingen igår!!

PUSS <3


29 april 2012

Ligger i Loras säg och tittar på tv just nu. Är fortfarande trött och har huvudvärk :-( men kul har de varit idag. Vi var uppe innan lunch och gjorde oss i ordning för att åka till IKEA :-) köpte lite små saker och lite nytt till jobbet. Sen så drog vi vidare till Skärholmen centrum för mat och lite shopping. Kan visa bild på vad jag fick sen!

Nu blir det vila tills huvudvärken försvinner!!
Hörs mer sen!! PUSS <3


Missoni

Har ett nytt missoni mönster på mobilen. Vad tycks? Berna fick mitt gamla som fortfarande gick att använda :-) klister var fortfarande bra! De finns att göra på www.weskins.se


Bilder från mitt bday firande :-)


27 april 2012

Hej, jag bestämde mig igår för att inte gå på Marc by Marc Jacobs outleten för att jag har en del att göra innan jobbet :-) plus att Lora åkte så sjukt tidigt! Men asså priserna :-o de billigaste på 60kr och dyraste på 1200kr!?! Stört billigt!!! Så om du har chansen så ÅK DIT OCH FYNDA!!

Måste ut med Timo nu :-)

Här har ni lite bilder från här om dagen då Soph och Charlie var här!

PUSS


NATTINATTI

Tjabaaa :-) är sjukt trött och ska gå och lägga mig så fort jag och Timo har varit på sista promenaden! Imorgon blir det jobb igen.. jag ska försöka hinna med lite bakning innan jag ska iväg imorrn :-) ska göra cupcakes till på lördag!

Bild: nagellack från ESSIE och den heter "navigate her". Är helt fast för just detta nagelacks märke för de har annorlunda namn och fina färger :-) gillar även den enkla flaskan. Denna köpte lors med sig hem.. fin va?

Hoppas ni haft en bra dag! PUSS <3


26 april 2012

HAPPY BIRTHDAY TIMO <3 idag fyller min prins 3 år :-))

Bild: Timo ville inte upp imorse så jag passade på att ta en bild på honom! Trötter!

Idag blir det jobb sen så ska jag hem för att förberedda lite inför lördag! PUSS <3


24 april 2012

Just nu: på väg till jobbet.


Lapiz of luxury

Från ESSIE


Nordstrom

Hittade dessa söta enkla halsband på Nordstrom. :-) Visst är dem fina? Jag kan inte låta bli att kolla online men mitt sug för att shoppa blir bara värre hahaha.. längtar så enormt mycket inför NY resan!

GODNATT :-)


22 april 2012

Halloj, nu är helgen snart över och de känns ganska skönt för imorgon så är man ledig :-) jobbet gick bra förutom att min matlagning inte vart som jag hade tänkt.. Hahaha ferial och Berna, jag failade med min slottstek!

Efter jobbet så vart det Skype med Sahar! ÄNTLIGEN!!! Jag och Sahar har inte pratat på evigheter. Jag loggade in precis innan jag slutade och de är inte ofta vi är online samtidig så jag passade på att ringa när jag såg att hon var online så de slutade med över en timmes prat om typ allt vi missat med varandra!! SAKNAR DIG GUMMAN! Vart helt slut efter så jag somnade gott i över en timme och vaknade med ny energi nu till kvällen haha. Ännu en sömnlös natt kanske?

Har ännu inga planer för morgondagen men sova ut ska jag allt nog göra! ;-p
Hoppas ni läsare har en bra dag! PUSS!!

Ps. idag är det 60 dagar kvar till New York!!! <3

 


Behöver sömn!!

Klockan är strax 00.00 och jag ligger fortfarande vaken!! Om jag har ångest..ehhm joo lite just nu för att jag har satt larmet på 05.30 för att jag ska upp och jobba! Är pigg och känner att jag inte kommer att somna på ett tag!


Puppy love

Mitt hjärta smälter varje gång jag ser denna bebis bild på Timo! Sötaste puppyn ever!! Och de är så gulligt att mamma har satt honom i sitt knä som om hon håller i en människo bebis :-p

 


Fredags mys!

Haft en mys kväll med Berna och Ferial här hemma. Det blev lax med rostad potatis och sallad. Sen till efterrätt blev det mini blåbärspajer med vaniljvisp! Jag är såååå mätt och belåten just nu. Senare på kvällen som kom även Lora hem med massa gott så nu har man även fått i sig en massa godis! Idag har varit en bra dag fast än den började lite segt :-)

Nu blir det att lata framför tv och bara slappa :-p ha en bra kväll!! PUSS <3


Ralph Lauren for...

..the pup
De kostar mellan 35-40 dollar. Skit söta ju :-P

Sleepless night

Blööööh sov så dåligt :-( men nu är jag uppe och tar det lugnt! Berna kommer över hit idag och vad vi ska göra vet jag inte än haha! Får se när hon kommer :-p

Hörs mer sen! PUSS


19 april 2012

Ville bara skriva ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till jobbet. Jag sov igår natt men det var pågrund av att jag tog en insomningstablett. Ska testa och se hur det är ikväll om jag inte tar en! Helgen börjar närma sig och jag jobbar :-( hade velat vara ledig för att fira en av mina kusiner som fyller år i Eskilstuna men tyvärr :-( jag hoppas på att han kommer hit nästa helg för då blir det firande igen!!
Menmen.. jobb ikväll sen så är man ledig imorrn och då ska jag försöka ta mig till gymmet :-P jag har ingen lust men jag måste komma igång!
Aja nu måste jag börja röra på mig!! Hörs mer sen!!
HA EN BRA DAG! PUSS <3

18 april 2012

Ligger i sängen och degar och väntar på att tiden ska gå så jag kan ta ut min prins på sista kvällspromenden :-p det går riktigt jäkla segt nu kan jag säga!
Sen så känner jag mig trött och vill sova men när lamporna släcks så lär jag bara ligga vaken som jag typ har gjort de senaste dagarna. Jag har så svårt att somna och när jag väl gör det så är det morgon! Och dååå så är hela dan förstörd för jag känner mig så seg och slö! Så denna lediga dag har varit riktigt tråkig för jag har inte haft ork!

Jag hoppas på en bättre dag imorgon :-) då blir det jobb men jag får se om jag hittar på något innan!

Godnatt på er! PUSS


The lucky one

Jag vill gå och se denna film nästa vecka :-) jag är en riktig sucker för kärleksfilmer :-p någon som vill med och se den?


Cupcakes

Askar formade som cupcakes :-) super söta! Nu står dessa söta på min byrå! Tack mamma <3

 


16 april 2012

Jag har sån huvudvärk just nu och ska strax iväg och jobba :-( inte kul alls! Jag hoppas på att alvedonen börjar verka snart!!

Kika in senare ikväll så ska jag visa er mina söta cupcakes som mamsen köpte åt mig igår :-D hade inte tid att ta bilder idag. Vaknade nämligen bara för nån timme sen haha!

Hoppas ni har en underbar dag! Njut av solen :-)

Puss <3


This means war

Filmen var grymt rolig och bra :-)) såg den med Berna, Brigette och Javi!

Super mys dag.. vaknade upp efter en ganska skön sovmorgon och tog min tid till allt :-) sen var det bara att göra sig i ordning för att träffa Berna på stan för att sedan dra vidare hem till Brigette och äta middag :-) sen sluta det med bio vilket var perfa! Nu är man påväg hem till berga igen. Ska bli skönt att få komma i säng nu.. känner mig rätt så trött!

Hoppas att ni har haft en bra dag! PUSS <3


H&M divided


14 april 2012

Vaknade för en stund sen och drog upp persiennerna. Nu så ligger man i sängen igen. Vad ska jag ut och göra i detta tråkiga väder :-p blöööööööh!

Btw så har jag köpt ett par nya sommarskor hahahha.. Jag stog inte inte ut! Visar bild sen :-)

Hoppas ni har en bra dag trots tråkigt väder! PUSS


Rumble

Har du appen? Spela med mig :-)) louellap!!


Mmm marabou :-)


11 april 2012

Halloj, var uppe ovanligt tidigt idag och var pigg men så fort jag såg vädret så försvann suget till att gå ut! Fail! Jag var bara ute med Timo på promenad och nu sitter jag hemma och degar framför tvn :-p jobbar ikväll igen och sen ett tidigt pass imorgon!
Men bläääh för det här tråkiga vädret.. måste verkligen köpa ett par regn byxor för att jag ofta cyklar till jobbet! Igår kväll var det ju bara en massa regn och när jag kom hem så var jag alldeles genomblöt!

Menmen.. hoppas ni har en bra dag!!
Puss


Update!

Hej fina, det vart ingen uppdatering i helgen för att jag var med familjen och hade fullt upp. Jag vart lite rastlös av att bara vara hemma haha :-P så det vart en massa städ och tvätt istället för att bara ta det lugnt och njuta av mina två lediga dagar men neeppp.. rent här hemma blev det iaf :-D
NY VECKA NYA TAG och det blir jobb fram till på torsdag sen så är man ledig i tre dagar :-) får se vad man hittar på! Sitter hemma just nu och catchar up med en massa avsnit av gossip girls och pretty littl liars. Jag har inte hängt med alls! Men nu så går det an!!
Hörs mer sen! HA EN BRA DAG!!
PUSSPUSS

9 april 2012

Vill ha massa nya skor. Vill att det ska vara juni nu.. vill gå på gatorna i New York och shoppa!!


JEFFREY CAMBELL 1195:-


TIGER OF SWEDEN 1295:-


NELLY 399:-


TOSCA BLUE 1449:-


CHEAP MONDAY 499:-

Långfredagen

Hej söta, har haft fullt upp idag. Dagen började med jobb. Jag och syrran bestämde oss för att ta en taxi till jobbet för varken hon eller jag orkade gå till jobbet och buss tiderna passade inte in alls! :-p detta händer aldrig med idag vart det så! Efter jobbet åkte vi direkt in till stan med mamma och möte även upp sophie och sen så drog vi alla och hälsade på vår mormor :-) vi fixade, donade och handla lite åt henne och gjorde henne sällskap ett tag! :-)

Sitter hemma nu och är typ helt slut för resan till Tyresö fram och tillbaka tar ett tag :-) ikväll tar vi de bara lugnt och imorgon blir det påsklunch med hela familjen! MYS :))

Puss <3


Skärtorsdag

Tjaba, har precis ätit middag och sitter framför tv:n och mumsar på kakor nu :-) det blev en wok med äggnudlar, grönsaker och fiskbollar. Jag gjorde middagen idag vilket är ganska ovanligt men det gick bra! :-p

Det händer inte så mycket mer idag för imorgon bitti så jobbar jag igen. SEN SÅ ÄR MAN LEDIG I TVÅ HELA DAGAR!!!! :-D

Hoppas ni har en bra påsk helg! PUSS <3


FOREVER 21

VILL HA :

SÅLD!!

Hej fina, ville bara tala om att DKNY väskan är såld! :-)

DKNY

Säljer min mellanstora väska från DKNY. Den är köpt för ett par år sedan på NK. Nu har den legat i min garderob väldigt länge och jag känner att jag inte har någon användning för den :-) Den är köpt för ca 2500kr och nu så säljer jag den för 600:-

Väskan är i bra skick, däremot så är färgen på handtaget lite slitet men inget som är märkvärdigt :-)


Är du intresserad så skriv en kommentar på detta inlägg!

PUSS


ZARA kids

Har suttit framför datan och kollat in Zara´s hemsida ett tag nu och kom på att det är ju för fan total förbjud för mig att slösa en enda krona nu innan New York hahaha. Så då gick jag vidare och hamnade på barn kollektionen :-P den är ju helt sinnessjukt hur fina och söta kläder de har till barn. Här har ni ett par plagg som jag tyckte om och satt och fundera på hur de skulle se ut på min söta guddotter Claudia. ÄLSKAR att köpa kläder till henne! :-D Och snart blir det en till bebba till dem.. en flicka!! GRATTIS IGEN VALERIE OCH EDMER! <3








21 JUNI - 5 JULI

NU KAN JAG ÄNTLIGEN BERÄTTA!!!

Jag och Ferial har nu köpt våra biljetter till NYC i sommar! HENGAMEEEEEH VI SES I SOMMAR!!! IIHHHH SKA BLI SÅÅÅ JÄVLA KUL!! <3 ÅHH NÅGOT ATT LÄNGTA OCH SPARA MASSA CASH TILL SÅ VI KAN SHOPPA LOSS! :-)) HAPPYHAPPYHAPPY!!!!!!

Nu blir det sängdags för mig för imorgon blir de en lång dag på jobbet!

Ps. ni måste se filmen "the vow"! Den var så himla bra :-)

NATTINATTI!! Puuuuusss


THE VOW

Ser på denna film just nu :-))


RSS 2.0